Visa kita > Skelbimai
Treniruotės gamtoje Kaune
siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtikeista as irgi kazkaip panasiai pagalvojau :D :icon_bat:
o tai si sestadieni bandyt planuotis ar ne?
--- Baigti citatą ---
Nebandysim tai nieko ir nesigaus. Davai skaitom kad pradedam šeštadienį, žiūrėk ir susirinks visi tinginiai :kikena:
Lonsas:
Registruotis arba PrisijungtiNebandysim tai nieko ir nesigaus. Davai skaitom kad pradedam šeštadienį, žiūrėk ir susirinks visi tinginiai :kikena:
--- Baigti citatą ---
skaitom tada. sestadieni i antra dienos puse. kad issimiegot, is mergu grizt ir pachmela padaryt visi spetu :D lengvai pajudinsim subines, pazesim kas gaunas :D jei nokautu pirmais susitikimais nebus, tai gal kazkas ir gausis :D
Rimbas:
O man patiktų kaip tik link ryto labiau - po to planų lyg yra. (Aišku, jei rytoj iš kurorto grįžus gaspadinė dar ko neprigalvos :bijo: )
Kokios ten laukinės vietos Lampuose, Siamai? Beje, bais vanduo nekoks šiemet tenai, akis skaudėjo savaitę po maudynių, nebent į Nemuną šokt. Geografiškai jie man toliausiai, o Santaka / Klebarai / Panemunė - visi panašiu atstumu - arčiau. Bet kaip daugumai sušvies - taip ir man tiks.
Lonsas:
na as is ryto tai niekaip neprisideciau :) tik po pietu iseitu. bet po pietu labai karsta jauciu bus :)
siamas:
Registruotis arba PrisijungtiO man patiktų kaip tik link ryto labiau - po to planų lyg yra. (Aišku, jei rytoj iš kurorto grįžus gaspadinė dar ko neprigalvos :bijo: )
Kokios ten laukinės vietos Lampuose, Siamai? Beje, bais vanduo nekoks šiemet tenai, akis skaudėjo savaitę po maudynių, nebent į Nemuną šokt. Geografiškai jie man toliausiai, o Santaka / Klebarai / Panemunė - visi panašiu atstumu - arčiau. Bet kaip daugumai sušvies - taip ir man tiks.
--- Baigti citatą ---
Na dėl laukinių vietų tai reik pravažiuot pačią gyvenvietę ir palikus mašinas kelias minutes paeit per pušyną, ir va tau negyvenamas krantas.
Svarbu kad yra bepročių, vietą surasim :kikena:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją