Pagrindines diskusijos > Savigyna
Idomi sitaucija
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPaturejau situacija pries pora metu akropolyje tarp maximos kasu ir parduotuviu. Zmona isejo is wc, as jos laukiau siek tiek toliau nuo wc. Ji eina link manes, is galo jos lenkia trys auksti ir kudi ikale pacanai ir vienas blaivus didelis kaciokas. Vienas hantelis mano zmonai taukst per uzpakali, as iskart prisokau prie ju visas pasiruoses kovot. Pries mane tiesiai stovi du hanteliai, uz ju tas sustriakas kuris ranku nevaldo, o kaciokas man is desnes stovi.
Sustriakas daug sneka, bet is uz draugu nugaru nelenda. tie du hanteliai irgi gan ramiai stovi, kaciokui as pagal savigyna iskart sakau, kad jis maladiec bicas, tipo sportininkas, taip atsikraciau vieno prieso. Toliau, tarp tu dvieju hanteliu buvo tarpas, o per tarpa matau sutriako pilva, zinoma iskart jam tiesu is kojos i pilva. tas susileido, bet kiti ir nepuole ant manes, as savo ego patenkines apsisukau ir su zmona nuejau. nuejau pas apsauginius, kurie stovejo, ziurejo ir bijodami i kampa susitrauke stebejo. Jiems padekojau uz "gera"darba. Tie net akiu pakelt negalejo is gedos.
Tad va mano ir zmonos situacija akropolyje
--- Baigti citatą ---
ziuriu, Dojo, tiesus i pilva tau "eina" :D jau ne pirma karta girdziu is taves apie sito smugio panaudojima savigynai :D man vienas is "durniausiu" ir mazausiai patinkanciu smugiu, o va kazkam "eina" :D
Dojo:
kad matai, kazkaip ereliai rankas i sona isskiete laiko, toks noras buti didesniam, tokia ta gamta. gaidys ir pesdamasis isplecia sparnus, kad baisesnis ir didesnis butu. As tuom ir pasinaudoju jau nekarta. Plius daug kas eina link manes labai atsipalaidave ir nesusikaupe, nesitiki. Jokiu stoikiu as nedemonstruoju tik rekiu, tad gal nebaisus buni, man nuo to tik geriau :)
Berserk:
Registruotis arba PrisijungtiO ka jus darytumet jeigu jus paims uz uzpakalio ? :kikena:
--- Baigti citatą ---
Priklauso nuo to kas ir kaip :D
arimanas:
Registruotis arba Prisijungtikad matai, kazkaip ereliai rankas i sona isskiete laiko, toks noras buti didesniam, tokia ta gamta. gaidys ir pesdamasis isplecia sparnus, kad baisesnis ir didesnis butu. As tuom ir pasinaudoju jau nekarta. Plius daug kas eina link manes labai atsipalaidave ir nesusikaupe, nesitiki. Jokiu stoikiu as nedemonstruoju tik rekiu, tad gal nebaisus buni, man nuo to tik geriau :)
--- Baigti citatą ---
Tai čia kada muštynės dar nevyksta, kada vyksta stumdymasis ir ,,bazarai". Spiri pirmas į tarpukojį arba pilvą ir pavasaris. Bet kai prie tavęs chebrytė ateina su kumštukais suspaustais ir pakeltais, tai net nepastebėsi, kaip į stikę atsistosi :kikena: nu galima, aišku, primest auką, ir paskui netikėtai tiktai barkšt... yra gerų fintų šita tema :evil:
coffeedrinker:
as viena karta, viena blogieti esu labai pazemines pries jo mergina. ciuju po to ivykio nusizude is gedos ciuvakas :kikena: nesigavo jam i snuki duot, nors ir labai norejau, bet situacija neleido. bet akivaizdziai pasimate, kad jis bailys ir banditas. ir dar i bankrota ji nuvariau :D veliau gal parasysiu visa istorija, bet daug rasyt, nes istorija paini, ilga ir sudetinga.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją