AutoriusTema: Lankstumas  (Skaityti 57495 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Lankstumas
« Atsakyti #30 įjungtas: 2006 Kov 01, 13:19:53 pm »
zinoma! kas i galva ispirt gali tai dar daugiau privardint galima, as irgi sugebeciau kokiam neuzaugai :] esme tame kad toks smugis pavojingas ir su juo zaisti negalima, o smogti reikia kai tinkama situacija! sakysi kad su visais smugisiais taip reikia elgtis? tiek low kikas tiek dzebas (tiesus smugis priekine ranka) gali buti panaudoti apgauti, o sankciju dideliu uz tai vargu ar susilauksi (sutik, sunkiau kazka sugalvoti, bet beabejo imanoma nubausti).
na bet cia tema apie lankstuma, o ne apie smugiu privalumus ir trukumus. as jokiu budu nesakau kad Highkickas yra negerai! tiesiog man asmeniskai imponuoja siek tiek kitoks kovos stilius. sakykim panasus kaip Ray Sefo, jai supranti ka noriu pasakyti.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Paulius

• Svečias
Lankstumas
« Atsakyti #31 įjungtas: 2006 Bal 17, 15:53:17 pm »
Vis del to gal zinot kokiu pratimu kaip prasitampyt kojas?

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Lankstumas
« Atsakyti #32 įjungtas: 2006 Bal 17, 16:08:05 pm »
Gal pusę metų kasdien tampausi ir jau kuris laikas kaip vietoje stoviu, toliau prasitempt neišeina. Gal dėl to, kad pirmą kartą gyvenime pradėjau tampytis, tai jau per vėlu, kojos tokios "sukaulėję"... O šiaip tai tampykis dažnai ir prasitemps kažkiek tos kojos.

Baila-Morena

• Svečias
Lankstumas
« Atsakyti #33 įjungtas: 2006 Bal 17, 21:31:08 pm »
Pauliau, svarbiausia, kad tampytumeisi, kai kojų raumenys gerai apšilę, į pabaigą treniruotės. Kažkas man patarinėjo netgi po karštos vonios tampytis (raumenys itin įšilę). Ir kai tampaisi nespyruokliuok! Susirandi padėtį, kad jaustum tempimą ir laikai. Kai kas sako, kad reikia, jog netgi skaudėtų. Neitin pritariu, nes po to ilgai gali tekti gydytis visokius persitempimus. Man su skausmais neteko tampytis, o į virvę ar špagatą vis tiek įsėdu..

Atsijungęs Fist

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 90
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Lankstumas
« Atsakyti #34 įjungtas: 2006 Bal 18, 01:53:37 am »
Seip aukstiem spyriam nereikia didelio lankstumo nes pazystu zmoniu kuriem iki virvutes 40 cm truksta ir vistiek i galva ispirtu savo ugio zmogui, bet seip lankstumas yra gerai bent is savo pastebejimu siek tiek spyriu greitis pakyla ir kojos "neuzsirakina" kai spiri
Jei bijai - nedaryk, jei darai - nebijok! - Čingischanas

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Lankstumas
« Atsakyti #34 įjungtas: 2006 Bal 18, 01:53:37 am »

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Lankstumas
« Atsakyti #35 įjungtas: 2006 Bal 18, 12:04:24 pm »
Man irgi trūksta 40cm iki virvutės, bet į galvą galiu normaliai įspirt. Bet norėtųsi daugiau lankstumo..

Paulius

• Svečias
Lankstumas
« Atsakyti #36 įjungtas: 2006 Bal 18, 13:08:34 pm »
nu man gal koki 15 cm truksta :rolleyes: ne taip ziauriai kaip Zaliam bet vistiek stoviu vietj kad ir kiek tampau kojas :plaktukas:

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Lankstumas
« Atsakyti #37 įjungtas: 2006 Bal 18, 14:17:50 pm »
Pasiekčiau 15cm ir užtektų man, o dabar nuo 40cm nepajudu nė kiek. Gal dar ateis laikas kai "pramušiu" tą tampymąsi, viliuosi.

Atsijungęs Fist

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 90
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Lankstumas
« Atsakyti #38 įjungtas: 2006 Bal 18, 16:43:09 pm »
seip jeijgu taip sunku prasitampyti reikia koki druageli pasikviesti kad kojas paspaustu ir pan...
Jei bijai - nedaryk, jei darai - nebijok! - Čingischanas

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Lankstumas
« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Bal 18, 20:37:24 pm »
Tai užtenka kai atsistoji į virvę nesilaikyt rankomis žemės, ir taip jau žemyn leisdamasis jauti neblogą skausmą, nereikia nė draugo.

Lankstumas
« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Bal 18, 20:37:24 pm »

Paulius

• Svečias
Lankstumas
« Atsakyti #40 įjungtas: 2006 Bal 18, 20:49:42 pm »
Citata iš: Žalias
Pasiekčiau 15cm ir užtektų man
Matai kai pasieki tuos 15 cm tai vis norisi kad maziau butu :/ Na darysiu kaip patare Baila-Morena :-] Noriu as ta virvute padaryt :A

blogietis

• Svečias
Lankstumas
« Atsakyti #41 įjungtas: 2006 Bal 19, 00:22:53 am »
Anksciau tampiausi 5x per savaite treniruociu metu, bei 5x per savaite laisvu laiku. Iki tol sunkiai sekesi pakelti koja auksciau bambos :D rimtai.. Tai po ~9men tampymusi dariau spagata bei virvute :P Amzius buvo 18, jei ka domina. Bet tik apleisk metams visa ta tampymasi, tai per puse darbo gryzti atgal :-) O namie tai tampydavausi taip. Atsisedi ant uzpakalio, viena koja yremi y lovos koja, kita y salimais esanti stala ir laikai prasisketes, tempiasi po biski, tuo tarpu TV gali paziuret :D Po keleto min labiau prasketi kojas ir vel ta pati procedura. Man tai labai padejo, kai pradedanciajam :>

Baila-Morena

• Svečias
Lankstumas
« Atsakyti #42 įjungtas: 2006 Bal 19, 14:21:11 pm »
Na, iš tikrųjų man buvo taip kad mėnesį negalėjau praktiškai sportuoti, tik tampytis. Vakarais pasiimdavau "Dievų mišką", įsitaisydavau tempimo padėtyje ir va, dabar viskas normaliai - dėl lankstumo mažiausiai bėdų =D

Pauliau, šiaip per trefkę mažiausiai porą kartų reikia tempimo pratimus daryti. Ir būtinai dar bent kartą pačioje pabaigoje. Jei nori tobulinti lankstumą, nereikia taip, kad visai nesijaustų, toks ne skausmas, bet.. hm... maudimas turėtų būti.

Ir kaip kažkas sakė su parneriu neblogai tampytis. Pvz, vienas stovi prie sienos, kitas kelia koją.

sinoku

• Svečias
Lankstumas
« Atsakyti #43 įjungtas: 2006 Bal 19, 14:56:55 pm »
Citata iš: Baila-Morena
Na, iš tikrųjų man buvo taip kad mėnesį negalėjau praktiškai sportuoti, tik tampytis. Vakarais pasiimdavau "Dievų mišką", įsitaisydavau tempimo padėtyje ir va, dabar viskas normaliai - dėl lankstumo mažiausiai bėdų =D

Pauliau, šiaip per trefkę mažiausiai porą kartų reikia tempimo pratimus daryti. Ir būtinai dar bent kartą pačioje pabaigoje. Jei nori tobulinti lankstumą, nereikia taip, kad visai nesijaustų, toks ne skausmas, bet.. hm... maudimas turėtų būti.

Ir kaip kažkas sakė su parneriu neblogai tampytis. Pvz, vienas stovi prie sienos, kitas kelia koją.
moteriska lytis aplamai zymiai lankstesne, tai ir stengtis zymiai maziau reikia:]

alfa78

• Svečias
Lankstumas
« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Bal 24, 18:45:31 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

ten trumpai ir gerai apie lankstuma parasyta

Lankstumas
« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Bal 24, 18:45:31 pm »