Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Proteinas + amino rugstys

(1/6) > >>

Lonsas:
Sudejau sias dvi medziagas i viena, nes savo sudetim giminingi produktai :) Kaip zinia proteinas sudarytas is ivairiu amino rugsciu. Proteinas arba baltymas yra pagrindine raumens statybine medziaga. Amino rugstys atlieka daugiau apsaugine, atstatomaja funkcija (nors aisku ju yra pakankamai nemazai ir visos turi savo paskirti), taip pat pagreitina baltymo skaidyma. Ar naudojate siuos papildus? Jei taip, kaip naudojate, kokius? Kada naudojate?
As asmeniskai nesu didelis salininkas papildu, taciau siuos du vartoju pries ir po treniruotes. Papildomai su ivairiais vitaminais. Amino rugstis stengiuosi gerti pries treniruote, o aminkes + proteina iskart po jos. Vartoju nepriklausomai kokia treniruote, ar tik krosiuka prabegciau ar butu rimtesne jegos trefke su svoriais. Mano nuomone raumeni reikia maitinti visada + darant aerobine treniruote taip apsaugomas raumuo ir maziau sansu numesti svori (aisku pilvukas krenta, bet raumuo yra apsaugomas).
Idomu suzinoti kaip elgetes kiti, be to gal pavyks suzinoti kokiu naujienu, kuriu iki siol nezinojau ;)

Rimbas:
Nu man analogiškai "prirašė" ką parašei: Aplink kiekvieną treniruotę. Jei ištvermės krūviai - visą dozę (30 ml) geriu po, jei jėgos - dozę skeliu pusiau ir sugeriu valandą prieš ir po. Atradau ne taip seniai šį reikalą - kai pradėjo "sėst" organizmas nuo per didelių krūvių. Tai mano mentorius ir pasiūlė pavartot. Panašu, kad padėjo. Dabar darau ciklais - mėnesį su, mėnesį - be. Vartoju Nutrendo "amino liquid".

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu man analogiškai "prirašė" ką parašei: Aplink kiekvieną treniruotę. Jei ištvermės krūviai - visą dozę (30 ml) geriu po, jei jėgos - dozę skeliu pusiau ir sugeriu valandą prieš ir po. Atradau ne taip seniai šį reikalą - kai pradėjo "sėst" organizmas nuo per didelių krūvių. Tai mano mentorius ir pasiūlė pavartot. Panašu, kad padėjo. Dabar darau ciklais - mėnesį su, mėnesį - be. Vartoju Nutrendo "amino liquid".

--- Baigti citatą ---

As irgi vartoju "Amino liquid 50". Skysta produkta visada geriau pasisavina. Beda ta, kad biski sunkiau su paruosimo. Miltukus paprasciau isibert kazkur, be to maziau sansu, kad suges. O cia jau masinoj butelio nepaliksi kai karsciai. Proteina tai vartoju Iso Whey 100%, zalia tokia banke. Bent jau rezultatais esu patenkintas, viena banke (700g) sugeriau pries kelis menesius. As taip pat pradejau vartot "is reikalo". Jei gerai valgai, daug ilsies, gali palaikyt pastovu rezima, tada gal ir gali be to issiverst. Bet kai buna nedavalgei ar nedamiegojai, tai labai gerai organizma siek tiek "paskatint". Baltymu kaip suprantu papildomai nevartoji?

Rimbas:
Poilsis šventas reikalas, tikra tiesa.
O apie proteino vartojimą mano konkrečiam atvejui kuratorius išsireiškė taip:  "Produkto gadinimas" Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti . Sakė kad su tokiu metabolizmu nėra prasmės mėtyt pinigus proteinui.
Prieš tai dar esminį klausimą uždavė: Ko aš noriu, koks mano tikslas. Nu kadangi sakiau, kad ne užkočiot muskulą, bet neprarandant ištvermės lavint jėgą, tai ir sistemas lengvai sadistines parikinėjo ir atitinkamai papildus. Dar vitaminą B vartot liepė, tik kodėl tą, taip ir nesupratau, bet geriu. Nes vadovaujantis patarimais kol kas nusivilt neturiu kuo, rezultatais esu patenkintas.
Dabar, beje, sprogstamos jėgos ciklas eina iki rugsėjo, bet ir tai sako, kad užtenka aminkės.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPoilsis šventas reikalas, tikra tiesa.
O apie proteino vartojimą mano konkrečiam atvejui kuratorius išsireiškė taip:  "Produkto gadinimas" Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti . Sakė kad su tokiu metabolizmu nėra prasmės mėtyt pinigus proteinui.
Prieš tai dar esminį klausimą uždavė: Ko aš noriu, koks mano tikslas. Nu kadangi sakiau, kad ne užkočiot muskulą, bet neprarandant ištvermės lavint jėgą, tai ir sistemas lengvai sadistines parikinėjo ir atitinkamai papildus. Dar vitaminą B vartot liepė, tik kodėl tą, taip ir nesupratau, bet geriu. Nes vadovaujantis patarimais kol kas nusivilt neturiu kuo, rezultatais esu patenkintas.
Dabar, beje, sprogstamos jėgos ciklas eina iki rugsėjo, bet ir tai sako, kad užtenka aminkės.

--- Baigti citatą ---

na jei greito pasisavinimo produktas, iskart po trefkes, tai manau aprupintum kazkiek ta raumeni statybine medziaga ;) bet cia gal geriau zinot tamstai. as asmeniskai sukaliau 700g proteino, kokteiliukas 25g po treniruotes + dar ant virsaus ir vakariene rimta pavalgydavau. kazkur 1-2 menesiu kurselis. tai rezultatai tikrai patiko. aisku priaugau ir nereikalingos mases, bet kartu ir raumens. kaloriju kiekis beabejo gaudavosi nemazmas pries miega: kokteilis + kepsnys :D

p.s. offtopic. kokia ta sprogstama programa? issiplest nereik, bet kiek seriju, kiek pakartojimu? :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją