Jau geriau tegul man šratus rankios, negu nusisuksiu ir nueisiu, kai pagyvenusią moterį du pidargalviai spardo. Kažkaip nesitikėjau iš tavęs tokio cinizmo a la "gyvenimo pamokos". Matosi, kad mūsų vertybės truputį skiriasi. Tik nelinkiu pačiam patekti į situaciją, kai mirtinai reikės pagalbos, o jos taip ir nesulauksi, nes niekas iš aplinkinių nenorės "vaidinti didvyrio".
Pirma, siuliciau nusispjaut tris kartus del tu shratu, taip del visa ko (ko savaime suprantama toks
Džigitas kaip tu niekad nepadarys!)! O gal tu isivaizduoji save, kaip Zatoichi, kuris nors ir aklas (tipo) bet labai kietas buvo... Antra, kita karta tu gi net nezinai del ko vienas ar kitas individas yra mushamas (gal jis yra ziauriai nusipelnes tokio apsiejimo)! Trecia, ar turi patirti artimo zmogau invalidumo (paralyzius ar amputuota koja), kuris galima sakyti ziauriai uzvaziuoja per to zmogaus ir jo artimuju psichika!? Ash kaip tik tokia patirti turiu, ir patikek, to geriau tau nepatirti (atsiimu savo zodzius, jei turi tokia patirti)!!! O ar tau niekas nepasakojo, kad didvyrishki poelgiai kartais baigiasi invalido vezimeliu (O ji ir ne taip lengva gauti, jei uz dika, o kainuoja jis kapeikas, tik apie 1000lt)...
IR KETVIRTA, ASH NESAKAU, KAD REIKIA BUTI BAILIU IR ABEJINGU SHALIA TAVES VYKSTANCIAM SMURTUI BEI PANASHIEMS DALYKAMS!!! P.S.:
Ash ir neturiu iliuziju, kad mane kas nors gelbes, jei staiga patekciau i tokia situacija, kai su manimi, tarkim, bandys zaisti futbola! O tiesa ir buvo tokia situacija, kai mano pazistamas, priesh tai shnekejes, kaip jis galingai susidoros su savo skolininkais, jei tie jam skolos negrazins. O kai staiga atejo situacija, kad prireike pasikalbeti su trim veikejais, kurie priesh kokia minute subaladojo kita mano pazistamaji, tai nejuciom pasilikau vos ne vienas (
kitas kuris ten buvo negalejo man padeti, nes paciam tie urodai priesh kelias minutes koja nei tai sulauze nei tai stipriai ishnarino) priesh tuos geradarius ir vos ishsisukau nuo gana nemalonaus voliojimosi ant zemes...