AutoriusTema: Situacinė analizė: prie Kalvarijų turgaus - ir peiliu...  (Skaityti 18664 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
Situacinė analizė: prie Kalvarijų turgaus - ir peiliu...
« Atsakyti #30 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:25:28 pm »
Manau, kad SAXUM ir SEI-I turetu viens kitam irasyti po geltona kortele :D uz nukrypima i asmeniskumus ir bus tvarka.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:27:03 pm »
ir siaip tema pakankamai issemta, apziureta is visu pusiu... (isdu... kitaip tariant). dabar kiekvienas gali tik ginti savo nuomone, tad nebeliko apie ka diskutuot :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #32 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:30:42 pm »
Citata
Citata
O mano nuomone - viskas įvyko taip, kaip turėjo įvykti.

O mano nuomone, aš čia veltui laiką gaištu... :rolleyes:

Priimam asmeniškai? :P

Citata
Citata

Jie ieškojo priekabių - jie rado.

Ne. Jie per plačiai ėjo SMAUGLIO NUOMONE. O tai yra skirtingi dalykai!... ;)

Ką reiškia "per plačiai". Kiek gali per plačiai eit dviem "ne Saxum" komplekcijos žmonėms? Ir tai išsitektų šaligatvyje. Čia jau tiesioginis konflikto ieškojimas. Jei aš einu šaligatvio pakraščiu - o jie į mane - tai kur man lėkt? Į gatvę? Galima, aišku, bet ir tada tave gali užkabint. Paprašys užrukyt. Jei neduosi - būsi kaltas ir gali gaut į galvą. Jei duosi, tai būtinai duosi ne tai - ką jie rūko ir irgi gali prisiprašyt..
Numesk asmeniškumus ir pažvelk objektyviau...

Citata
Citata

Esu ne kartą tokiose situacijose buvęs ir ŽINAU, kad kiek tu besitrauksi ar bandysi vingiuot po šaligatvį - jei jie norės susikalti pečiais, kad "gautų zacepą", tai jie "ras" tave ir kitame šaligatvio krašte.

Nesitrauk. Bet neversk žmogaus ant žemės, o atsiprašyk - kaip ir priklauso mandagiam ir geranoriškam žmogui?...  

Ar visi nindzės tik iš pasalų klastingai žudyti moka?..  

Gal..

O del pečių kontakto - tai atsipalaidavęs žmogus užkliudęs taikinį padaro didesnę žalą negu įsitempęs.
Čia šiaip.
Norėčiau aš pamatyt, kaip tu atsiprašytum pacuko (vat kitaip ir nepavadinsiu), kuris tave SPECIALIAI stuksi pečiu kely, kuriame galėtu visas armijos garnizonas pražygiuot?...

Citata

... arba alaus čiaupo rankenėlę vietoj kasteto!...  

Ten yra tik vyno kamščių atidarytuvas.. Jei ka..;)

Citata
Citata

Bet...
1. Kam plautis iš įvkio kai viskas vyko dieną ir dar gal buvo liudininkų. Kai šalia (o gal ir toli - nežinau) yra policijos nuovada ir yra telefonas, nes užpuolimas vyko vidury baltos dienos tai tegul kaltininkai tegul būna nubaustas ir teisiškai...

Trauktis reikėjo, nes peržengtos būtinosios ginties ribos. Šiuo atveju, iš praktiškos pusės žiūrint - labai teisingas veiksmas.

Kame peržengtos ribos?
Kad nudaužti agresyviai nusiteikę jaunuoliai su peiliu (-iais)???

Citata

Nebijok, Smauglį, čia aš vienas prieš tave - visi kiti labai tavimi didžiuojasi ir už didvyrį skaito...  

O aš išeinu iš Forumo neapibrėžtam laikui - bus maniana, ir galėsite visi turėti grupinius psichoterapijos seansus (kaip Pūgžlio HKD mokytojas sako), nes nebus priekabaus Sei-i, kuris visą idilę griauna!...  

Priimam asmeniškai?  :P
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #33 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:47:37 pm »
Citata
Manau, kad SAXUM ir SEI-I turetu viens kitam irasyti po geltona kortele :D uz nukrypima i asmeniskumus ir bus tvarka.

Čia buvo ne tiek asmeniškumai, kiek tam tikros situacijos analizė, konkrečiai neišsitekimo ant šaligatvio ir kaip tas gali privesti prie konflikto. Nuo to ir prasidėjo Smauglio konfliktas, tad mes čia visiškai į temą (su lyriniais nukrypimais). Asmeniškumus aš įžvelgiu kur kitur, jeigu ką ;)

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #34 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:53:29 pm »
Ne man vienam taip atrodo.   :?  Bet kaip sakoma "vashe dela..."

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:53:29 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #35 įjungtas: 2005 Sau 11, 13:04:25 pm »
Citata
Ne man vienam taip atrodo.   :?  Bet kaip sakoma "vashe dela..."

Atrodo tik paviršutiniškai

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2005 Sau 11, 21:47:53 pm »
Sveiki,
vau kokią piktą diskusiją sukėlė mano įvykis. Ir aš pats, pasirodo, esu piktas ir labai baisus (kas mane pažįsta, pasakytų PRIEŠINGAI). Tad norėčiau šiek tiek patikslinti savo žinutę.

Citata
Vau, kaip skamba “krūtai“ - prevencinė dalis... :D Bet gerai, kad tenka dažniau naudotis - labai jau daug mirusių nuo ikken-hisatsu mieste būtų... :-)

Nežinau, kodėl čia taip krūtai skamba. O tai kaip dar galėjau parašyti?

Citata
Kažkoks tu nevisuomeniškas... :D

Taip, tikrai nesu visuomeniškas. :(

Citata
Bet praeitą savaitę aptūrėjau "nuotykį", kuris privertė pakeisti, kai kuriuos savo požiūrius.

Citata
Konkrečiai - kuriuos?... :?

Ogi iki šiol maniau, kad prieš muštynes būtinai vyksta žodžių karas, tipo "ima ant ponto". PASIRODO NE.

Citata

Taigi vidury dienos ėjau Kalvarijų gatve netoli turgaus. Iš priekio pamačiau ateinant du januolius. Apie 20 metų amžiaus, mažesni ir lengvesni už mane.

Citata
Ne lygis, kaip tokiam meistrui - net jei ir du... :D

Meistru save niekada nelaikiau ir nelaikau. Visada mokausi ir treniruojuosi. Nors amžius jau ne toks, kad kelias valandas šokinėti :D

Citata
Galima pereiti į kitą gatvės pusę. Bet problema ne tame, kad šaligatvis siauras - kad tu platesnis, nei jie abu sudėjus!... :D

Aš ėjau dešine šaligatvio puse, ne prie gatvės (mūsuose dar ne Anglija).
Ir dar šiek tiek pasitraukiau, viena koja jau buvo už šaligatvio. Bet šito nepakako, nes jie dar labiau pasuko link manęs. Na aišku galėjau bėgti į kairę, ar per gatvę, ar iš viso sėdėti namie. Ar tikrai taip turėjau pasielgti? :shock:

Citata
Tu parverti gezus! Išprovokuoji muštynes! Ir dar nori gauti laiko ir “pagalvoti“, o galbūt ir - “pakalbėti“??? :D...

Nieko aš neparverčiau, tiesiog prarado pusiausvyra ir atšoko į šoną.

Citata

Kitas šoko ant manes su kumščiais kažką rėkdamas.

Citata
Ką tu girdėsi, kai adrenalinas tau jau į smegenis kalė ir klausą praradai!... ;)

Na negi čia forume turiu pakartoti tuos visus keiksmažodžius...

Citata

Tik atsisukau į kitą, jau žiūriu smugiuoja iš apačios. Nublokuoju ir matau, kad jo rankoje peilis!!! Griebiau už jo kumščio ir atrodo sulaužiau riešą, dar dabar prisimenu tą garsą. Po to keletą kartų ispyriau.

Citata
Spėju, vaikinukas tą epizodą pasakotų kitaip... :D

Ką čia spėlioti. Tiesiog nueik pas bičą ir paklausk. Tik nesinešk piniginės matomoje vietoje, nes ten nelabai kalbus tipas :D

Citata

Kažkaip atėjo mintis pasiplauti iš ten. tą ir padariau.

Citata
Teisingai padarei - kaip katinas, pridirbęs į miltus... :D

Kam įžeidinėti...Galvojau ir apie policiją. Tik nelabai ja pasitikiu. Be to nenorėčiau po visokių teismų susitikti tų gezų chebrą.

Citata

Smūgis buvo stiprus, po to visą vakarą skaudėjo ranką, kuria blokavau.

Citata
Tai adrenalinas suteikia jėgų, žmogau! :D Ar jo toks smūgis būtų buvęs prie tavo aprašytų konstitucijos tipų - abejoju. Susidūrė du judantys kūnai - o tavo judėjo stipriau. :D

Siūlau pabandyti kada labiau skaudės: kai laikai bloką ir į jį tau spiria iš kojos, ar kai pats trenki į spiriančią koją? Ir nereikės spėlioti :D

Citata
Tarp kitko, proga pamąstyti, ar tikrai shotokane teisingai blokuojama, jei po to rankas skauda, apsigynus nuo tokio “pacuko“ smūgio?... ;)

Jie buvo žemesni nei aš, bet amžius jau apie 20. Ne tokie jau ir pacukai...

Citata

Iki kokio laipsnio reikia prarasti žmogiškumą? Gerai, kad neturėjau ginklo. Matyt būčiau nušovęs tą valkatą :A

Citata
ČIA yra tavo pagrindinė problema. Tau jie - tik valkatos, nes pasipainiojo tavo, piktojo meistro, kelyje... :rolleyes:

Gal čia ir mano problema, bet manau, kad dabar yra daug sporto klubų, įvairių stilių, tad jei nori pasimušti-eik į salę. Tikrai nekenčiu mėgėjų muštis gatvėse su praeiviais :A . Apie peilį jau nekalbu...

Jei čia vyksta analizė, dar noriu perduoti nuomonę, vieno mano pažįstamo, taxi darbuotojo. Jis užaugo Kalvarijų gatvėje, seniai dirba taxistu. Žodžiu patyręs žmogelis. Tai gi jis mano, kad šiuo atveju, kiek aš nebūčiau ten traukęsis i šonus bachūrai aiškiai turėjo vieną tikslą: smūgis į snukį (ar peiliu į šoną), už piniginės ir į Šanchajų. Greičiausiai narkomanai (org. "narkotos" :D ).

P.S. beje rankoje ištikrųjų nešiausi didelę rankinę. Gal tai ir sugundė tuodu. Bet kad buvo pirma pusė dienos, tad tikrai nieko tokio nesitikėjau ir nesisaugojau. O dėl peilio tai, manau, tas bičas turėjo jį pasiruošęs. Labai jau greitai peilis atsidūrė rankoje...Juk visas konfliktas tetrūko kelias sekundes.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2005 Sau 12, 12:17:54 pm »
nesiparink Smaugly, mano nuomone cia viskas norm (kadangi sugule jie o ne tu :D). davimas i snuki kiekvieno asmeninis reikalas
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Wind

• Svečias
« Atsakyti #38 įjungtas: 2005 Sau 12, 14:15:30 pm »
Manau Smauglys pasielge taip kaip ir turejo pasielgti.
Ejo sau ramiai niekam netrukdydamas, ji uzpuole ir jis sekmingai apsigyne.
 :-D

Kesagiri

• Svečias
« Atsakyti #39 įjungtas: 2005 Sau 12, 16:02:14 pm »
Nebuvo čia jokios analizės, buvo tik išsidirbinėjimas. Ar gulbės giesmė? :(
Citata
O ką jam daryti, kai jo draugą nokautavo iš niekur nieko?...

Iš niekur nieko? Akivaizdu, kad šį kartą Sei-I net nesivargino įsigilinti į Smauglio post'ą:
Citata
Kitas šoko ant manes su kumščiais kažką rėkdamas. Spėjau kairė ranka užsidengti (kažkas panašaus į age uke), o dėšine daviau į galvą.

Toli gražu neakivaizdu, kad sutariame, jog tai nebuvo savigyna. Kadangi agresijos šaltinis akivaizdus (ir tai tikrai ne Smauglys, nors jis ir nekrito kniūpsčias, leisdamas jaunimėliui perlipti per save, kas, turbūt, labiau patiktų Sei-I) - tai BUVO SAVIGYNA iš Smauglio pusės. Kiek ji peržengė leistinas ribas - kitas klausimas. Bet kokiu atveju nenutylėtinas puolimas kumščiais praeivio, kuris tave užkabino pečiu - pagalvokite tik, išvedė iš pusiausvyros! Sugriovė pozicijas! Ir kodėl preparuojami tik Smauglio veiksmai iš "nuketėjusiųjų" pusės? Gal Sei-I visgi pažvelgtų į situaciją Smauglio akimis? Ego, ego...

Visi tie sveikinimai a'la "sveiki atvykę į realybės šou"... Būtent - šou. Objektyvios realybės žmonių santykiuose nėra, yra tik kiekvieno mūsų pasauliai, kuriuos susikuriame, kurie kartais susisiekia, ir kuriuos Sei-I periodiškai bando įsiurbti. Jo valia, tik nereikia laikyti savojo vieninteliu ir realiu - jis toks pat subjektyvus ir iliuzinis.  Ir nebūtina (bent jau forume) įžeidinėti visų, kurie nesileidžia įtraukiami į "pasaulį pagal Sei-I".  

Citata
O kitas, pamatęs, kad čia kumščiais dėdės nebeišgasdinsi ir gultis komoje ant šaligatvio jau nebesinori, nusprendi atstatyti pragriautas užtvaras. Bet dėdė, vedinas to paties adrenalino, jo užtvarą-peilį ignoravo ir pavarė ant jo kaip bulius ant toreodoro. Tai bičas ir VĖL GYNĖSI, durdamas peiliu “iš reikalo“...

Argumentas, kad peilis buvo panaudotas "situacijos atstatymui, iš reikalo" nepateisinamas ir neįtikina. Manęs nejaudina jo situacijos suvokimas nei jo "sugriautos pozicijos", jei jų atstatymui į darbą paleidžiamas įrankis, užduodantis a'priori nelygias pozicijas. Jeigu ištraukiamas peilis - pasilieku teisę panaudoti adekvačias priemones savo nuožiūra, ir joks "orderis" man nereikalingas. Mano vertybės yra mano pasaulyje, ir jas išsaugoti sieksiu bet kuria kaina. Klausimas tik (teisinis, šiuo atveju), kiek jų išsaugojimas kertasi su aplinkinių vertybų saugumu ir interesais. Jei tie aplinkiniai - "gaubliai su rankenomis" su išsipūtusiu nuo kvaišalų ego ir peiliu "statusui" atstatyti - jų problema, ne mano. Nors ... gal kam nors labiau priimtina "gaublių" zoninių vertybių skalė?

Citata
O tu esi tikras, kad Smaugliui prie blogos nuotaikos nepasirodė, kad visas pasaulis prieš jį?...

O kodėl to nepaklausei Smauglio prieš pildamas pamazgas ant jo post'o? Kaip manai, kiek dar dalyvių po tokio išsip...jimo norės aprašyti savo patirtį šiame forume?

Citata
Taip kad (skaityti sarkastiškai): ačiū tau, Smauglį, už tokią “dovanėlę“ visuomenei...

Nereikia sarkazmo. Ar Tu tikras, kad paskui Smauglį kaip tik tuo metu negalėjo eiti Tavo žmona? Arba mano jaunesnis brolis? Arba šiaip pilietis, kuris neturi savigynos įgūdžių?

Citata
O mano nuomone, aš čia veltui laiką gaištu...

Na, jei tikiesi, kad forumo dalyviai prieš Tave puls ant kelių (Os...), o aš perleisiu Tau savo pižamytę - tada mūsų nuomonės sutampa.

Citata
Ne. Jie per plačiai ėjo SMAUGLIO NUOMONE. O tai yra skirtingi dalykai!...

O jaunimo nuomonės niekas ir neklausia - tai JIE sukėlė grėsmę ir nepatogumus praeiviams savo žirgliojimu.

Ko vertos Sei-I žinios savigynoje, jei jos neperkeliamos į praktiką ir neapima konflikto de-eskalavimo? Eilė pašaipių pastebėjimų ir išsireiškimų (nesivarginsiu cituodamas) konkrečių forumo dalyvių atžvilgiu, išdidžiai vadinamų "britišku diskusijų metodu", įprastinėje aplinkoje būtų suprasti kaip įžeidinėjimas ir konflikto užuomazga. Dauguma forumo dalyvių su šia faze susitvarko tikrai geriau. Na, nuo Parlamento stogo, nuo kurio su padegamaisiais buteliais rankose Sei-I iki šiol psichologiškai nenulipa, ko gero, ir tegali įžiūrėti tik priešus. Tame, sakyčiau, problema. Visi draugai liko ten, ant stogo? Be jumoro, užjaučiu...

Atkreipk dėmesį: lietuviškai rašosi "beŽdžionė", o ne "beZdžionė". Jei tame nebuvo taip giliai, kad net nesimato, paslėptos minties...

« Atsakyti #39 įjungtas: 2005 Sau 12, 16:02:14 pm »

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 201

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2005 Sau 12, 16:02:20 pm »
jeigu apsiginciau nuo peilio tikrai priesininkui sulauzyciau abi rankas. (kaip ten senasis testamentas sako, jeigu akis vercia tave nusideti - isplesk ja :)) o siaip tai priklauso nuo situacijos, bet isvydus peili protingiausia manyciau pasisalint kuo greiciau :)
Mike Tyson:
"He was screaming like my wife."

Kesagiri

• Svečias
« Atsakyti #41 įjungtas: 2005 Sau 12, 16:10:42 pm »
Naujasis sako ką kita, bet, jei teisingai interpretuoju, tai reikštų, kad apsigynęs nuo pelio, turėtum "suleisti" jį užpuolikui tarp šonkaulių...

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 201

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2005 Sau 12, 22:51:58 pm »
nu as tai galvoju, kad jeigu jo ranka laiko peili ir ta ranka nori mane nudurt su tuo peiliu, tai ja reikia sulauzyt :)
Mike Tyson:
"He was screaming like my wife."

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 75
  • Amžius: 52
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.gezai.lt
« Atsakyti #43 įjungtas: 2005 Sau 13, 00:01:07 am »
Citata

Savigynos prevencine dalimi tenka naudotis dažniau. T.y. vakarais nelandžioju po tamsius akligatvius, stengiuosi durniams duoti kelią, vengiu masinių renginių su alkoholiu, kylančius konfliktus stengiuosi paversti diskusija...

Matyt shotokano ir imtynių mišinys žmones paverčia teigiamais herojais, nes ir mane nuo to užpuolė ta pati liga ;)
Citata

Gi muštis gatvėje teko gal kelis kartus.

O kam neteko? Visi mes broliai hipiai nuodėmingi :V.
Citata

Bet praeitą savaitę aptūrėjau "nuotykį", kuris privertė pakeisti, kai kuriuos savo požiūrius.

Geriau vėliau, negu niekad ;)
Citata

Tiesa niekad nemaniau, kad taip gali atsitikti.

Jei pats nesi blogas, nereiškia, kad tavęs nesupa blogis ;).
Citata

Taigi vidury dienos ėjau Kalvarijų gatve netoli turgaus. Iš priekio pamačiau ateinant du januolius. Apie 20 metų amžiaus, mažesni ir lengvesni už mane. Ant akių užkritusios kepurės, nagli snukiai ir labai ryžtingi žingsniai tiesiai į mane. Panašiais atvejais pasitraukdavau iš kelio, bet dabar ėjau ir taip šaligatvio krašte, be to nuotaika paskutiniu metu ne kokia, tad nepakeičiau savo ėjimo krypties.

O nervai tavo, kaip "Laisvės" (didžiausia Lietuvos jachta) švartovai :O. Aš jau prieš 100 metrų būčiau išleidęs iš striukės rankovės nunčiakus. Ne demonstratyviai, žinoma.
Citata

Susidūrėme pečiais. Kadangi tiek aš, tiek jie ėjome greitai, tai vienas vos nenuvirto.

Kai mane senelis mokino nuo 6 metų boksuotis, jis įkalė man į galvą tokį teiginį, kurio pamiršt nepavyks - "geriausia gynyba yra puolimas, nesvarbu, ar tai šachmatai, ar boksas". Todėl manau, kad kaip žmogus, pastoviai palaikantis formą ant tatamio, galėjai numatyt, kad susidūrimo pečiais neišvengsi, todėl reikėjo arba liuobt per kepalą pirmam, tuo išlyginant priešininkų skaičiaus persvarą, ar bent jau panaudot klasikinį parvertima iš dziudo, kas būtų labai patogu pečių susidūrimo momentu.
Žinoma, lengva man šnekėt, kai pats ten nebuvau.
Citata

Po to jau nei galvoti, nei kalbėti laiko neturėjau.

"Čia ne vieta derėtis" :D
Citata

Kitas šoko ant manes su kumščiais kažką rėkdamas. Spėjau kairė ranka užsidengti (kažkas panašaus į age uke), o dėšine daviau į galvą. Smūgis išėjo nelabai techniškas, bet veiksmingas, nes bachūras krito, kaip lapas.

Iš kur tau jis bus techniškas, jei smūgiuoji baimės veikiamas? Negi stengsiesi pataikyt dviem didžiaisiais krumpliais? Liuobi visa kumščio plokštuma ir džiaugiesi, jei pataikai. Tai, kad smūgiuoji pavieniais smūgiais, o ne serijomis, rodo, kad su pataikymu ir koncentracija bėdų neturi. Aš turbūt tokioje situacijoje būčiau smūgiavęs kokius 3 kartus rankomis ir bandyčiau atstumt kitą puolantį spyriu į pilvą. Maja, ar yoko, priklausomai nuo to, kaip buvai į jį pasisukęs.
Citata

Tik atsisukau į kitą, jau žiūriu smugiuoja iš apačios. Nublokuoju ir matau, kad jo rankoje peilis!!!

Ooo, broli, už tai jau reikia bausti. Ir smarkiai. Nes tai didelis blogis.
Citata

Griebiau už jo kumščio ir atrodo sulaužiau riešą, dar dabar prisimenu tą garsą.

Ar jo ranką griebei abiem rankom, ar viena? Jei dviem, viskas aišku, bet jei viena, tai kokį laužimą pritaikei? Įdomu :cute:.
Citata

Po to keletą kartų ispyriau.

Čia jau blogai, kad palikai beveik sveikus. Reikėjo bent jau pašokinėt ant krūtinės, ar nugaros, kad šonkaulių nuolaužos subadytų plaučius. Nes blogį reikia bausti smarkiai, norint jį sutramdyti. Kas jums su Asia pasidarė? Tas irgi paliko sveikus užpuolikus, kai jie bandė atimt iš jo dviratį. Taigi kamerų aplink nebuvo, liudininkų irgi.
Citata

Kažkaip atėjo mintis pasiplauti iš ten. tą ir padariau. Viso konflikto metu neturėjau laiko ne tik pakalbėti ką nors, bet ir galvoti. Viskas buvo kažkaip automatiškai. Stresas buvo didžiulis, net nepamenu, ka jie ten rėkavo. Po to kaip pradėjo drebėti rankos! Jos tiesiog šokinėjo kelias valandas. Tokios fiziologinės reakcijos dar nebuvau patyres.
Mane pritrenkė šis įvykis.

Normali reakcija išvengus pavojaus būti papjautu. Todėl, kad tai nėra kasdienybė. Esu tikras, kad ir prie to priprantama. Bet geriau nesipratint ;)
Citata

Aš, matyt, niekada nesuprasiu, kaip galima smūgiuoti peiliu nė iš nieko pirmą kartą sutiktam žmogui? :? Smūgis buvo stiprus, po to visą vakarą skaudėjo ranką, kuria blokavau.

Čia yra didelė bėda, jei niekada nesuprasi. Tuo metu, kai kovoji su blogiu, pats turi tapti dar blogesnis. Tada bus lengviau suprasti ;)
Citata

Iki kokio laipsnio reikia prarasti žmogiškumą?

Matyt nėra taip, kad visai nesupranti ;). Juk supranti, kad jie praradę žmogiškumą.

Mano mokytojo 3 taisyklė:
Su žvėrimis elgtis reikia žvėriškai.
Citata

Gerai, kad neturėjau ginklo. Matyt būčiau nušovęs tą valkatą :A

Būtum padaręs visuomenei gerą darbą. Bet tada jau tikrai būtų tyrimas. Geriausia buvo juos "pasodint į kaliaskę". Tai būtų užėmę tik apie 15 sekundžių intensyvaus darbo. Nepadarei, tai nepadarei, šaukštai po pietų.
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 75
  • Amžius: 52
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.gezai.lt
« Atsakyti #44 įjungtas: 2005 Sau 13, 00:35:30 am »
Citata

Aišku, jei toje situacijoje bandysi diskutuoti, kaip sakai, tai tik dar labiau supilsi žibalo į ugnį. Tada tikrai - duok kelią. Bet - ne durniui. Nes “durnius“, matai, pabandys tau tą priminti prie progos... :?

Būtent. Geriausia yra durnių sokoliečint, arba taip duot per kepalą, kad jis neatsimintų :D. Bet Smauglys pasitenkino tik sulaužęs riešą. Smaugly, koks neatsargumas :evil:.
Citata

ČIA yra tavo pagrindinė problema. Tau jie - tik valkatos, nes pasipainiojo tavo, piktojo meistro, kelyje... :rolleyes:

O kas būtų, jei būtų pargriuvęs ne vienas iš jų, o Smauglys? Kas gali garantuot, kad valkatos, pavadinkime juos taip, nebūtų ėmę jo spardyt pargriuvusio? Gal ir ne, bet nepažįstu nei vieno, kuris leistųsi pargriaunamas, kad tai sužinot. Visgi savisaugos instinktas stipresnis. Manyčiau, kad geriau pirmiausia apsiginti, o tada jau sukti galvą dėl alibi, ar nekaltumo įrodymo. Šiaip tai teisme Smaugliui turėtų geriau sektis, nes jis buvo vienas ir neginkluotas. Ir atrodo tvarkingas vyrukas, priešingai, nei anie du. Žinoma, nekaltumas yra pati nereikšmingiausia detalė teisme. Todėl manyčiau, kad juo labiau neverta sukt galvos, kaltas esi, ar ne - pirmiau reikia išgelbėt savo kailį, nes jei to nepadarysi, nekaltybės (t. y. nekaltumo :D) įrodymas teisme bus nebereikalingas.
Citata

Antra problema - dar vis nenoras mokytis ir suprasti, kas ta savigyna... :?

Norint išvengti nemalonumo, reikėjo galvoti gerokai anksčiau. Bet ar visi mes esame tokie toliaregiai, kad galėtume numatyt, ar tie valkatos kabinėsis, ar ne? Juk dažnai būna taip, kad eini sau paskendęs mintyse ir kai pamatai, kad gali būti užpultas, trauktis būna per vėlu. O tada geriausia gynyba - puolimas.
Blogis prieš blogį.

« Atsakyti #44 įjungtas: 2005 Sau 13, 00:35:30 am »