Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Lūžo šonkaulis - kada atgal į trasą?

(1/6) > >>

stripulis:
Sveikučiai. Susilaužiau šonkaulį. Žinau, kiek laiko gyja - tokioms senėms kaip aš apie 6 savaites. O nuomonių, kada grįžt į sportą, turiu tik teorinių, atseit po trijų-keturių mėnesių nuo traumos. Gal katras esat tą traumą patyręs ir galit pasidalyt, kada grįžot? Būčiau dėkinga.
Taip sau viliuosi, jog gal galima grįžt anksčiau nei po keturių mėn... Siaubingo ilgio pertrauka gaunasi  :-(

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveikučiai. Susilaužiau šonkaulį. Žinau, kiek laiko gyja - tokioms senėms kaip aš apie 6 savaites. O nuomonių, kada grįžt į sportą, turiu tik teorinių, atseit po trijų-keturių mėnesių nuo traumos. Gal katras esat tą traumą patyręs ir galit pasidalyt, kada grįžot? Būčiau dėkinga.
Taip sau viliuosi, jog gal galima grįžt anksčiau nei po keturių mėn... Siaubingo ilgio pertrauka gaunasi  :-(

--- Baigti citatą ---
Tai ir judini po "biški" pagal galimybes... Iš pradžių kojų pirštus  :kaliaske2:, po to užpakalį  :banana:, kol galėsi stipriau judėti  :papai:. O skausmas iš pradžių visada bus...  :paauk:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveikučiai. Susilaužiau šonkaulį. Žinau, kiek laiko gyja - tokioms senėms kaip aš apie 6 savaites. O nuomonių, kada grįžt į sportą, turiu tik teorinių, atseit po trijų-keturių mėnesių nuo traumos. Gal katras esat tą traumą patyręs ir galit pasidalyt, kada grįžot? Būčiau dėkinga.

--- Baigti citatą ---
Pilnai į sportą grįžau po 2 mėnesių.

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPilnai į sportą grįžau po 2 mėnesių.

--- Baigti citatą ---
sakyčiau labai greit  :chmm:

stripulis:
2 mėnesiai - skamba žiauriai fainai. Reik registruotis į karate stovyklą, kaip sykis bus du mėnesiai suėję  :yeahhh:
Jei rimtai, tai kodėl ne... Pvz. padirbt tik į orą, ne porom, kad kas į šonkaulį neužvanotų (medikai sakė, kad geriau būtų, jei nieks nevanotų į jį bent keturis mėn) ir po truputį atgaut formą... Smauglys tai pilnai grįžo, bet jo matyt niekas stipriai nemuša, vistik avtoritetas, man taip nesigaus naujokų pilnoj grupėj...
Dziudoka, prie skausmo aš pratus. Žinok, dešimt dienų nepastebėjau, jog man tas šonkaulis lūžęs, viską dariau kaip ir iki jo (nu į trešas nėjau, bo ant rankų odos neturėjau ir kelis buvo mėlynai juodas... - patrukdė  :angel:). Taip kad skausmas paskutinėj vietoj, bet va komplikacijų nenoriu... Dabar po mėnesiuko nuo įvykio neskauda, bet va dukrą pakilnoju - apiat dvadcat piat, tai dar porą sav reiks luktelt iki realios vaiko priežiūros, matyt, ne pirmoji jaunystė, per mėnesį nesugysiu... O dar po mėnesio rimtai reik čiuožt į trešas ir reikalaut išskirtinių sąlygų senai klubui nusipelniusiai invalidei  :-] Amžiais jos pas mane, tai kelis, tai nėštumas, dabar va šonkaulis... Nudobtų jaučiu treneriukas mane su mielu noru už kokio kampo, ir problemų neliktų  :maniac:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją