Pirma, siuliciau nusispjaut tris kartus del tu shratu, taip del visa ko (ko savaime suprantama toks Džigitas kaip tu niekad nepadarys!)! O gal tu isivaizduoji save, kaip Zatoichi, kuris nors ir aklas (tipo) bet labai kietas buvo...
Ir kam reikia tų įžeidinėjimų? Save menkini ir tiek. Tikrai nežadu koliotis. Nepritari nuomonei - prašom oponuok mandagiai, o jei su įžeidinėjimais - viso gero. Neturiu noro ataskinėti į "ad hominem" argumentus.
Antra, kita karta tu gi net nezinai del ko vienas ar kitas individas yra mushamas (gal jis yra ziauriai nusipelnes tokio apsiejimo)!
...
Trecia, ar turi patirti artimo zmogau invalidumo (paralyzius ar amputuota koja), kuris galima sakyti ziauriai uzvaziuoja per to zmogaus ir jo artimuju psichika!? Ash kaip tik tokia patirti turiu, ir patikek, to geriau tau nepatirti (atsiimu savo zodzius, jei turi tokia patirti)!!!
Užjaučiu, kad tu tai patiri. Mano AA dėdėi buvo hemiplegija, taigi žinau kas tai yra, bet nemanau, kad čia į temą šnekam.
O ar tau niekas nepasakojo, kad didvyrishki poelgiai kartais baigiasi invalido vezimeliu (O ji ir ne taip lengva gauti, jei uz dika, o kainuoja jis kapeikas, tik apie 1000lt)...
Kartais ir mirtimi baigiasi, bet ar tai turi atgrasyti ir paversti mane ar tave seilėtu, apgailėtinu ir abejingu padaru, kai, galbūt, panosėje irgi kažką žudo, prievartauja ar pan? O jei užpulto žmogaus vietoje, neduok Dieve, būtų brolis, geriausias draugas, motina? Yra toks posakis: "kaip šauksi, taip ir atsilieps" - kitaip tariant, kai pats nieko nedarai, tai nesitikek, kad ir kiti darys. Todėl
man gėda dėl tų kurie lieka abejingi, nes jie, mano akyse, iš dalies yra kalti dėl to kas įvyksta.
IR KETVIRTA, ASH NESAKAU, KAD REIKIA BUTI BAILIU IR ABEJINGU SHALIA TAVES VYKSTANCIAM SMURTUI BEI PANASHIEMS DALYKAMS!!!
Na, man kažkaip keistai šitas skamba po viso to, ką parašei.
Voodoo> Sekmės tau gyvenime su tokiu požiūriu.