Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Stovėjimas ant rankų
Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKaip čia dabar suprast? :-/
--- Baigti citatą ---
nu tau neaktualu su tiek rankų :D :D :D joke
kai eidamas rankomis svyri atgal, t.y. griūni ant nugaros, tuomet reikia atlošti galvą, tik pajautus lygsvaros pasikeitimą ;-)
Žalias:
Aaa, aš ne taip supratau. "Krenti" tai pagalvojau jeigu neišlaikai lygsvaros ir nori saugiai nusileist ant žemės. Tada krentant ant nugaros su atlošta galva labai patogu ją išvis nusilaužt :angel:
Rolis:
Registruotis arba PrisijungtiAaa, aš ne taip supratau. "Krenti" tai pagalvojau jeigu neišlaikai lygsvaros ir nori saugiai nusileist ant žemės. Tada krentant ant nugaros su atlošta galva labai patogu ją išvis nusilaužt :angel:
--- Baigti citatą ---
nenusilaužk, nes ją tik vieną turi :D
Paladinas:
Registruotis arba Prisijungtiar galėtumėt, patarti, kaip pradėti mokytis stovėt ant rankų, kokius pratimus daryti visiškai žaliam. nes taip pažiūrėjus atrodo gan pavojingai kaklui... ar tik man čia baimė nepagrįsta?
--- Baigti citatą ---
Siuliciau pramokti grupavimosi (ar kitaip sakant, ishmokti saugiai kristi), o jau po to ant kokio gimnastikos ciuzinio priremto prie sienos ar shvedishkos sieneles mokytis pacio stovejimo. Gimnastikos ciuzinis ar kitas minkshtas pagrindas skirtas tam, kad jeigu visgi ishsidrebsi, tai bus maziau shansu susizaloti... Bet vel gi stoveti ant ciuzinio ir ant kieto pagrindo yra ne vienas ir tas pats, todel minkshta pagrinda siuliciau tik pradineme etape, kol "dar nepajutai judesio". :book1:
Rolis:
Registruotis arba PrisijungtiSiuliciau pramokti grupavimosi (ar kitaip sakant, ishmokti saugiai kristi), o jau po to ant kokio gimnastikos ciuzinio priremto prie sienos ar shvedishkos sieneles mokytis pacio stovejimo. Gimnastikos ciuzinis ar kitas minkshtas pagrindas skirtas tam, kad jeigu visgi ishsidrebsi, tai bus maziau shansu susizaloti... Bet vel gi stoveti ant ciuzinio ir ant kieto pagrindo yra ne vienas ir tas pats, todel minkshta pagrinda siuliciau tik pradineme etape, kol "dar nepajutai judesio". :book1:
--- Baigti citatą ---
reikia guminių riešų, kad ant čiužinio išstovėti ant rankų :guminukas: :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją