Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Lūžo šonkaulis - kada atgal į trasą?
Smauglys:
Man buvo lūžęs 1 šonkaulis, bet likęs savo vietoje. Kvėpuojant jautėsi, o juoktis, kosėti ir čiaudėt negalėjau - stiprus skausmas. Dėl treniravimosi abejoju ar įmanoma. Bet po 2 mėnesių sportavau pilnai. Tada dar aktyvus varžybinis karatistas buvau :D
Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMan buvo lūžęs 1 šonkaulis, bet likęs savo vietoje. Kvėpuojant jautėsi, o juoktis, kosėti ir čiaudėt negalėjau - stiprus skausmas. Dėl treniravimosi abejoju ar įmanoma. Bet po 2 mėnesių sportavau pilnai. Tada dar aktyvus varžybinis karatistas buvau :D
--- Baigti citatą ---
Tai ir sakau, kad skiriasi tas lūžimas. Jei , kaip Tau, sakyčiau , gan nestipriai- nepajudėjo jis iš vietos ir tai du mėnesiai, o čia...Keista ir pasirodė.
baramui fighter:
Registruotis arba PrisijungtiMan buvo lūžęs 1 šonkaulis, bet likęs savo vietoje. Kvėpuojant jautėsi, o juoktis, kosėti ir čiaudėt negalėjau - stiprus skausmas. Dėl treniravimosi abejoju ar įmanoma. Bet po 2 mėnesių sportavau pilnai. Tada dar aktyvus varžybinis karatistas buvau :D
--- Baigti citatą ---
"vėpuojant jautėsi, o juoktis, kosėti ir čiaudėt negalėjau - stiprus skausmas." man panašiai buvo, na aišku ne taip kad visai gyventi nesinorėtų, bet malonumas menkas tikrai :chmm:
stripulis:
Registruotis arba PrisijungtiMan buvo lūžęs 1 šonkaulis, bet likęs savo vietoje. Kvėpuojant jautėsi, o juoktis, kosėti ir čiaudėt negalėjau - stiprus skausmas. Dėl treniravimosi abejoju ar įmanoma.
--- Baigti citatą ---
Pradžia buvo vienoda ir treniruotis tikrai nesinorėjo (tas irgi sukėlė įtarimų, kad kažkas čia ne taip...), o va dabar praėjo penkios savaitės ir nežmoniškai kosčiu - nu jau įmanoma, pojūčiai nekokie, bet - siaubinga pagalvot, jei tas virusas būtų padaręs juodą darbą išsyk po lūžio :bandit:
Žiūrėsim, kadangi dar spėjo mama pernai ranką susilaužyt, tai vargu ar mane kas išleis į tas trešas... Ot gyvenimas.
P. s. buityje tokios energingos mamytės turbūt nesugyvenamos :-( Nerekomenduoju :senis:
stripulis:
Čia aš vėl su tuo pačiu. Nesitreniravau nieko, išskyrus vaiko priežiūrą. Karate stovykla - po savaitės. Smaugly ir šiaip kiti iš loginės pusės - galima šokt tiesiai į trešas be kokios nors reabilitacijos? Ar išvis kokia nors šonkauliam ji būtina, man ten minėjo plaukiojimą, bet aš ir baseinas - nesuderinami dalykai, jau vien dėl to, kad kas mane į jį išleis, sprašyvajetsia... Ir dėl visa kita. Nes taip logiškai, gi niekas ten nesustingsta, kaip kad pvz. po riešo lūžio ir pan...
o pavyzdžiui įdomu irklavimo treniruoklis taip prie krūvio priprast (namie turiu) - daugiau gėrio padarytų ar daugiau blogio? dirbtų ten tų dalių raumenys, bet gal geriau tam šonkauliui ilsėtis maksimaliai ilgą laiką? neturiu supratimo :chmm:
neskauda tai jau nieko, nei kosėjant nei šiaip ką darant...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją