Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

kaip numesti svori

<< < (76/81) > >>

BigRight:
Yra geras straipsnis apie tai kokie papildai padeda progresuoti  :maisas:  Baik reklamas, ok. Paderink su Saxum, Raimiu, tada paleisim. dainiux

Levas:
Labas vakaras,
Pirmas postas, kad nebūtų paskui bano už tiesiog sėdėjimą ir spoksojimą į temas. Aš jau kuris laikas sykį į savaitę 24h darau vien vanduo/kava/žalia arbata iškrovas. Ko gero tai nėra aukso veršis ir geriausias variantas reguliuoti svorį, bet rezultatai tenkina. Rašo, kad žmonės tokias iškrovos dienas daro 2 sykius per savaitę ar vienu ypu tempia iki 72h. Nors tai geriausia daryti laisvomis dienomis, bet kiek pastebėjau jėgos sumažėjimas kiek jaučiasi, nors reakcija paaštrėja.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLabas vakaras,
Pirmas postas, kad nebūtų paskui bano už tiesiog sėdėjimą ir spoksojimą į temas. Aš jau kuris laikas sykį į savaitę 24h darau vien vanduo/kava/žalia arbata iškrovas. Ko gero tai nėra aukso veršis ir geriausias variantas reguliuoti svorį, bet rezultatai tenkina. Rašo, kad žmonės tokias iškrovos dienas daro 2 sykius per savaitę ar vienu ypu tempia iki 72h. Nors tai geriausia daryti laisvomis dienomis, bet kiek pastebėjau jėgos sumažėjimas kiek jaučiasi, nors reakcija paaštrėja.

--- Baigti citatą ---

ir kiek laiko taip ruosies valytis? :)

Levas:
Kol kas neturiu ribos užsibrėžęs. Gal pusmetį kažkur taip darau su kelių savaičių išimtim ir jau visai įpratau. Seniau mėginau keliskart tą sudėtingesnį variantą kur pvz. antradienį prieš einant gult pavalgai, visą trečiadienį vanduo ir ketvirtadienį ryte vėl valgai. tai čia gaunasi ~32-36 valandos. Jau buvo justi diskomfortas kaip reikalas. Dabar dažniausia tai darau nuo pietų iki kitos dienos pietų ir ramu. Aišku išvažiavęs kur komandiruotėn kur maitina ir t.t. nevaikščiosi su vandens stikline rankoj, tai čia protu vadovautis reik. Na ir dar tas dalykas, kad jau parai į galą ar antrai beprasidedant vien skysčiais tai pradedi dvokt kaip reikalas. O šiaip man paprasčiau negu kalorijų skaičiavimas ir patikimiau negu kokių nors new-age super-duper piliulių valgymas. Kas be ko pinigų susitaupo :)

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLabas vakaras,

--- Baigti citatą ---

Nieko čia ypatingo, aš irgi kartais 24-36val. iškrovas pasidarau, sistema ant tiek paprasta, kad...nuo paskutinės vakarienės iki vakarienės, arba nuo vakarienės iki kitų pusryčių. Max 1-2 kart. per mėnesį, man daugiau nereikia. Aš su savo organizmu draugiškai kažkaip sutariu, jis per tą laiką puikiai susitvarko, pailsi... :friends: o ir aš pailsiu... laiko dafiga atsiranda, daug darbų ir reikalų kiek galima susitvarkyti, kai apie jokį maistą negalvoji. :) Pasaka vienu žodžių. :)

Tiesa, patarimas iš karto... jokios kavos, jokios arbatos... čia ne iškrova, o skrandžio ir nevų sistemos dirginimas, tik vanduo... na mineralinis dar gali būti. :)

Hope this helps. :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją