WT girl atkrenta turbut, vargiai jinai vaziuos aiskinti pas mus, jai meistriskumo lygis neleistu tai daryti, ka ten su 8-9 lygiu vaziuoti dar i kazkokia Vendeta su pradinukais aiskintis 
Atvirksciai man butu didele garbe, jei kas nors vargintusi mane kazko pamokyti.Labai esu dekinga Asiai ir Smaugliui, ju treniruotes man buvo labai naudingos. Tos kelios treniruotes mane priverte i viska ziureti kitaip, kitaip sakant iseiti is WT remu. As dabar skiriu du dalykus mokejima kovoti mokejima apsiginti, nuo kovos meno mokejimo... Ismokti kovos menui ir 5 metu uztenka, o ismokti ji pritaikyti vargu ar tiek uztektu. As turiu visu 12 lygiu zinias ... galiu sureguoti i kito wingtsunisto judesius. Taciau kaip mustis as neturiu net minimaliu ziniu. sparingus esu turejusi tris kartus

du Pas Asia viena pas Smaugli

na dar galima priskaiciuoti ir draugiskus pakovojimus su draugais kurie uzsiimineja kitais kovos menais... Galiu pasakyti tik tiek: tie kas nori ismokti > kovos
MENO turi tiesiog lankyti wt treniruotes ir bus tikrai patenkinti. Bet tie kas nori ismokti>
KOVOS meno po treniruociu turi sparinguotis sparinguotis ir dar karta sparinguotis.