Pagrindines diskusijos > Savigyna
Idomi sitaucija
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSamurajus visada turi būti pasiruošęs. :senis:
Jei prieina ir klausia "Kaip praeiti į bibbblioteką?", duodi pirma į dantis, o po to rodai. :teisejas:
--- Baigti citatą ---
Va va. Ir duot reikia po pirmo žodžio :icon_bat:
Rimbas:
Registruotis arba PrisijungtiSamurajus visada turi būti pasiruošęs. :senis:
Jei prieina ir klausia "Kaip praeiti į bibbblioteką?", duodi pirma į dantis, o po to rodai. :teisejas:
--- Baigti citatą ---
Pamenu kaip dabar :senis:
1999 gruodis. Vilniaus geležinkelio stotis. Kažkoks portugališkai blevyzgojantis murzius galimai paklausia kiek valandų. Išdava - Rimbas by TKO... Valandos niekam nerūpi.
2000 gegužė. Kauno autobusų stotis. kažkoks treninguotas durnius prisiartina per arti su rankom savo kūrtkės kišenėse ir neįsiklauso į prašymą rankas išsitraukt. Išdava - Rimbas by KO (head kick)... Pokum tos kišenės, kur tas autobusas??
arimanas:
Stočių siaubas tiesiog :kikena: Man toks bekompromisis atvejis buvo tik kartą. Vilniaus senamiestis, varteliai, pro kuriuos bando praeit persona non grata. Persona čiumpa man už pečių. Išdava- Arimanas by TKO, headbutt. Tik teko apsivalyt paskui aplink vartelius :angel:
dziudoka:
Registruotis arba PrisijungtiStočių siaubas tiesiog :kikena: Man toks bekompromisis atvejis buvo tik kartą. Vilniaus senamiestis, varteliai, pro kuriuos bando praeit persona non grata. Persona čiumpa man už pečių. Išdava- Arimanas by TKO, headbutt. Tik teko apsivalyt paskui aplink vartelius :angel:
--- Baigti citatą ---
Kažkaip nieks iš mūsų nematė, sunku patikėti. :lauzo:
arimanas:
Registruotis arba PrisijungtiKažkaip nieks iš mūsų nematė, sunku patikėti. :lauzo:
--- Baigti citatą ---
Na, aš tamstos irgi apskritai nesu matęs, tai darau išvadą, kad neegzistuoji :kikena:
Kai teko tokį darbą dirbt, tai su daugiau ar mažiau girtais snukiais vienoks ar kitoks kontaktas vykdavo kiekvieną savaitgalį ar net dažniau, tai istorijų galiu pripasakot... Užteks vaikams ir anūkams :kikena:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją