AutoriusTema: uzpuolimai visuomeniam transporte..  (Skaityti 13779 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

-kobra-

• Svečias
Re: uzpuolimai visuomeniam transporte..
« Atsakyti #30 įjungtas: 2006 Lap 05, 17:56:35 pm »
zalias geras pastebejimas.. :D :D :D

Voodoo

• Svečias
« Atsakyti #31 įjungtas: 2006 Lap 05, 18:11:49 pm »
O aš laikausi nuomonės, kad skęstančiųjų gelbėjimas - pačių skęstančiųjų reikalas. Nepulčiau gelbėti žmogaus, kurį pirmą kartą gyvenime matau, nuo bėdos, į kurią jis per savo neatsargumą galbūt pats ir įkliuvo.

saimis

• Svečias
« Atsakyti #32 įjungtas: 2006 Lap 05, 18:41:12 pm »
o jei matai, kad girti, nori prisikabinti ir tiesiog už šukuoseną ar aprangą muša?

Rasheed

• Svečias
« Atsakyti #33 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:03:47 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Pirma, siuliciau nusispjaut tris kartus del tu shratu, taip del visa ko (ko savaime suprantama toks Džigitas kaip tu niekad nepadarys!)! O gal tu isivaizduoji save,  kaip Zatoichi, kuris nors ir aklas (tipo) bet labai kietas buvo...

Ir kam reikia tų įžeidinėjimų? Save menkini ir tiek. Tikrai nežadu koliotis. Nepritari nuomonei - prašom oponuok mandagiai, o jei su įžeidinėjimais - viso gero. Neturiu noro ataskinėti į "ad hominem" argumentus.

Antra, kita karta tu gi net nezinai del ko vienas ar kitas individas yra mushamas (gal jis yra ziauriai nusipelnes tokio apsiejimo)!

...

Trecia, ar turi patirti artimo zmogau invalidumo (paralyzius ar amputuota koja), kuris galima sakyti ziauriai uzvaziuoja per to zmogaus ir jo artimuju psichika!? Ash kaip tik tokia patirti turiu, ir patikek, to geriau tau nepatirti (atsiimu savo zodzius, jei turi tokia patirti)!!!

Užjaučiu, kad tu tai patiri. Mano AA dėdėi buvo hemiplegija, taigi žinau kas tai yra, bet nemanau, kad čia į temą šnekam.

O ar tau niekas nepasakojo, kad didvyrishki poelgiai kartais baigiasi invalido vezimeliu (O ji ir ne taip lengva gauti, jei uz dika, o kainuoja jis kapeikas, tik apie 1000lt)...

Kartais ir mirtimi baigiasi, bet ar tai turi atgrasyti ir paversti mane ar tave seilėtu, apgailėtinu ir abejingu padaru, kai, galbūt, panosėje irgi kažką žudo, prievartauja ar pan? O jei užpulto žmogaus vietoje, neduok Dieve, būtų brolis, geriausias draugas, motina? Yra toks posakis: "kaip šauksi, taip ir atsilieps" - kitaip tariant, kai pats nieko nedarai, tai nesitikek, kad ir kiti darys. Todėl man gėda dėl tų kurie lieka abejingi, nes jie, mano akyse, iš dalies yra kalti dėl to kas įvyksta.

IR KETVIRTA, ASH NESAKAU, KAD REIKIA BUTI BAILIU IR ABEJINGU SHALIA TAVES VYKSTANCIAM SMURTUI BEI PANASHIEMS DALYKAMS!!!

Na, man kažkaip keistai šitas skamba po viso to, ką parašei.

Voodoo> Sekmės tau gyvenime su tokiu požiūriu.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #34 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:07:22 pm »
O aš laikausi nuomonės, kad skęstančiųjų gelbėjimas - pačių skęstančiųjų reikalas. Nepulčiau gelbėti žmogaus, kurį pirmą kartą gyvenime matau, nuo bėdos, į kurią jis per savo neatsargumą galbūt pats ir įkliuvo.

O jei pats kada pakliūsi į tokią situaciją, kai tave apiplėšinės vidury baltos dienos, aplink vaikščios dvimetriniai dėdės, tačiau jie bus su tokiu požiūriu... Šauksies pagalbos, tačiau veltui... Neduokdie ka taip atsitiktų, bet... Pamąstymui čia  :-/

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:07:22 pm »

Voodoo

• Svečias
« Atsakyti #35 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:11:56 pm »
O jei pats kada pakliūsi į tokią situaciją, kai tave apiplėšinės vidury baltos dienos, aplink vaikščios dvimetriniai dėdės, tačiau jie bus su tokiu požiūriu... Šauksies pagalbos, tačiau veltui...
Jei jau taip atsitiktų, kapstyčiausi pats. PagElbos iš kitų niekada nesu prašęs ir nesiruošiu. Jeigu žmogus nenori kištis į svetimus reikalus - tai jo teisė.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #36 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:16:31 pm »
Tai, kokio velnio sportuoti, jei net zmogaus apginti negali, nes tai ne tavo reikalas? Kai tavo mama, brolis, draugas, ir t.t. sugris namo kruvinas ir pasakys: ka tik mane sparde, muse, o aplink visi stovejo ir ziurejo.
Ka tada pasakysi?
Nusmuko kaula :)

Voodoo

• Svečias
« Atsakyti #37 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:24:29 pm »
Aš nenoriu pasakyt, kad reikia užsimerkt, kai šalia skriaudžia pilietį. Bet jei užpuolikai už mane ir užpuolimo auką pranašesni tiek kiekiu, tiek smogiamaja jėga, tai nematau reikalo pačiam kišt galvą į kilpą ir demonstruot didvyriškumą, iš anksto žinant, kad kova baigsis ne mano naudai.
Be to, gal užpultasis pats išprovokavo tokią situaciją ir pylos gauna už reikalą?
« Paskutinis taisymas: 2006 Lap 05, 19:30:08 pm nuo Voodoo »

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #38 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:27:47 pm »
Citata
nu joa..cia tai pawarai..
« Paskutinis taisymas: 2006 Lap 05, 20:57:51 pm nuo Saxum »

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:29:38 pm »
ten citata buwo..kazkaip neisejo padaryt ten kaip turi but..

« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:29:38 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #40 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:31:45 pm »
Aš nenoriu pasakyt, kad reikia užsimerkt, kai šalia skriaudžia pilietį. Bet jei užpuolikai už mane ir užpuolimo auką pranašesni tiek kiekiu, tiek smogiamaja jėga, tai nematau reikalo pačiam kišt galvą į kilpą ir demonstruot didvyriškumą, iš anksto žinant, kad kova baigsis ne mano naudai.
Juk, nereikia pulti i mustynes. Galima duoti garsiai pastaba, susikooperuoti su aplinkiniais, paskambinti i policija. Bet kokia pagalba bus priimtina. Temos autorius ir turejo omeny, kad sunku suprasti zmoniu abejinguma, kai niekas nesiima jokiu veiksmu

Voodoo

• Svečias
« Atsakyti #41 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:37:29 pm »
Galima duoti garsiai pastaba
Duoti pastabą - tas pats, kas įsivelti į muštynes.
Citata
susikooperuoti su aplinkiniais
O jei aplinkiniai nepajėgūs padėti - pvz. pensininkai ar moterys?
Citata
paskambinti i policija
Policijos pareigūnų pagalba aš netikiu.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #42 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:47:24 pm »
Jei niekuo netiki, tada tau ir telieka likti tik pasyviu stebetoju. Atleisk uz sarkazma, bet per tokius ir nera tvarkos lietuvelej

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #43 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:56:41 pm »
Blin, suparino Voodoo. Visokie gezai vaiksto galvas iskele. Pacukai pensininkui praeiti neduoda. O aplinkiniai galvas sukise i smeli tupi. Sunku man juos suprasti. Nepasitiki policija. Tai tuos vargsus tik ji ir teapgina( blogai, gerai, ne apie tai tema). O, tu ka padarei, kad butu gatvemis saugiau vaikscioti?(cia skiriu Voodoo)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:57:54 pm »
Be to, gal užpultasis pats išprovokavo tokią situaciją ir pylos gauna už reikalą?
O tu nueik, paklausk užpuolikų. Gal suprasi, kad tikrai pats išprovokavo, galėsi prisidėt prie spardančių jį? Nu ir ant dūšios malonu bus, kai saka, kad teisingumą įvykdei...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Lap 05, 19:57:54 pm »