Mano nuomone ir skaityta literatura teigia:
Per diena ne maziau 2 ltr. vandens. Reikia, kad is ju 1,5 ltr butu butent vanduo.
Daug vandens reiketu isgert 2 val pries treniruote, po to 30 min pries treniruote negausiai atsigerti (pvz. stikline vandens)
Per treniruote laikausi su tu nuomone, kurie siulo negerti treniruotes metu. (ypac sparingu ir pan. metu)
Po treniruotes (del daugelio aprasytu priesasciu) siulau palaukti 15-30 minuciu (tai liecia ir papildus).
O mano atrinkta literatūra ir mano sveikas protas rodo, kad pora valandų intensyviai prakaituoti ir negerti yr didelis blogis
As pats isgeriu vakare iki 1,5 ltr. arbatos. Tiek zalia, tiek juoda arbata tinka (isskyrus tiems, kam tai trukdo uzmigti). Dar galima PU-ER'o arbata prijungti, jei reikia truputi numesti svorio ar apvalyti kraujagysles. Pu-erh'a geriausiai pirkti "plytas" arba lizdus, bet svarbiausia jo poveikis priklauso nuo to kiek laiko jis buvo pudytas. Jautresni kofeino ir jo broliu poveikiui gali ramiai rinktis roibusa arba pvz lietuviska melisa.
Arbata yra gerai.
Kai mečiau gert alų, gal po 3-4 litrus arbatos išgeriu
Po pusantro litro pu-erh, koks litras raudonosios Rooibos (Kinijoje tai tik karštas gėrimas, bet jokiu būdu ne arbata
), dar Matės iš kalebasiko patraukiu ir retkarčiais tradicinių žalios bei juodos (va kas Kinijoje raudonoji arbata
) nepamirštu
Žodžiu paskutiniu metu arbatos eina kaip reikalas
O dėl to stebūklingojo pu-erh poveikio svorio numetimui, tai čia...
Ne pirmi metai su ja bendrauju, nesu pastebėjęs jokio poveikio
Čia matomai galioja placebo efektas