Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Traumos treniruočių metu
Maat:
Vis matau pasisakymuose žodį "mėlynė". Iš savo patirties galiu pasakyti, kad man kaip tik buvo preišingai - kai pradėjau lankyti savigyną, maždaug po pusmečio man apskritai nustojo darytis mėlynės :-) . Tiesa, pradžioje vaikščiojau baisiom mėlynom kojom, bet paskui viskas susitvarkė.
Sakau labai rimtai - niekad nebuvau turėjus tokių gražių kojų (turi omeny nepapuoštų mėlynėmis 8-), kitom prasmėm - skonio reikalas ;) ), kaip tada kai lankiau savigyną ir dar paskui kai nustojau, apie metus. Būdavo, kad prasikirsdavau kojas iki žaizdų, iškildavo didžiausias guza, bet jam atslūgus likdavo tik žaizda - jokios mėlynės :-D
Tomasas:
Istikruju as irgi kazka buvau panasiai pastebejas. :)
addiction:
buna tokios traumos kaip pirshto ishnarinimas, na smogi prieshininkui o jis tau mavashi i ranka... ir ishnyra koks vienas ar keli pirshtai, arba luzhta. o va man viena trauma ir sushiko visa reikala, tik ne treniruochiu metu :oops: luzho taip kad nevaldau pirshto jau metus :-( bet tikiuosi greit susitvarkys :boogy:
Lonsas:
jo su rankom ir pas mane beda jauciu kad tuoj pradesiu jaust temperaturos sviravimus, nes tiek skausmai krumpliuose, tiek irgi ne visi pirstai visiskai valdomi :) et... :) bet jau gija po truputi. pas mane buvo krumplis visas dyyydelis, ber irgi ne per treniruote :) maniau kad luzo, bet sviete sake nea, tai dar kolkas visiskai neatsilenkia bet jau sunku pastebet kad jam kasnors buvo. tiesa krumplis dar jautrus. su desine beveik trankyt niekur negaliu ranka nes iskart lydi keliu krumpliu skausmai :)
addiction:
heh, o ash jau kokie 4 metai nezhinau kaip atrodo krumpliu skausmas :-]
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją