Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Kojos sąnariai. Muay thai

<< < (3/10) > >>

0maro:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNet neabejoju, kad ant kojos atsirado pūslės, bet gal kažkuris iš mūsų puses painioja?

--- Baigti citatą ---
Sėdžiu ir juoktis pradėjau :D
Bėgam prieš laikrodžio rodyklę - prisegtas failas.
Sąnarių skausmas didesnis dešiniojoje kojoje + pūslių būvimas vietose, kur ant kairės nerasi.

Jei vistiek lieki prie savo, tai net neverta ginčytis. Kiekvienas esame unikalus individas. Gal man vienaip, tau kitaip, trečiam dar kitap.. :)

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSėdžiu ir juoktis pradėjau :D
Bėgam prieš laikrodžio rodyklę - prisegtas failas.
Sąnarių skausmas didesnis dešiniojoje kojoje + pūslių būvimas vietose, kur ant kairės nerasi.

Jei vistiek lieki prie savo, tai net neverta ginčytis. Kiekvienas esame unikalus individas. Gal man vienaip, tau kitaip, trečiam dar kitap.. :)

--- Baigti citatą ---
Ir man kažkodėl tiap bėgant apsikrauna būtent kairė koja...  :rolleyes: Nors kiekvienam savaip, žodžiu nesvabu.

0maro:
Na ką, nelabai ir padėjo tie masažavimai :) Tiksliau - išvis nepadėjo. Kaip nekeista, po bokso ėjau į kačialką ir ten išvis neskaudėjo sąnarių(beje, skauda tik dešinįjį. Kairiojo išvis nebeskauda).

Tai kokia jūsų nuomonė dėl gliukosamino? Padėtų gal?

Aurimas:
 Sveiki  :bijo: ir pas mane panasi bėda....nenorėjau kitos temos kurt, todel cia rašau. Aš taip pogi užsiėminėju muay thai +štangos ir bendras fizinis. sanariuose skausmo nejauciu, tačiau jie taip velniškai traška... na tikriausiai įsivaizduojat, kai žmogus pirštus "traškina" tai va....pas mane visi sanariai taip barba...ir kol aš išsijudinu tai oooo!  girdėjau jog dirbant su svoriais sanariuose kažkokių rugščių padaugėja, tai nusipirkau flexit gelacoll kažkas panašaus (sportuojant ir padidėjusiai sąnarių apkrovai)  bet nulis perspektyvos...niekas nepakito. Galvoju, jog nuo šalčio ta prasme oras, klimatas pasikeitė...ar nuo smugių y letenas,maišą? gal kas rekomendacijų vitaminų? p.s. skausmo nejaučiu.

Ek4:
Nebūkit naivūs:) Sprendžiant iš jūsų straipsnelių, jūs 'gydot' tik pasėkmes. Ieškokit priežasties ir naikinkit ją. :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją