Aš sakiau, kad neatitinka mano poreikių, todėl ne tokių dalykų ieškau. O, kad š... jie bendrai yra tikrai niekur nesakiau. Tiesiog ten yra dalykų kurie visiškai nesikerta su mano poreikiais. Kiekvienam savo. Jeigu nori užsiimti bendru lavinimu ir kovos menais, varžybomis ir t.t prašom. Bet kai aiškiai sakau, kad ne to ieškau ir toliau teigti, kad viskas ten mano poreikius atitinka, tik tu pats durnas. Na nenuostabu, kad gaunasi didelis nesusipratimas.
Kadangi mūsų šalyje yra labai paplitę įvairūs kovos menai, na drįstu taip teigti, sunku surasti kažką kas nebūtų orientuotą į tradicijas tikras ar tariamas (nes kartais papuola ir tokių klubų, manau sutiksite patys) nei į varžybas ar norą iš to daryti verslą.
Galvojau šitame forume bus žmonių kurie turbūt plačiau domisi negu aš ir galės atsakyti. Tačiau panašu, kad susidūriau su žmonėmis, kurie labai jautriai reaguoja kai kažkas nuvertina tradicinio ar kovinio sporto teikiamus privalumus (nenuostabu, ilgai treniruojantis užsimezga kažkoks emocinis ryšys su ta šaka) ir išėjo taip, kad buvau išdėtas į šuns dienas. Nes ale man "Kovos menai esą perprasti" taip nesakiau. Tiesiog ne to ieškau.