Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
Proteinas + amino rugstys
baramui fighter:
Idealiausias laikas amino rūgštims visuomet buvo ir bus ryte ant tuščio skrandžio :senis:
prieš ar po treniruotės vartoti ir ką vartoti, čia reikalas labai individualus, vieniem geriau yra BCCA prieš treniruotę, kitiems po treniruotės. Tačiau reikia prisiminti, kad amino rūgščių poveikis yra ilgalaikis, ir pasireiškia ilgalaikiu laikotarpiu, čia nėra turbo boostingo efekto trumpai panaudojus.
p.s. malonu, kad diskusija sugryžo į savo vėžias, respect :handshake:
Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiIdealiausias laikas amino rūgštims visuomet buvo ir bus ryte ant tuščio skrandžio :senis:
prieš ar po treniruotės vartoti ir ką vartoti, čia reikalas labai individualus, vieniem geriau yra BCCA prieš treniruotę, kitiems po treniruotės. Tačiau reikia prisiminti, kad amino rūgščių poveikis yra ilgalaikis, ir pasireiškia ilgalaikiu laikotarpiu, čia nėra turbo boostingo efekto trumpai panaudojus.
p.s. malonu, kad diskusija sugryžo į savo vėžias, respect :handshake:
--- Baigti citatą ---
Taip, tuščias skrandis - viena iš pageidaujamų sąlygų.
Pats dėl to ir teikiu pirmenybę skystos konsistensijos produktui - skrandžiui nereikia papildomai rūgštintis kad suskaidytų tabletes. Vartojant aplink treniruotes - pataria bent valandą prieš ir maždaug 30-90 min po, nes tada "atsidaro baltymų langas", cituojant išmanančius žmones.
O būstingui ar ne visokie brudai švirkštuose naudojami? Metana, xujanai ir t.t.?
Registruotis arba PrisijungtiUžsiskanaut ir Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti neblogas. :)
--- Baigti citatą ---
Tikiu, bet kaina didoka, lyginant su Nutrendo Isodrink, kurį netyčiom teko kartą pirkt.
P.s. Man už reklamą niekas nemokėjo, kalbu apie produktus, kuriuos pats išbandžiau :lauzo:
Vitiokas:
Dėl ryto... :chmm: Iš ryto ir taip pat vakare prieš pat miega labai gerai L-Glutaminas. :book1:
Lonsas:
Registruotis arba Prisijungti :chmm: Man tas nuskambėjo kaip: "eik tu na...." :kikena: Ar aš klystu? :kikena: Nereik taip aukštai, aš Vitiokas. :) :laikr:
--- Baigti citatą ---
nu kam taip grubiai :D jei jau taip nuskambejo, tai reik tada proteino bokala sumust, gal susitaikysim :D o jei rimtai tai risam offtopica :) man visai idomi tema jei kas ziniu pavarys :D
Lonsas:
Registruotis arba PrisijungtiIš mano mažų žinių, kuriuos įgavau iš tokio žmogelio. Aminkes šiaip reikia vartoti pastoviai, nesvarbu sportuoji ar ne. Skiriasi tik dozavimas. Net rodos :chmm: ant pačio pakelio (bonkutės) parašyta kiek vartot treniruotės metų ir kiek ne treniruotės diena. :senis:
--- Baigti citatą ---
as irgi tokias zinias turiu, kad reik pastoviai. bet tai velgi kitas variantas - neaisku kaip skrandis sureguos. todel pertraukos turbut butu pageidautinos. karts nuo karto duot organizmui pailset. ar cia tureta omeny "kurso" metu?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją