Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
atsilenkimai ir nugaros skausmas
WiliuX:
nezinau , bet jau kuri laika neteko su tuo susidurti, gal del to kad dariau atsilenkimus sonu (pusiau), kad stuburo i zeme nedauzit, o tik sonkaulius is nugaros puses(dar ir truputi grudinimosi iseitu)
vykis92:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiLabai jau dazna problema. Esme greiciausiai kad per trumpi klubo lenkiamieji raumenys psoas grupe, kuri tvirtinasi nuo slaunikaulio prie l1-l5 slansteliu. Esme tame, kad darant atsilenkima sitie raumenys stipriai dirba - jie lenkia korpusa i prieki (nedirbtu, jei apatine nugaros dali laikytum priglausta ant zemes). Tuo paciu, jei sie raumenys trumpoki (jie sutrumpeja nuo sedejimo ilgu valandu) tai jie tmpia stubura i prieki. Jei presas nera pakankamai stiprus ir sito tempimo nekompensuoja, tai netoliygiai apkraunami slanksteliai, ko pasekoje ir gali skaudeti nugara.
--- Baigti citatą ---
Čia tai galioja jei iškart pradeda po atsilenkimų skaudėt? Nes aš vakar irgi atsiskaitinėjau atsilenkimus tai šendien skauda ir presą ir nugaros raumenys apačioj stuburo.
WiliuX:
man ne po atsilenkimu o juos darant pradedavo
iewa:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtitai va kai as darau atsilenkimus tai po kokio dvidesimto paskausta nugara, lyg ir raumenis(ta apatine dali kuri lankstosi, is nugaros puses).
gal zinot ar tai nomalu ir ar galima kaipnors to skausmo atsikratyt ?
--- Baigti citatą ---
Na as nugaros skausma malsinu milgamma vaistuku, nes daznai turiu si dziaugsma kaip nugaros skausma, ir sportuojant labai erzina skausmas, buvau pas gydytojus nieko neranda,tai va ir vargstu, bet kai pavartoju milgamma tai tikrai praeina skausmas :-)
Baisu:
Jei skauda - vadinas yra problema. Gal geriau vistik ieskoti priezasties, negu paprasciausia tabl.ete valgyt ir toliau problema astrint?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją