Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Kojos sąnariai. Muay thai

<< < (2/10) > >>

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNe, pėdų pramankštint nelabai mėginau. Gal kokių pratimų galit parekomenduot?
Pas mumi, tai net nežinau, salėje bėgiojam. Salikė nedidelė, gal kokią 30kvadratų (iš kurių 25 naudojama). Galvoju, gal dėl to, kad visą laik reikia bėgt prieš laikrodžio rodyklę, atraminė koja gaunasi dešinė, kūno masė nemaža, tai ir sukelia nemalonius pojūčius sąnaryje..
Tai paaiškintų, kodėl dešinės pėdos sąnarys labiau jaučiamas, nei kairysis..

--- Baigti citatą ---
TIk gal bėgat pagal laikrodžio rodykle, nes nelabai supratau, kaip taip prieš laikrodį bėgant, dešinė koja apsikrauna?

0maro:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTIk gal bėgat pagal laikrodžio rodykle, nes nelabai supratau, kaip taip prieš laikrodį bėgant, dešinė koja apsikrauna?

--- Baigti citatą ---
Pabandyk bėgt nedidelėje patalpoje pagal laikrodžio rodyklę ir prieš, palaikant neblogą tempą.
Bėgant pagal laikrodį - labiau apsikraus kairė koja, nes ji taps atramine. Nuo jos turėsi "atsispirti", o su dešine tik palaikysi kryptį. Bėgant prieš laikrodį - viskas atvirkščiai.

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPabandyk bėgt nedidelėje patalpoje pagal laikrodžio rodyklę ir prieš, palaikant neblogą tempą.
Bėgant pagal laikrodį - labiau apsikraus kairė koja, nes ji taps atramine. Nuo jos turėsi "atsispirti", o su dešine tik palaikysi kryptį. Bėgant prieš laikrodį - viskas atvirkščiai.

--- Baigti citatą ---
Aš tai suprantu, bet gal bėgant, pagal laikrodį dešinė koja apsikrauna. Nes kai aš per kūno kultūra bėgu, prieš laikrodį tai man kairė apsikarauna, o ne dešinė.

0maro:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš tai suprantu, bet gal bėgant, pagal laikrodį dešinė koja apsikrauna. Nes kai aš per kūno kultūra bėgu, prieš laikrodį tai man kairė apsikarauna, o ne dešinė.

--- Baigti citatą ---
Aš savo teiginį galiu pagrįst ir atsiradusiom pūslėm, ant dešiniosio kojos atit. vietos. Kairėje kojoje, toje vietoje, nieko panašaus nebuvo :) Tiesiog, krūvis didesnis tenka.. Bent jau man. Ypač, kai didelis tempas, tas labai pasimato.

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš savo teiginį galiu pagrįst ir atsiradusiom pūslėm, ant dešiniosio kojos atit. vietos. Kairėje kojoje, toje vietoje, nieko panašaus nebuvo :) Tiesiog, krūvis didesnis tenka.. Bent jau man. Ypač, kai didelis tempas, tas labai pasimato.

--- Baigti citatą ---
Net neabejoju, kad ant kojos atsirado pūslės, bet gal kažkuris iš mūsų puses painioja?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją