nelabai tikiu, nebent ten viena iš tų dviejų mergaičių, kur pas Žydrūną sportuoja
radau: WT girl pasakojimai:
Oj, skaudejo tai tikrai niekad nepamirsiu, kaip po suoliuku gulejau sudauzyta ir stebejau kaip wing chunistus dauze Smauglio mokiniai, kaip kraujai taskesi... o sake nepilnas kontaktas blabla , as apsidziaugiau galvojau neskaudes
Beje bilijardo klube susipazinau su vaikinuku kuris Vendetoj treniruojasi, jis pakviete mane uzsukt kada sake ten atviros kovos kazkokios vyksta... Man siaip smalsu ar yra ten merginu? ir ar yra vaikinu sverianciu ne daugiau nei 55 kilai ? siaip tai istikruju labai idomu butu kadanors ringe pastovet..
Ruta, lengva sakyti nebijoti, kovoti, tu kovose daug patirties esi turejusi, o as jokios beveik patirties neturiu. As poto kai nuejau pas Smaugli jau niekad su niekuo nekovoju taip agresyviai is savim pasitikedama kaip iki tol. As dabar zinau, kad jei nekovosiu tai savo ziniu nepritaikysiu.Dabar kai kovoju kovoju ne noredama laimeti, o kovoju tam, kad kazko ismokciau is kovos, igauciau patirties ir po kiekvienos kovos as nejauciu apmaudo, kad pralaimejau, as jauciu tik dziaugsma ,kad mokaus. Bet didziausia mano beda yra su baime , kiekviena kart kovodama as zinau kad gausiu tokiu smugiu nuo kuriu man skaudes. O rasydama apie Smauglio mokinius as tikrai nenorejau pasakyt, kad jie zverys, as norejau tik pasijuokt is savo silpnumo
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti