Visa kita > Skelbimai
Treniruotės gamtoje Kaune
siamas:
Taigi, nors kaip Ežys sakė tos vasaros nekas ir liko gal būtų norinčių savaitgaliais pajudėt kažkur gamtoje Kaune?
Kas ne užsieniuose atsiliepkit, maže ką nors sugalvosim, vietų tai gražių ohoho..
Rimbas:
:handshake:
Vieta / laikas / priemonės?
siamas:
Na viską galima aptarti, pvz. man geriausiai tiktu šeštadienis, kad ir tam pačiam santakos parke kur beje nuo Hanzos dienų likę ne tik puiki pieva bet ir smėlio aikštė.
Kas dėl priemonių tai pradžiai ne kažin ko ir reikia, vėliau galėtumėm padirbt kad ir su peilio imitacijom.
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNa viską galima aptarti, pvz. man geriausiai tiktu šeštadienis, kad ir tam pačiam santakos parke kur beje nuo Hanzos dienų likę ne tik puiki pieva bet ir smėlio aikštė.
Kas dėl priemonių tai pradžiai ne kažin ko ir reikia, vėliau galėtumėm padirbt kad ir su peilio imitacijom.
--- Baigti citatą ---
as gal karts nuo karto pasijungciau :) ziurint kada pradedam, bet panasu kad dar rugpjutis Lietuvoje nusimato. Gal net ir eigoje du kart iseitu susitikt. Turiu lapkes :)
siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtias gal karts nuo karto pasijungciau :) ziurint kada pradedam, bet panasu kad dar rugpjutis Lietuvoje nusimato. Gal net ir eigoje du kart iseitu susitikt. Turiu lapkes :)
--- Baigti citatą ---
Lapkės jėga, betrūksta tik dalyvių rankų ir kojų. Kas dėl vietos tai siūlykit, santaką aš paminėjau tik kaip pavyzdį, jei kam patogu galima rinktis kad ir toj pačioj panemunėj ar Lampėdžiuose, nuo Nemuno pusės yra superinių laukinių vietų.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją