AutoriusTema: Kurį kovos meną pasirinkti?  (Skaityti 123419 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs SOL

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2009
  • Žinutės: 558
  • Amžius: 2020
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Ir ilgiausia kelionė prasideda nuo mažo žingsnio

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kurį kovos meną pasirinkti?
« Atsakyti #420 įjungtas: 2011 Bal 28, 23:33:00 pm »
nu bet čia kur nubėgo ir užvirė košę :o nevarykit ant žmogaus dėl jo pozicijos. tam ir egzistuoja stilių gausa,kad kikvienas išsirinktų sau patinkantį. bet su tais dūrimais ir spyriais į tam tikras vietas.hmm :nezino:  tą padaryti nereikia jokio ypatingo mokslo ar stiliaus. sugebėk apskritai pataikyt į judantį priešininką ten kur jam skaudėtų ir bent keliom akimirkom sutrikdytum ir tai bus šaunu. o kai kalba eina apie gynybą nuo kelių užpuolikų tuomet lieka tik BAZINĖ technika :senis: 

Atsijungęs Rimvydas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 402
  • Amžius: 35
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #421 įjungtas: 2011 Bal 29, 16:08:04 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Aš ir nesakau, kad jis nieko neišmano. Galiu duot ranką nukirst jog žmogelis tikrai labiau pasikaustęs negu aš. Bet nepaisant to kas jis yra, fakto kaip žmogus elgiasi nekeičia. Užuot atsakius į klausimą ar keliamą problematiką verčiau mėginti diskredituoti patį pašnekovą. Nes turbūt oponento požiūris į kultyvuojamą kovinį sportą nesutampa su jo paties. Žodžiu. Supratau. Jeigu tau nepriimtina susportinta rytinių kovinių dalykų kultūra - turi suaugti. Ačiū : D dabar žinosiu pagal ką žmogaus brandą matuoti.

Bas Rutten toli gražu ne vien sportininkas. Tačiau rado būdą kaip pinigų prasimanyti MMA.

Nuo rugsėjo pasižiūrėsiu ninjutsu. Vasarą stovyklos ... o man darbas.

Esmė, kad tu savo postais bandai pasakyt, kad nemėgsti mandarinų ir todėl jie yra šudas. Vat tame bėda, gal greičiau tau netinka tie kovos arba nepatinka, bet taip drastiskai sakyti nevalia.  Kartais problemas esancias savyje nurasom ant kitu, bet kas neklysta, ane?

... kur nubėgo?

• Svečias
« Atsakyti #422 įjungtas: 2011 Bal 29, 18:55:25 pm »
Aš sakiau, kad neatitinka mano poreikių, todėl ne tokių dalykų ieškau. O, kad š... jie bendrai yra tikrai niekur nesakiau. Tiesiog ten yra dalykų kurie visiškai nesikerta su mano poreikiais. Kiekvienam savo. Jeigu nori užsiimti bendru lavinimu ir kovos menais, varžybomis ir t.t prašom. Bet kai aiškiai sakau, kad ne to ieškau ir toliau teigti, kad viskas ten mano poreikius atitinka, tik tu pats durnas. Na nenuostabu, kad gaunasi didelis nesusipratimas.

Kadangi mūsų šalyje yra labai paplitę įvairūs kovos menai, na drįstu taip teigti, sunku surasti kažką kas nebūtų orientuotą į tradicijas tikras ar tariamas (nes kartais papuola ir tokių klubų, manau sutiksite patys) nei į varžybas ar norą iš to daryti verslą.

Galvojau šitame forume bus žmonių kurie turbūt plačiau domisi negu aš ir galės atsakyti. Tačiau panašu, kad susidūriau su žmonėmis, kurie labai jautriai reaguoja kai kažkas nuvertina tradicinio ar kovinio sporto teikiamus privalumus (nenuostabu, ilgai treniruojantis užsimezga kažkoks emocinis ryšys su ta šaka) ir išėjo taip, kad buvau išdėtas į šuns dienas. Nes ale man "Kovos menai esą perprasti" taip nesakiau. Tiesiog ne to ieškau.

... kur nubėgo?

• Svečias
« Atsakyti #423 įjungtas: 2011 Bal 29, 18:56:12 pm »
-ištrinta- netyčia. Vis nepriprantu prie šito forumo dizaino : |

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #424 įjungtas: 2011 Bal 29, 18:56:38 pm »
pasitikrink PM, gal rasi tai, ko ieškai  ;-)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #424 įjungtas: 2011 Bal 29, 18:56:38 pm »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #425 įjungtas: 2011 Bal 29, 20:39:51 pm »

nu tai rasykit tada jau visiems. mums tai irgi idomu.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #426 įjungtas: 2011 Bal 29, 20:47:41 pm »
  kad buvau išdėtas į šuns dienas. Nes ale man "Kovos menai esą perprasti" taip nesakiau. Tiesiog ne to ieškau.
nu pagalvok pats protingai  :rolleyes: ateini i foruma ieškot kaško tokio YPATINGO,ir sakai :Ėi pižamuoti ir treninguoti gal žinote kur yra tas YPATINGAS...  :kikena:

Atsijungęs willow

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 94

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #427 įjungtas: 2011 Bal 29, 20:52:26 pm »
Jo, man ir įdomu kur streetfighterius ruošia ;)

... kur nubėgo?

• Svečias
« Atsakyti #428 įjungtas: 2011 Bal 29, 23:21:26 pm »
Vilniuje toks Čiubas buvo užsimdavo. Bet tai regis niekas rimtai nežiūrėjo tai nustojo.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #429 įjungtas: 2011 Bal 29, 23:22:54 pm »
nu tai rasykit tada jau visiems. mums tai irgi idomu.
dar ko  :angel:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

« Atsakyti #429 įjungtas: 2011 Bal 29, 23:22:54 pm »

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 51
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #430 įjungtas: 2011 Bal 29, 23:49:05 pm »
Aš ir nesakau, kad jis nieko neišmano. Galiu duot ranką nukirst jog žmogelis tikrai labiau pasikaustęs negu aš. Bet nepaisant to kas jis yra, fakto kaip žmogus elgiasi nekeičia. Užuot atsakius į klausimą ar keliamą problematiką verčiau mėginti diskredituoti patį pašnekovą. Nes turbūt oponento požiūris į kultyvuojamą kovinį sportą nesutampa su jo paties. Žodžiu. Supratau. Jeigu tau nepriimtina susportinta rytinių kovinių dalykų kultūra - turi suaugti. Ačiū : D dabar žinosiu pagal ką žmogaus brandą matuoti.

Bas Rutten toli gražu ne vien sportininkas. Tačiau rado būdą kaip pinigų prasimanyti MMA.

Nuo rugsėjo pasižiūrėsiu ninjutsu. Vasarą stovyklos ... o man darbas.

Žinai - bet aš pats mėgstu dirbt su pižama, Ir mano daugelis mokinių su pižamom laksto. Gal kuris nors ir dėl fasono, bet tikrai dauguma - dėl patogumo... Juodi kimono  - neteplūs, o dirbt patogu.. ir Bujinkan kultūros yra pas mane. Šiek tiek to japonizmo yra. Čia šiaip - apie savo vedamas treniruotes..
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #431 įjungtas: 2011 Bal 30, 00:35:07 am »
kur nubėgo?:
Citata
Vilniuje toks Čiubas buvo užsimdavo. Bet tai regis niekas rimtai nežiūrėjo tai nustojo.
jei tu ieskai tokio tipo uzsiemimu tai veleva tau i rankas :D
« Paskutinis taisymas: 2011 Bal 30, 00:38:23 am nuo sakalas »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #432 įjungtas: 2011 Bal 30, 01:14:43 am »
Nu yra ir tokių, kurie nedaro iš to pinigo. Nu ir kas? Yra ir tų saviveiklininkų, yra ir tų be stiliaus stilistų, yra ir šiaip kurie bilenką mokina, bet esmė nesikeičia: nori išmokti kovoti – kovok! Visa kita tinka tik televizijai. Ir nesuprantu šiaip, ko tu ieškai. Nori surasti stebūklingą stilių? Gal filmų per daug žiūrėjai?

Aš sakiau, kad neatitinka mano poreikių, todėl ne tokių dalykų ieškau. O, kad š... jie bendrai yra tikrai niekur nesakiau. Tiesiog ten yra dalykų kurie visiškai nesikerta su mano poreikiais. Kiekvienam savo. Jeigu nori užsiimti bendru lavinimu ir kovos menais, varžybomis ir t.t prašom. Bet kai aiškiai sakau, kad ne to ieškau ir toliau teigti, kad viskas ten mano poreikius atitinka, tik tu pats durnas. Na nenuostabu, kad gaunasi didelis nesusipratimas.

Kadangi mūsų šalyje yra labai paplitę įvairūs kovos menai, na drįstu taip teigti, sunku surasti kažką kas nebūtų orientuotą į tradicijas tikras ar tariamas (nes kartais papuola ir tokių klubų, manau sutiksite patys) nei į varžybas ar norą iš to daryti verslą.

Galvojau šitame forume bus žmonių kurie turbūt plačiau domisi negu aš ir galės atsakyti. Tačiau panašu, kad susidūriau su žmonėmis, kurie labai jautriai reaguoja kai kažkas nuvertina tradicinio ar kovinio sporto teikiamus privalumus (nenuostabu, ilgai treniruojantis užsimezga kažkoks emocinis ryšys su ta šaka) ir išėjo taip, kad buvau išdėtas į šuns dienas. Nes ale man "Kovos menai esą perprasti" taip nesakiau. Tiesiog ne to ieškau.

Atsijungęs chalturscik

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2010
  • Žinutės: 16
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #433 įjungtas: 2011 Bal 30, 04:34:08 am »

Tas pats C. taip pat "sportininkas", netgi su pasiekimais. Anksciau - pankrationas, graiku-romenu. Dabar, formos palaikymui - boksas. Tik kad gyvenimo budas ir stilius "kalti", kad daugiausiai tai buvo naudojama gatveje. Tai ir patapo, taip tavo ivardintu, gatviniu stiliumi. Bet juk viskas is sporto disciplinu, be akiu badymu, peiliu ir panasiai, na, nebent koks kastetas, beisbolo lazda ar armatura po ranka pasipainiodavo. Bet cia jau profesiniai nukrypimai.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #434 įjungtas: 2011 Bal 30, 10:17:06 am »
Nėra kovos meno GATVEI! Bet kuri sportinė disciplina yra pritaikoma! Bet kurioje sportinėje disciplinoje suformuojami kovotojo įgūdžiai – greitis, reakcija, distancijos pajautimas, refleksus reaguoti į smūgius (juos "pastebėti"), plius kiekvieno stiliaus konkreti technika. Ir jei kalbėti apie įvairių pašalinių įrankių panaudojimą, tai manyčiau geriausiai tam pasirengę lengvaatlečiai metikai :)

« Atsakyti #434 įjungtas: 2011 Bal 30, 10:17:06 am »