Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Traumos treniruočių metu

<< < (59/59)

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTurbūt kad pasitempiau blauzdos raumenį arba jis pervargo nes jau antra diena kaip negaliu normaliai žengti žingsnio, nes skauda blauzdą :/ Toks jausmas kaip nesportavus pirmą dieną daug apkrovos raumeniui duodi ir kitą dieną skauda. Nors aš sporto salėj dirbau su svoriais ir ant blauzdų, o kai nuėjau į MMA treniruotes tai dabar po jų antra diena kaip negaliu paeit normaliai. Gal kokių patarimų?

--- Baigti citatą ---
Kadais per Smauglio seminarą sąskrydyje man taip sutraukė koją kad paėjau tik po geros valandos. Normalu, dirba visai kiti raumenys nei smūginėse ar darbo su svoriais treniruotėse. Iki vestuvių praeis  :D

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTurbūt kad pasitempiau blauzdos raumenį arba jis pervargo nes jau antra diena kaip negaliu normaliai žengti žingsnio, nes skauda blauzdą :/ Toks jausmas kaip nesportavus pirmą dieną daug apkrovos raumeniui duodi ir kitą dieną skauda. Nors aš sporto salėj dirbau su svoriais ir ant blauzdų, o kai nuėjau į MMA treniruotes tai dabar po jų antra diena kaip negaliu paeit normaliai. Gal kokių patarimų?

--- Baigti citatą ---
Matai, blauzdos pumpavimas su svoriu yra ne tai, kas buvo treniruotėj. MMA turbūt judėjai kampais, ratais, spyruokliavai, darei staigius žingznelius pirmyn ir atgal. Raumuo dirbo visomis kryptimis ir įvairiais režimais. Ir greičiausiai, nes tai yra natūralu, viena koja gavo arklinę krūvio dozę.
Bandyk daryt tempimus, prieš tai pašildęs, per laiką atsigauus. Ir po treniruočių atvėsimo neignoruok, tai padės išvengt tokių nemalonumų vėliau.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją