Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Kovos menas sveikatos stiprinimui

<< < (8/11) > >>

Ek4:
Va va būtent, Saxum. Tas yra keisčiausia. Paaiškinsiu kodėl.
Tokie žmonės patenkina savo metabolizmo poreikius. O tai yra sveikatos pagrindas. Metabolizmas yra medžiagų apykaita. Kiekvieno žmogaus ji yra skirtinga, t.y. skirtingas tipas. Ir tik pats žmogus jaučia, ko jam reikia ko ne. Jokie "daktarai", "gydytojai" už žmogų geriau nežinos, ko jam pačiam reikia. Tame ir visas reikalas.

Todai:
Gal galite patarti kokių nors pratimų širdelės stiprinimui? Ar kokį tinklapį, kur nuosekliai būtų paaiškinta, kaip stiprinti-pratimai, kvėpavimas, nuotraukos et cetera.Būčiau dėkingas.

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGal galite patarti kokių nors pratimų širdelės stiprinimui? Ar kokį tinklapį, kur nuosekliai būtų paaiškinta, kaip stiprinti-pratimai, kvėpavimas, nuotraukos et cetera.Būčiau dėkingas.

--- Baigti citatą ---

Lengvas bėgimas, kvėpavimo pratimai...

Todai:
Kokie tie kvėpavimo pratimai?
Kaip aš norėčiau bėgioti...vienas pažįstamas sakė, taip ir susitvarkė-buvo blogai, tai imdavo ir bėgiodavo vakarais.Bet kai pradedu bėgti, man visada pradeda spausti krūtinę, kažin ar reikia perlipti per save, ar palaukti, kol pats organizmas susitvarkys dar kokius metus, ar kiek... :laikr:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKokie tie kvėpavimo pratimai?
Kaip aš norėčiau bėgioti...vienas pažįstamas sakė, taip ir susitvarkė-buvo blogai, tai imdavo ir bėgiodavo vakarais.Bet kai pradedu bėgti, man visada pradeda spausti krūtinę, kažin ar reikia perlipti per save, ar palaukti, kol pats organizmas susitvarkys dar kokius metus, ar kiek... :laikr:

--- Baigti citatą ---

Tai bėgimą į sparčius pasivaikščiojimus keisk. Po kokią valandą sparčiu žingsniu.

Dėl kvėpavimo, tai visokių tę yra metodikų... Vienas paprasčiausių metodų yra 4-4-4-4: įkvėpimas (4 sek), pauzė (4 sek), iškvėpimas (4 sek), pauzė (4 sek). Ir taip kartoji. Kvėpuot reiktų pilvo (diafragmos) pagalba.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją