Ne, visai lengvos treniruotes tikrai daugiau naudos neduos
Metodika! Praėjusiais metais pas vieną Meistrą teko pavaikščiot, daug TRADICINIŲ TIESŲ subliuško, kaip pradurtas balionas... Ko neteko matyti, apie tai geriau nediskutuojam
Per treniruote turi duoti ir dideli fizini kruvi(lavinti istverme ir tt) ir mokinti technika
Aš jau buvau minėjęs, kad fizinį krūvį puikiai galima lavinti dirbant papildomai. Daugiau naudos bus, nes daugiau technikai laiko liks

Aišku, jei nėra galimybių papildomoms treniruotėms, tai reikia salėje bent kažkiek laiko tam skirti. Raumenys reikalauja fizinio krūvio. Kitaip jie atrofuojasi...
kad ir kokia super technika moketum jei nesugebesi tinkamai smugiuoti, blokuoti ar judeti
Smūgiavimas, blokavimas, judėjimas... Čia kas - technika ar fizinis krūvis? :O Man tai panašu į technikos elementus.

technika bus nieko verta, todel fizinis kruvis butinas...
Kiniečiai jau seniai visiems įrodinėjo, kad yra fiziniai duomenys, aukščiau eina technika, o dar aukščiau protas... Yra meistrų, kuriems tu visiškai nieko nepadarytum, atrodytum kaip mažytis šunytis, garsiai lojantis, bet nekandantis, tačiau jie nei daug jėgos turi, nei ištvermės, nei kažkokių stebūklingų greičių... Sporte fiziniai krūviai vos ne pagrindas, tačiau kovos menas, tai nėra visiškai tas pats... Tad nesuplak šių dviejų dalykų į vieną