Renginys vykęs, nors kovų norėjos ir įnirtingesnių. Bet publika nuvylė, ne todėl kad sirgo už savus, bet už replikas ringo mergaičių ir kitų kovotojų atžvilgiu.
O man replikos visai neužkliuvo. Jų tikrai buvo mažiau nei per praeitus Realių kovų renginius. Be to, kai ringo mergaitė kramtydama gumą su nuobodulio išraiška veide mojuoja vėliavą - kokių emocijų ji tikisi? Pasigėrėjimo?
Ir palaikymas savų kovotojų buvo malonus girdėti. Aš net prisidėjau prie uteniškių nuotaikos ir palaikiau jų kovotojus. Aišku, Jurgelėną labiausiai
Kovas irgi buvo įdomu žiūrėt. Įdomiausi buvo kovotojai buvo iš Šiaulių "Gladiatorių" - išeina visi pasipūtę ir iškart pralaimi
Nerealiausias buvo vienas iš jų, kuris stovėsenoj buvo labai sulėtintų judesių. Tikriausiai pamatęs, kad taip nieko gero nebus, nusprendė viską pervesti į parterį ir "sumaniai" pakišo savo kaklą priešininkui po ranka.
O kova tarp Šiupienio ir Talkačiovo tik pagilino mano įsitikinimą, kad vaikams tokiose renginiuose ne vieta. O jų šiame turnyre buvo nemažai... Ir labai jaunų... Manau, kad nesumeliuosiu sakydama, jog buvo 7-10mečių. Aišku, čia tėvų atsakomybė, bet gal vis dėl to būtų verta pagalvoti apie amžiaus cenzą.
Laukiame kitų kovų