Pagrindines diskusijos > Savigyna

Idomi sitaucija

<< < (34/34)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSamurajus visada turi būti pasiruošęs.  :senis:
Jei prieina ir klausia "Kaip praeiti į bibbblioteką?", duodi pirma į dantis, o po to rodai.  :teisejas:

--- Baigti citatą ---

Va va. Ir duot reikia po pirmo žodžio :icon_bat:

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSamurajus visada turi būti pasiruošęs.  :senis:
Jei prieina ir klausia "Kaip praeiti į bibbblioteką?", duodi pirma į dantis, o po to rodai.  :teisejas:

--- Baigti citatą ---
Pamenu kaip dabar  :senis:

1999 gruodis. Vilniaus geležinkelio stotis. Kažkoks portugališkai blevyzgojantis murzius galimai paklausia kiek valandų. Išdava - Rimbas by TKO...  Valandos niekam nerūpi.

2000 gegužė. Kauno autobusų stotis. kažkoks treninguotas durnius prisiartina per arti su rankom savo kūrtkės kišenėse ir neįsiklauso į prašymą rankas išsitraukt. Išdava - Rimbas by KO (head kick)...  Pokum tos kišenės, kur tas autobusas??

arimanas:
Stočių siaubas tiesiog  :kikena: Man toks bekompromisis atvejis buvo tik kartą. Vilniaus senamiestis, varteliai, pro kuriuos bando praeit persona non grata. Persona čiumpa man už pečių. Išdava- Arimanas by TKO, headbutt. Tik teko apsivalyt paskui aplink vartelius  :angel:

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiStočių siaubas tiesiog  :kikena: Man toks bekompromisis atvejis buvo tik kartą. Vilniaus senamiestis, varteliai, pro kuriuos bando praeit persona non grata. Persona čiumpa man už pečių. Išdava- Arimanas by TKO, headbutt. Tik teko apsivalyt paskui aplink vartelius  :angel:

--- Baigti citatą ---
Kažkaip nieks iš mūsų nematė, sunku patikėti.  :lauzo:

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKažkaip nieks iš mūsų nematė, sunku patikėti.  :lauzo:

--- Baigti citatą ---
Na, aš tamstos irgi apskritai nesu matęs, tai darau išvadą, kad neegzistuoji  :kikena:
Kai teko tokį darbą dirbt, tai su daugiau ar mažiau girtais snukiais vienoks ar kitoks kontaktas vykdavo kiekvieną savaitgalį ar net dažniau, tai istorijų galiu pripasakot... Užteks vaikams ir anūkams  :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją