Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

kaip numesti svori

<< < (75/81) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
tai padek tuomet man, gerasis zmogau. nes as toriu tokia sena ir didelia didele beda  :oops: is prigimties esu ganetinai storas, nes mano ugis tik 156cm, o svoris 116kg. is manes visi bendraaamziai klaseje tyciojesi ir pravardziuoja troliu. as delto nuo uzpraeitu metu emiausi mesti svori ir pradejau krosus beigiot ir nuo uzpraeitu metu stengiuosi maitintis sveikai ir su norma. ir buna suliekneju net iki 111kg, bet tuomet vos pamacius kokinors mesaini ar desraini, ar betkoki sudaini man uzeina toks alkis, kad tiesiog negaliu jo nesuest  :-( :-( :-( ir taip ir edu viska padret. iki ryto pasvarinu visa saldytuva, tai motina istate spyna ir rakina saldytuva nakciai, kad visko nesuesciau. ir tada suedus betkoki mesaini, desraini ar sudaini vel staiga sukyla mase iki 116kg. viska izbandzeu ir nieks nepadeda. tiesiog nubeges krosa isnaudoju tiek kaloriju, kad uzeina neispasakytas alkis ir ryju viska ka randu. o kai viena karta is paskutiniuju valios pastangu pabandziau nevalgyti, tai mane su greitaja isveze ir vos nenumiriau, nes gavosi neregetas kuno issekimas. nesuprantu kodel mano organizmas nevartoja sava riebalu perteklius  :nezino: :nezino: :nezino: :chmm: :-/ :oho: :-( :-( :bijo: :banging: :A :( :( :nezino: :nezino:

Kavinuk, turi įspėjimą. Kad dalyvavai Sąskrydyje, trolint teisės tau nesuteikiama. E.G.

--- Baigti citatą ---

Kartais svorį padeda numesti apsilankymas pas psichiatrą :senis:

Igor:
Atsakau Eziuigazuotam, tai ne sekme, pakankamai ilgai domejausi kaip tinkamai mesti svori, ir kiek galima saugiai mesti, o kiek ne :) Tikrai nenoreciau pakenkti.
Atsakau smaugliui noriu padeti zmonem, o kaip tu pasakoji nesuprantu ar padjobke ar taip bandai isprikolinti.

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtsakau Eziuigazuotam, tai ne sekme, pakankamai ilgai domejausi kaip tinkamai mesti svori, ir kiek galima saugiai mesti, o kiek ne :) Tikrai nenoreciau pakenkti.
Atsakau smaugliui noriu padeti zmonem, o kaip tu pasakoji nesuprantu ar padjobke ar taip bandai isprikolinti.

--- Baigti citatą ---
Čia gal norėjai Coffeedrinkeriui šią žinutę adresuot??? Ar dar nelabai supratai, kaip vyksta citavimas čia?

BigRight:
Svorio metimui :) Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Blackjack:
Nėra vieno, paprasto ir tinkančio atsakymo į klausimą: įspėjimas už reklamą . Ir dar reiktų labiau stengtis ties: kaip nepriaugti svorio. Šitas dalykas man atrodo daug aktualesnis  ;-)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją