Pagrindines diskusijos > Savigyna
Idomi sitaucija
baramui fighter:
ech... jai jau prsijungiau, reikia parašinėti... :-)
Realiai didieji prekybos centrai yra gan saugi vieta, daug šviesos, daug erdvės, daug žmonių, daug kamerų... kurios fiksuoja viską...
Kiek supratau, kažkokio tikro užpuolimo ar grąsinimų, kitaip tariant rimto konflikto kaip ir nebuvo. Pradėti mojuotis... :nezino:
Pabandykit kada Akropolyje ar Oze pasimojuoti, iš lengvai besivarstančių durų tuoj iššoks mėlynai apsirengę augaloti vyrukai, ir labai pasiseks,
jei su jais apsauginių kambaryje (kur atsidurtų greičiausiai visi) išeis susitarti dėl "nekvieskit policijos". Priešingu atveju... viešosios tvarkos
pažeidimas, bauda arba viešieji darbai. :chmm:
Dojo:
Paturejau situacija pries pora metu akropolyje tarp maximos kasu ir parduotuviu. Zmona isejo is wc, as jos laukiau siek tiek toliau nuo wc. Ji eina link manes, is galo jos lenkia trys auksti ir kudi ikale pacanai ir vienas blaivus didelis kaciokas. Vienas hantelis mano zmonai taukst per uzpakali, as iskart prisokau prie ju visas pasiruoses kovot. Pries mane tiesiai stovi du hanteliai, uz ju tas sustriakas kuris ranku nevaldo, o kaciokas man is desnes stovi.
Sustriakas daug sneka, bet is uz draugu nugaru nelenda. tie du hanteliai irgi gan ramiai stovi, kaciokui as pagal savigyna iskart sakau, kad jis maladiec bicas, tipo sportininkas, taip atsikraciau vieno prieso. Toliau, tarp tu dvieju hanteliu buvo tarpas, o per tarpa matau sutriako pilva, zinoma iskart jam tiesu is kojos i pilva. tas susileido, bet kiti ir nepuole ant manes, as savo ego patenkines apsisukau ir su zmona nuejau. nuejau pas apsauginius, kurie stovejo, ziurejo ir bijodami i kampa susitrauke stebejo. Jiems padekojau uz "gera"darba. Tie net akiu pakelt negalejo is gedos.
Tad va mano ir zmonos situacija akropolyje
baramui fighter:
:D nu jo...
gera situacija, ir apsauginiai irgi "geri". Bet jų irgi skirtingų rūšių būna. :-)
denis:
O ka jus darytumet jeigu jus paims uz uzpakalio ? :kikena:
baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiO ka jus darytumet jeigu jus paims uz uzpakalio ? :kikena:
--- Baigti citatą ---
praplėsk Deni savo mintį :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją