Visa kita > Skelbimai

Treniruotės gamtoje Kaune

<< < (2/118) > >>

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLapkės jėga, betrūksta tik dalyvių rankų ir kojų. Kas dėl vietos tai siūlykit, santaką aš paminėjau tik kaip pavyzdį, jei kam patogu galima rinktis kad ir toj pačioj panemunėj ar Lampėdžiuose, nuo Nemuno pusės yra superinių laukinių vietų.

--- Baigti citatą ---

Galima dar kleboniskio parelyje. Nezinau, as tai tokiu vietu perdaug nezinau. Tiek santaka, tiek lampai man ner perdaug toli :)

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGalima dar kleboniskio parelyje. Nezinau, as tai tokiu vietu perdaug nezinau. Tiek santaka, tiek lampai man ner perdaug toli :)

--- Baigti citatą ---
Kleboniškį nebus kur išsimaudyt. Manau iki kokio penktadienio paliekam temą atvirą o paskui susumuojam pasiūlymus, nusprendžiam ir einam užsipirkt alaus.
P.S. Gal ir Raimis pakels storą užpakalį nuo kompo.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKleboniškį nebus kur išsimaudyt. Manau iki kokio penktadienio paliekam temą atvirą o paskui susumuojam pasiūlymus, nusprendžiam ir einam užsipirkt alaus.
P.S. Gal ir Raimis pakels storą užpakalį nuo kompo.

--- Baigti citatą ---

Pasiulysiu as dar gal vienam kitam. Reiktu kokiu 5 zmoniu ar 6. vistiek lankomumas manau 100 proc nebus :D

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPasiulysiu as dar gal vienam kitam. Reiktu kokiu 5 zmoniu ar 6. vistiek lankomumas manau 100 proc nebus :D

--- Baigti citatą ---
Kuo daugiau tuo geriau, rugsėjį varysim į Vilnių Bulgarijos chebrą mušt  :kikena:

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKuo daugiau tuo geriau, rugsėjį varysim į Vilnių Bulgarijos chebrą mušt  :kikena:

--- Baigti citatą ---

keista as irgi kazkaip panasiai pagalvojau :D  :icon_bat:
o tai si sestadieni bandyt planuotis ar ne?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją