Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
kaip numesti svori
Levas:
Čia ką galima, ko ne, slidus reikalas. Man va praeitą savaitę sakė, kad "oi Vytautą geri tos iškrovos metu? Taigi negalima, nes druskos". Žalia arbata pvz. skatina metabolizmą, todėl metant svorį tai gali būti svarbu. Kava taip pat - riebalų ardymas ir t.t. Pvz. Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti. Bet ko gero čia kiek tyrimų būtų galima rasti palaikančių tai, panašiai tiek pat - paneigiančių. Faktas tas, kad jei kalorijų įvažiuoja mažiau į tave negu yra išnaudojama (deficitas), svoris krenta. Pernelyg ilgai badaujant - yra raumenys, pernelyg trumpai - nėra poveikio ir t.t. O laiko taip, susitaupo.
Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTiesa, patarimas iš karto... jokios kavos, jokios arbatos... čia ne iškrova, o skrandžio ir nevų sistemos dirginimas, tik vanduo... na mineralinis dar gali būti. :)
Hope this helps. :)
--- Baigti citatą ---
:handshake: jokios arbatos ar kavos tai griežtai (čia mano patyrimas)
Turėjau problemą - svoris ramiai augo, kol aš su juo įnirtingai kovojau. Kai varžydamas kalorijas, dietom ir kt. priemonėm pasiekiau 96kg (ūgis 176) - mečiau valgyti mėsą ir 2x mėnesyje nevalgiau visiškai - tik vanduo. Ilgainiui, išėjus toksinams iš organizmo (nereikia tyrimų - pajauti pats) perėjau prie sauso pasninko. Taigi, dabar 2x mėnesyje nei trupinėlio, nei lašelio. Visom kitom dienom ėdu apsiputodamas, :valgo: o svoris nukrito iki 88kg :angel:
Galima kritikuoti mane visokais tyrimais, bet tiek energijos neturėjau prieš 20metų :dance:
baramui fighter:
Kad čia nėra ką kritikuoti, viskas teisingai parašyta :handshake:
Čia svarbu kiekvienam pagal save pasibandyti kas tinka, o kas ne.
Kai pripranti, tai tų poilsio dienų netgi nebepastebi arba būna netgi taip, kad nebepastebi
kaip kūnas iškrovos dieną "pats pasidaro", žiūri kad visą dieną nieko nevalgei... ai pofig, rytoj pavalgysiu. :-)
Man to svorio niekad mesti nereikėjo, "hanteliškas svoris", jis pas mane 80-82kg. visada laikosi. :angel:
Tik dėl sauso badavimo... čia atsargiau reikia. Bet tiem kas jau pripratę, tai pirmyn. :-)
Levas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiČia svarbu kiekvienam pagal save pasibandyti kas tinka, o kas ne.
--- Baigti citatą ---
Taip. ir svarbu negrūsti to savo pasirinkimo kiekvienam sutiktam į gerklę kaip "vienintelio ir patikimiausio sprendimo". Pakankamai nemaža bėda manau yra tai, kad žmogui šiais laikais apskritai sistemingas darbas siekiant kažkokio tikslo yra pernelyg sudėtingas, todėl prasideda eksperimentai su "Japonijos ir JAV mokslininkai nustatė, kad X - geriausia dieta/papildas/etc." ir kitokių shortcutų ieškojimas. O paskui galiausia ateina nusivylimas ir fat pride mados ar pan. Bet čia matyt informacijos pertekliaus pasekmė ir non-stop marketinginės kultūros. Bet nenuklysant į filosofijas, sėkmės reguliuojantis svorį.
Rimbas:
Aš tai irgi 1-2 kartus per mėnesį neėdu. Dažniausiai šeštadieniais.
Receptas paprastas: penktadienio ankstyvą popietę pavartoji 1,5-2 ltr visokio alaus + 150-200 g šnapso + 150-200 g wiskio + 150-200 g brendžio + 300-500 g šampovynosidro. Sudedamąsias dalis ir proporcijas galima miksuot palei iškrypimą ir religines paniatkes.
Už efektą firma garantuoja: ne tik pasyvi sausa dieta (for pussys, huh), bet ir aktyvi iškrovos forma (primena bišky roto virusą, bet nieko). Tik turiu perspėt dėl šalutinio poveikio: Dietą dažnai lydi galvos skausmai ir visokios minor problemos su antrosiom (kairiosiom) pusėm. Bet jei esi tikras mačo (nemaišyti su čmo) tai receptas kaip tik TAU.
*Per dažnas vartojimas gali sukelti priklausomybės problemas.
(Reklama neapmokėta iš jokių sąskaitų)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją