Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Bėda(pulsas)

<< < (2/5) > >>

Box:
Bet begant tikrai kvepavimo neuzgniauziu , o jei trumpesni nuotoli ir greitai - tai tikrai nieko gero , tik per save eisiu , jei bandysiu isbegti su visais , tarkime 2-3 km greitesniu tempu..O pvz 10 letai - isbegciau su visais , jei normaliu  , negreitu tempu.

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr kardiograma ir kt dare tie kardiologai.Nemanau , kad bus plauciuose , tikrai buciau per tiek laiko kazka jautes , kad kazkas jiems blogai..Keista , kad niekam tokios bedos nera kaip man , kad del pulso negaletu normaliai sportuoti..Kas negali , tai tik del kokiu ligu , sirdies bedu ir pns  , o as sveikas , tik toks organizmas , kad kai staigiau  , pvz boksuojantis kruvis , man uzkyla pulsas daug  greiciau nei kitiem ir mane is kart tai stabdo, tenka testi per save viska , su stipriai besidauzancia sirdim.Na , kas nors pabandykit su tarkime 160-170 normaliai kovoti ir pns , o tiek man tikrai uzkyla ir daugiau dar  , kai kruvi paimu ir per save nestabdau..Zodziu , budu tai sutvarkyti kaip ir nera man atrodo , nes organizmo savo nepakeisi..

--- Baigti citatą ---
Kažkada laisvai boksavausi su širdies ritmo matuokliu. Tai maksimalus dažnis buvo berods 192  :bijo: , o vidutinis 150. Bet kažkaip normaliai. Nudusęs buvau, bet ne taip, kad jau viskas, reikėtų nutraukti treniruotę. Ir teisingai sakė Gediminas, aš "pamirštu" ar neteisingai kvėpuoju, kai kovoju... Bėgant irgi viskas normaliai, "nepamirštu". O darant aukštesnio intensyvumo pratimus (nu tipo bliurpiai) tai pulsas tada laikosi 150-170. Gal ir aš nesveikas?

kastalomas:
Kiek laiko bėgiojai krosus...? 1-2 savaites ar 3-5 mėn. ? Kokį atstumus bėgdavai ? 2-3 km ar 5-7 km.? Kokiu intensyvumu bėgai ? 100-90% ar 60-70%

Yume:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr kardiograma ir kt dare tie kardiologai.Nemanau , kad bus plauciuose , tikrai buciau per tiek laiko kazka jautes , kad kazkas jiems blogai..Keista , kad niekam tokios bedos nera kaip man , kad del pulso negaletu normaliai sportuoti..Kas negali , tai tik del kokiu ligu , sirdies bedu ir pns  , o as sveikas , tik toks organizmas , kad kai staigiau  , pvz boksuojantis kruvis , man uzkyla pulsas daug  greiciau nei kitiem ir mane is kart tai stabdo, tenka testi per save viska , su stipriai besidauzancia sirdim.Na , kas nors pabandykit su tarkime 160-170 normaliai kovoti ir pns , o tiek man tikrai uzkyla ir daugiau dar  , kai kruvi paimu ir per save nestabdau..Zodziu , budu tai sutvarkyti kaip ir nera man atrodo , nes organizmo savo nepakeisi..

--- Baigti citatą ---

Patikėk, kitą kartą ir negali net pajausti, jog su plaučiais kažkas ne taip. Turiu konkretų pavyzdį, kai vyras dėl netaisyklingo kvėpavimo ir kvėpavimo nepilnais plaučiais užsitaisė rimtų bėdų, apatiniai plaučių segmentai visiškai nedirbo, prasidėjo infekcijos. Todėl patarčiau pasirodyti pulmonologams, kurie įvertintų tavo plaučių darbą, kurie ir kiek segmentų dirba, ar pilnai organizmas aprūpinamas deguonimi. Nes per intensyvias treniruotes gali ne visais plaučiais kvėpuoti, o tik dalimi ir itin dažnai, gali dėl to būti deguonies stygius ir kilti pulsas. Aš jau apie tai sakiau anksčiau. Teisingai tau pasakė, kad žiūrėk ar treniruočių metu ( ne bėgime) normaliai kvėpuoji. Dažnas pulsas gali būti dėl daugelio priežasčių, todėl geriau pasirodyk rimtiems medikams.

Box:
Neseniai bokso varzybos buvo ir jose is karto padusau pirmame rounde , tai likusi laika galima sakyti tik atsitraukinejau , nes is pridusimo nieko daryti nebegalejau...Bandziau net pries varzybas greitu tempu i tilta pabegioti kazkiek dienu , galvojau gal pades..
Letu tempu jei reiketu begti galiu daug ir ilgai , nepridusdamas visiskai.Arba su tom paciom stangom kokiom dirbti pvz , jokio pridusimo.Jei labai greit begti reik , futbola intensyviai zaisti , regbi, kad ir nedaug , tai pridustu smarkiai labai ir sirdis stipriai dauzosi..

Kaip ir rasiau jokiu bedu neturiu su sveikata , bet mistiskai man taip yra, kad kur greit ir intensyviai negaliu normaliai..
I ta pati kalna pabegioti intenstyviai ir greitai , uzkils pulsas ir padusiu daug greiciau , nei kiti..
Keista , kad niekas su tokiu dalyku nera susidures ir niekam taip nera...Gal kas galite patarti kur dar nuvaziuoti butu galima pavyzdziui Kaune?Jei sutvarkyti sitos bedos neimanoma , tai bent jau noretusi 100 procentinai zinoti priezasti, kodel man taip yra , nes dabar nesuprantu kodel man vienam taip yra..

Kaikurie zmones "is oro" duoda patarimus begioti krosus , ar visu greiciu begti nedideli tempa..Bet tai nepadeda man.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją