AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 2  (Skaityti 38002 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 2
« Atsakyti #345 įjungtas: 2009 Lap 26, 22:29:54 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
radau: WT girl pasakojimai:
Oj, skaudejo tai tikrai   niekad nepamirsiu, kaip po suoliuku gulejau sudauzyta ir stebejau kaip wing chunistus dauze Smauglio mokiniai, kaip kraujai taskesi...  o sake nepilnas kontaktas blabla , as apsidziaugiau galvojau neskaudes   
 Beje bilijardo klube susipazinau su vaikinuku kuris Vendetoj treniruojasi, jis pakviete mane uzsukt kada  sake ten atviros kovos kazkokios vyksta... Man siaip smalsu ar yra ten merginu? ir ar yra vaikinu sverianciu ne daugiau nei 55 kilai ? siaip tai istikruju labai idomu butu kadanors ringe pastovet..

Ruta, lengva sakyti nebijoti, kovoti, tu kovose daug patirties esi turejusi, o as jokios beveik patirties neturiu. As poto kai nuejau pas Smaugli jau niekad su niekuo nekovoju taip agresyviai is savim pasitikedama kaip iki tol. As dabar zinau, kad jei nekovosiu tai savo ziniu nepritaikysiu.Dabar kai kovoju kovoju ne noredama laimeti, o kovoju tam, kad kazko ismokciau is kovos, igauciau patirties ir po kiekvienos kovos as nejauciu apmaudo, kad pralaimejau, as jauciu tik dziaugsma ,kad mokaus. Bet didziausia mano beda yra su baime , kiekviena kart kovodama as zinau kad gausiu tokiu smugiu nuo kuriu man skaudes. O rasydama apie Smauglio mokinius as tikrai nenorejau pasakyt, kad jie zverys, as norejau tik pasijuokt is savo silpnumo

Jei kalbat apie šitą situaciją, tai WT girl buvo pas Smauglio karatistus, o ne Vendettoj. Nors aišku ji pati gali apie tai papasakoti.
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Pauliukenas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2008
  • Žinutės: 234
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #346 įjungtas: 2009 Lap 26, 23:01:55 pm »
Jo, apie sita WC ar WT, neskiriu, apsilankyma pas "Karate-do" girdejau nekarta  :kikena:
O siaip gal cia sumaise, nes karatistai i 'Vendetta' ateidavo, tai ir parase, kad 'Vendettos' sparingai..  :nezino:

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #347 įjungtas: 2009 Lap 27, 04:47:56 am »

Taciau dabar treniruojuos taip, kad nebutu tokios problemos :).

siulau paziureti sita video. sitame video yra laisvas chi sau darbas. Jeigu nekreipsit demesio i pratimo pobudi *nesmugiuoja kaip boksininkas) tai pamatysit, kad meistras dirba TEISINGAI. Vienu metu puolimas ir ataka. Ir tai per viena takta. Manau bus idomu.

+1 - Vilkatas nebijo pripazinti savo klaidu ir mokosi ish ju. Del to jis progresavo man matant kekviena treniruote, darydamas taisingas ishvadas, o ne blevizguodamas forume.
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #348 įjungtas: 2009 Lap 27, 10:53:54 am »
Ruta:
Citata
Jei kalbat apie šitą situaciją, tai WT girl buvo pas Smauglio karatistus, o ne Vendettoj. Nors aišku ji pati gali apie tai papasakoti.
Na tada viskas aisku, nes man tas aprasimas su besitaskanciais kraujais biski per zostkas atrode  :chmm:

WTgirl:
Citata
o sake nepilnas kontaktas blabla
Nereikia karatistais tiket, ju "nepilnas kontaktas" paprastai perauga i mordaboju ir dar su karatistinem pirstinem kurios nieko nesaugo. paskui ir gaunas  :ramentai: :D

Atsijungęs pataisomas optimistas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 869
  • Amžius: 44

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #349 įjungtas: 2009 Lap 27, 10:55:23 am »
Ruta:Na tada viskas aisku, nes man tas aprasimas su besitaskanciais kraujais biski per zostkas atrode  :chmm:

WTgirl:Nereikia karatistais tiket, ju "nepilnas kontaktas" paprastai perauga i mordaboju ir dar su karatistinem pirstinem kurios nieko nesaugo. paskui ir gaunas  :ramentai: :D
Tikrai taip, kai kurie karatistai išportėję yra su savo sparingais  :angel:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #349 įjungtas: 2009 Lap 27, 10:55:23 am »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #350 įjungtas: 2009 Lap 27, 11:01:41 am »
Ruta:Na tada viskas aisku, nes man tas aprasimas su besitaskanciais kraujais biski per zostkas atrode  :chmm:

WTgirl:Nereikia karatistais tiket, ju "nepilnas kontaktas" paprastai perauga i mordaboju ir dar su karatistinem pirstinem kurios nieko nesaugo. paskui ir gaunas  :ramentai: :D

tada visu atsiprasau... kazkaip buvo susidares ispudis, kad veiksmas vyko Vendetoje...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Pauliukenas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2008
  • Žinutės: 234

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #351 įjungtas: 2009 Lap 27, 13:10:08 pm »
Vendettoj irgi karts nuo karto kraujai pasitasko  :D
O del karatistu, tai man atrodo, kad kraujus labiau tiem WC pataske zemesni dirzai, auksti moka kontroliuot smugi kur kas labiau  :-)

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #352 įjungtas: 2009 Lap 27, 14:35:00 pm »
O del karatistu, tai man atrodo, kad kraujus labiau tiem WC pataske zemesni dirzai, auksti moka kontroliuot smugi kur kas labiau  :-)

Gal ir buvo kraujo, bet aš nepamenu. O šiaip aš, o, manau, ir kiti tada buvę žmonės, dėkingi Smaugliui už galimybę sudalyvauti treniruotėj ir karatistams už kovas.  :-D :respect:
Bet aš ne į temą, tema yra Wing chun technika :)
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #353 įjungtas: 2009 Lap 28, 02:19:12 am »
Ruta, o tu dar lankai WC?
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #354 įjungtas: 2009 Lap 29, 10:51:29 am »
tai kad tie karatistai vaikšto į Vendettą, jie gi turi savo laiką, bet kai kas ateina ir MMA ar Graplingą
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

« Atsakyti #354 įjungtas: 2009 Lap 29, 10:51:29 am »

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #355 įjungtas: 2009 Grd 01, 03:28:59 am »
WT girl atkrenta turbut, vargiai jinai vaziuos aiskinti pas mus, jai meistriskumo lygis neleistu tai daryti, ka ten su 8-9 lygiu vaziuoti dar i kazkokia Vendeta su pradinukais aiskintis   :luztu:
Atvirksciai man butu didele garbe, jei kas nors vargintusi mane kazko pamokyti.Labai esu dekinga Asiai ir Smaugliui, ju treniruotes man buvo labai naudingos. Tos kelios treniruotes mane priverte i viska ziureti kitaip, kitaip sakant iseiti is WT remu. As dabar skiriu du dalykus mokejima kovoti mokejima apsiginti, nuo kovos meno mokejimo... Ismokti kovos menui ir 5 metu uztenka, o ismokti ji pritaikyti vargu ar tiek uztektu. As turiu visu 12 lygiu zinias ... galiu sureguoti i kito wingtsunisto judesius. Taciau     kaip mustis as neturiu net minimaliu ziniu. sparingus esu turejusi tris kartus :D du Pas Asia viena pas Smaugli :) na dar galima priskaiciuoti ir draugiskus pakovojimus su draugais kurie uzsiimineja kitais kovos menais... Galiu pasakyti tik tiek: tie kas nori ismokti > kovos MENO turi tiesiog lankyti wt treniruotes ir bus tikrai patenkinti. Bet tie kas nori ismokti> KOVOS meno po treniruociu turi sparinguotis sparinguotis ir dar karta sparinguotis.
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #356 įjungtas: 2009 Grd 01, 08:04:22 am »
Ismokti kovos menui ir 5 metu uztenka, o ismokti ji pritaikyti vargu ar tiek uztektu.

Kovos menas ir jo pritaikymas yra neatskiras dalykas. Ir išmokti kovos mena per penkis metus...  :oho: A čia koks būtų menas. Pasiaukočiau kad išmokčiau taip greit.
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs pataisomas optimistas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 869
  • Amžius: 44

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #357 įjungtas: 2009 Grd 01, 08:12:18 am »
Atvirksciai man butu didele garbe, jei kas nors vargintusi mane kazko pamokyti.Labai esu dekinga Asiai ir Smaugliui, ju treniruotes man buvo labai naudingos. Tos kelios treniruotes mane priverte i viska ziureti kitaip, kitaip sakant iseiti is WT remu. As dabar skiriu du dalykus mokejima kovoti mokejima apsiginti, nuo kovos meno mokejimo... Ismokti kovos menui ir 5 metu uztenka, o ismokti ji pritaikyti vargu ar tiek uztektu. As turiu visu 12 lygiu zinias ... galiu sureguoti i kito wingtsunisto judesius. Taciau     kaip mustis as neturiu net minimaliu ziniu. sparingus esu turejusi tris kartus :D du Pas Asia viena pas Smaugli :) na dar galima priskaiciuoti ir draugiskus pakovojimus su draugais kurie uzsiimineja kitais kovos menais... Galiu pasakyti tik tiek: tie kas nori ismokti > kovos MENO turi tiesiog lankyti wt treniruotes ir bus tikrai patenkinti. Bet tie kas nori ismokti> KOVOS meno po treniruociu turi sparinguotis sparinguotis ir dar karta sparinguotis.
Sakyčiau muštis gali išmokti per 5 metus, o va kovos meną reikia mokytis visą gyvenimą, tobulėjimui ribų nėra :)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #358 įjungtas: 2009 Grd 01, 08:15:11 am »
Kovos menas ir jo pritaikymas yra neatskiras dalykas. Ir išmokti kovos mena per penkis metus...  :oho: A čia koks būtų menas. Pasiaukočiau kad išmokčiau taip greit.
Nustebinai, gerbiamasai... kazkurioje vinciuno temoje buvo prieita isvados, kad vinciunas labai paprastas kovos menas, ir ilgiau nei 3 metai ten nera kas veikti...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Amžius: 47
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #359 įjungtas: 2009 Grd 01, 10:48:08 am »
Ismokti kovos menui ir 5 metu uztenka, o ismokti ji pritaikyti vargu ar tiek uztektu. As turiu visu 12 lygiu zinias ... galiu sureguoti i kito wingtsunisto judesius. ... Galiu pasakyti tik tiek: tie kas nori ismokti > kovos MENO turi tiesiog lankyti wt treniruotes ir bus tikrai patenkinti. Bet tie kas nori ismokti> KOVOS meno po treniruociu turi sparinguotis sparinguotis ir dar karta sparinguotis.

išvada tokia jog BWTA (EEWTO) nemoko kovos meno, o tik perduda šio KM technines žinias  :-( dejo kogero tai viena iš pagrindinių priažasčių visų tų blogų atsiliepimų bei aplamai viena didžiausių bėdų šio kovos meno jei jį dar galima taip vadinti po tokios išvados. Daugelis ateina išmokti būtent dėl noro išmokti kovoti o ne tapti menininkais, bet kad ir to nebelieka - kas čia per menas trečiokėlio (t.y. po 3 metų)?
Citata
kazkurioje vinciuno temoje buvo prieita isvados, kad vinciunas labai paprastas kovos menas, ir ilgiau nei 3 metai ten nera kas veikti...
3 metai perimti (neįsisavinant) pagrindinę techniką ir principus, o kovos meno galima mokytis visą gyvenimą, na o jei kam nėra kas ten veikti beliaka forumuose skiedalioti  :kikena:
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #359 įjungtas: 2009 Grd 01, 10:48:08 am »