Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Proteinas + amino rugstys

<< < (6/6)

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiUžrašytos tai max galimos dozės, rodos. Man irgi tokį patį vartojimą nustatė, ypač kai krūvio pikai būna, tai treniruočių dieną max dozę per 4 kartus (50 ml ten iš viso: ryte, vakare ir aplink treniruotę, arba po, jei ne viena tą dieną), o jei poilsis, tai ryte ir vakare po 15 ml. Gatorade'u užsiskanaut labai liuksas, beje  :pachmas:  ar Powerade'u, nu tuo a'la sportiniu gėrimu iš maximos lentynų

--- Baigti citatą ---

dozes tu skystu aminu, kur turbut mes tas pacias ir naudojam. yra tokios - 15ml pries ir 15ml po. taip gamintojas dozuoja. Todel daugiau kaip ir nesiriztu kalt. Stengiuos vartot tik treniruociu dienomis. ar toks vartojimas blogai, nes oganizmas nera ikraunamas? ar yra kitos priezastys?

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaip, tuščias skrandis - viena iš pageidaujamų sąlygų.
Pats dėl to ir teikiu pirmenybę skystos konsistensijos produktui - skrandžiui nereikia papildomai rūgštintis kad suskaidytų tabletes. Vartojant aplink treniruotes - pataria bent valandą prieš ir maždaug 30-90 min po, nes tada "atsidaro baltymų langas", cituojant išmanančius žmones.

--- Baigti citatą ---

siaip sakykim ka del proteino esu girdejas, kad geriausia sukalt kokteili kazkur 30min po trefkes. Per ta laika. Nes 30min po trefkes organizmas labai gerai savinasi kai kuriuos produktus. Pataisykit jei klistu.

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtidozes tu skystu aminu, kur turbut mes tas pacias ir naudojam. yra tokios - 15ml pries ir 15ml po. taip gamintojas dozuoja. Todel daugiau kaip ir nesiriztu kalt. Stengiuos vartot tik treniruociu dienomis. ar toks vartojimas blogai, nes oganizmas nera ikraunamas? ar yra kitos priezastys?

--- Baigti citatą ---
Įvairūs specai įvairiai interpretuoja, rodos. Tiksliau užsikabina už kažkurio vieno aspekto turbūt. Ką Vitiokas jau minėjo, įkrovimas yra ilgalaikis, neaukštą skalę būtų galima piešt ir svarbiausia amino rūgščių funkcija - antikatabolizmas - t.y. skaidulų apsauga nuo nykimo. Tai dėl to turbūt ir rekomenduoja tomis nedidelėmis dozėmis, bet pastoviai, ko su proteinais nepadarysi.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtisiaip sakykim ka del proteino esu girdejas, kad geriausia sukalt kokteili kazkur 30min po trefkes. Per ta laika. Nes 30min po trefkes organizmas labai gerai savinasi kai kuriuos produktus. Pataisykit jei klistu.

--- Baigti citatą ---
Nu vėl tas pats dėl skirtingo interpretavimo. Nors tas žmogus, kur mane konsultuoja, pats plakasi visus proteinus ar dar ten kažką iškart persirengimo kambary, man liepia vartot tik po 30 min ar daugiau. reiks pakamantinėt kodėl, nes niekada nesusimąsčiau apie tai   :book1:

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNors tas žmogus, kur mane konsultuoja, pats plakasi visus proteinus ar dar ten kažką iškart persirengimo kambary, man liepia vartot tik po 30 min ar daugiau. reiks pakamantinėt kodėl, nes niekada nesusimąsčiau apie tai   :book1:

--- Baigti citatą ---

na čia viskas paprasta, po treniruotės reikia šiek tiek laiko tam, kad organizmas šiek tiek atsipūstų ir skrandis imtusi darbo, nes priešingu atveju paleis vidurius ir tiek :)

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina čia viskas paprasta, po treniruotės reikia šiek tiek laiko tam, kad organizmas šiek tiek atsipūstų ir skrandis imtusi darbo, nes priešingu atveju paleis vidurius ir tiek :)

--- Baigti citatą ---
Matyt kad taip. Bet o bet tačiau gelažinių vidurių nepaleidžia, mat nekurie veikėjai iškart maukia, net neatlikę tempimo...

Dar apie L-karnitiną bandžiau domėtis, tai atsakymas buvo, kad jis veikia panašiu į aminkes principu, bet pasak šaltinio (čia parduotuvėj, kur logotipe užsivaręs kačiokas), jį geriausia vartoti po pertraukos, kai užsitampai ir po to daug kur skauda  :stanga:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją