Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Stovėjimas ant rankų
AVIGANIS:
Eikit jus. Norint ismokt svarbu zinot "Save Exit" Tiesiog jai matai kad virsti reike viena ranka kelt ir per juosmeni lenktis greitai, ir nepajausi kaip atsistosi. Kai ranka pakeli kunas automatiskai mano lenkesi ir viskas OK buna. O mokantis ieiikit i YouTuba ir paziurekit video pradedantiesems pakankamai yra, pasitraniruosit :maisas:ir viska Gerai ismoksit :laikr:
KB90:
Aš nesenai išmokau. Svarbus dalykas delnus naudoti kaip pėdas t.y. visą delną reikia naudoti nuo pirštų galiukų iki delno apačios, dažnai besimokantys tame tarpe ir aš naudodavau tik delną ignoruodamas pirštus, dėl to labai sunku išmokti, nes efektas panatus kaip bandant pastovėt ant kulnų, sunku išlaikyti lygsvarą palyginus su stovėjimu ant visos pėdos. Kai pradėjau lygsvarą gaudyti ir pirštais daug lengviau pasidarė.
oleg:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiAš nesenai išmokau. Svarbus dalykas delnus naudoti kaip pėdas t.y. visą delną reikia naudoti nuo pirštų galiukų iki delno apačios, dažnai besimokantys tame tarpe ir aš naudodavau tik delną ignoruodamas pirštus, dėl to labai sunku išmokti, nes efektas panatus kaip bandant pastovėt ant kulnų, sunku išlaikyti lygsvarą palyginus su stovėjimu ant visos pėdos. Kai pradėjau lygsvarą gaudyti ir pirštais daug lengviau pasidarė.
--- Baigti citatą ---
Teisingai pasake kad reikia delnus naudoti kaip pedas. Del to kad kazkas krenta ir spanda lauzo tai aisku kad pirma reikia isitikinti ar turi jiegu stoveti ant ranku ir pabandyti pastoveti atsiremus I siena. Po truputi grudinti save ir galima ismokti laisvai.
As asmeniskai, visada norejau ismokti, bet kazkaip neskirdavau laiko tam dalykuj. Bet siais metais teko ismokti per nepilnas 2 savaites kaip buvo paskelbta kad vaiksciuojimas ant ranku bus crossfit'o varzybose. tai nuo 0 metru pries 2 savaites, per varzybas praejau 17 metru (55 ft).
Jaigu noro yra galyma ismokti.
Rolis:
Pamenu kai studentai buvom (dar rubliniais laikais) po salę beviltiškai ridinėjomės norėdami paeiti bent kelis žingsnius. Priėjo vienas mažas, senas treneriukas ir pasakė - lygsvarą balansuokit galva :senis: Po to iškart visi trys progresą padarėm - antros treniruotės metu jau po 10 metrų eidavom. čia Storą reiktų užtagint patvirtinimui ;-)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją