Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Stovėjimas ant rankų

(1/5) > >>

saimis:
ar galėtumėt, patarti, kaip pradėti mokytis stovėt ant rankų, kokius pratimus daryti visiškai žaliam. nes taip pažiūrėjus atrodo gan pavojingai kaklui... ar tik man čia baimė nepagrįsta?

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiar galėtumėt, patarti, kaip pradėti mokytis stovėt ant rankų, kokius pratimus daryti visiškai žaliam. nes taip pažiūrėjus atrodo gan pavojingai kaklui... ar tik man čia baimė nepagrįsta?

--- Baigti citatą ---

O kame pavojus? Aš ki buvau ne tik gražus, bet ir jaunas, tai išmokęs buvau paprastai. Tiesiog vis bandydavau paeiti ir bandydavau, kol galiausiai pavyko šiek tiek. Pastovios treniruotės ir neužilgo jau vaikščiojau. Nelabai gerai, tik per puse krepšinio aikštelės pereidavau, bet daugiau ir nesiekiau, tiesiog truputėlį norėjau pramokti.

saimis:
na vienas draugas, per "susibūrimą" nusprendė pasivaikčšiot nors nemokėjo, tai po to vaikščiojo su įtvaru kaklo, nuo to, kažkaip savisaugos jausmas stabdo, nors norėčiau išmokt...

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina vienas draugas, per "susibūrimą" nusprendė pasivaikčšiot nors nemokėjo, tai po to vaikščiojo su įtvaru kaklo, nuo to, kažkaip savisaugos jausmas stabdo, nors norėčiau išmokt...

--- Baigti citatą ---
pirma - reikia mokėti kristi.
antra - niekad nei iki "paskutinio žingsio" - jauti, kad jau tuo krisi, tai ir griūk, kol gali "gražiai" nugriūti, nes uždelsus tikrai nemalonūs kritimai  :banging:
trečia - eidamas balansuo galva. T.y. kai krenti ant pilvo -lenk galvą prie krūtinės, o kai krenti ant nugaros- atlošk (link nugaros). šiuos pratimus pirma pabandyk prie sienos.
Sėkmės  balansuojan :bike:

Žalias:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti T.y. kai krenti ant pilvo -lenk galvą prie krūtinės, o kai krenti ant nugaros- atlošk (link nugaros). šiuos pratimus pirma pabandyk prie sienos.

--- Baigti citatą ---

Kaip čia dabar suprast?  :-/

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją