Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Lūžo šonkaulis - kada atgal į trasą?

<< < (2/6) > >>

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŽinau, kiek laiko gyja - tokioms senėms kaip aš apie 6 savaites. 
--- Baigti citatą ---

Uz titulavima saves sene, tai gali ir i bliuska uzsidirbt, jei ka ;)

Duok dieve kiekvienam tiek energijos ir sveikatos, kiek jos yra pas tave.

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveikučiai. Susilaužiau šonkaulį. Žinau, kiek laiko gyja - tokioms senėms kaip aš apie 6 savaites. O nuomonių, kada grįžt į sportą, turiu tik teorinių, atseit po trijų-keturių mėnesių nuo traumos. Gal katras esat tą traumą patyręs ir galit pasidalyt, kada grįžot? Būčiau dėkinga.
Taip sau viliuosi, jog gal galima grįžt anksčiau nei po keturių mėn... Siaubingo ilgio pertrauka gaunasi  :-(

--- Baigti citatą ---

o lūžes tikrai? rengenas parodė?  :-) jei ką aš tave suprantu, man šia vasarą irgi panaši situacija buvo, tik mano atveju apatinių plaukiojančių šonkaulių kremzlė buvo pažeista, guzas kaip "svarke" (suvirinimas) kokia buvo užsidėjęs, bet man tai greitai sugijo, per 2 sav. Pažystų vieną iš pakrationo vaikinuką, jam irgi buvo šonkauliai sulaužyti, buvo gryžęs į sportą, vėl sulaužė tą pačią vietą, tada dėdė daktaras pasakė - psio, basta... taip jo varžybinė karjera ir baigėsi  :oho:

bet šiaip kaip aš gerbiu tokias energingas mamytes, ne tas žodis  :-) tik įdomu kaip su jom buityje gyventi  :chmm:

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveikučiai. Susilaužiau šonkaulį. Žinau, kiek laiko gyja - tokioms senėms kaip aš apie 6 savaites. O nuomonių, kada grįžt į sportą, turiu tik teorinių, atseit po trijų-keturių mėnesių nuo traumos. Gal katras esat tą traumą patyręs ir galit pasidalyt, kada grįžot? Būčiau dėkinga.
Taip sau viliuosi, jog gal galima grįžt anksčiau nei po keturių mėn... Siaubingo ilgio pertrauka gaunasi  :-(

--- Baigti citatą ---
Buvo tas šonkaulis lūžes kai dirbau GB, darbas fizinis ir praleisti nei dienops negalėjau, taip kad sugijo per porą savaičių pastoviai judant. S.Melnikovas Koi seminarą mums pravedinėjo irgi su sulaužytais porą šonkaulių, kas dalyvavo gali patvirtint- nelabai ant jo matėsi.

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBuvo tas šonkaulis lūžes kai dirbau GB, darbas fizinis ir praleisti nei dienops negalėjau, taip kad sugijo per porą savaičių pastoviai judant. S.Melnikovas Koi seminarą mums pravedinėjo irgi su sulaužytais porą šonkaulių, kas dalyvavo gali patvirtint- nelabai ant jo matėsi.

--- Baigti citatą ---
"Robotukų armija jau sudaryta"- iš kažkokios dainos čia  :D Šiaip, nuotaikai pakelt...Nežinau, nes su tais sulaužymais man nuotaika pakyla...Nesulaužyti gal? Gal tik skilę? Nu su sulaužytais net kvėpuot žmogui būna sunku...Teko matyt kaip sulaužė...Taip ir išvežė ant lentų pririštą...Na, gal dar laipsniai kažkokie būna, nežinau... :chmm: 

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti"Robotukų armija jau sudaryta"- iš kažkokios dainos čia  :D Šiaip, nuotaikai pakelt...Nežinau, nes su tais sulaužymais man nuotaika pakyla...Nesulaužyti gal? Gal tik skilę? Nu su sulaužytais net kvėpuot žmogui būna sunku...Teko matyt kaip sulaužė...Taip ir išvežė ant lentų pririštą...Na, gal dar laipsniai kažkokie būna, nežinau... :chmm:

--- Baigti citatą ---
Nu del tų laipsnių tai nežinau, man sakė kad sulaužyti, patikėjau, bet skrodimo nemačiau taip kad garantuoti tikrai negaliu

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją