Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Kovos menas sveikatos stiprinimui
stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMatai, bet tu blogai nesujusdavai, o man būna kad negerai jaučiuosi dėl to ,,kaip pasiutęs" niekaip negalėčiau treniruotis.
--- Baigti citatą ---
Nesijusdavau, sakai :luztu: Oi, žinok, kaip jusdavausi... Juolab tada nežinojau, kas iš tiesų yra mano kelio sąnariui (atskilęs girnelės gabalas), maniau, kad koja nyra - pvz. bėgi krosiuką, ir štai jau bėgi ant vienos kojos, nes kita neremi... Arba vidury trenkės ištinka stiprus širdies skausmo priepuolis, tu ten kur nors antroj eilėj pasiraitai, už jos susiėmus, ir varai toliau...
Tiesiog širdis pagijo per pusę metų treniruočių, o kelis susidirbo per dvejus :) Ir dabar visad taip, per du metus susidirba kelis, darau dviejų metų pertrauką, per kurią susidirba širdis, grįžtu treniruotis, skaityt iš pradžių :angel:
aiki-kami:
Registruotis arba PrisijungtiNesijusdavau, sakai :luztu: Oi, žinok, kaip jusdavausi... Juolab tada nežinojau, kas iš tiesų yra mano kelio sąnariui (atskilęs girnelės gabalas), maniau, kad koja nyra - pvz. bėgi krosiuką, ir štai jau bėgi ant vienos kojos, nes kita neremi... Arba vidury trenkės ištinka stiprus širdies skausmo priepuolis, tu ten kur nors antroj eilėj pasiraitai, už jos susiėmus, ir varai toliau...
Tiesiog širdis pagijo per pusę metų treniruočių, o kelis susidirbo per dvejus :) Ir dabar visad taip, per du metus susidirba kelis, darau dviejų metų pertrauką, per kurią susidirba širdis, grįžtu treniruotis, skaityt iš pradžių :angel:
--- Baigti citatą ---
T'skant, senatvej viskas atsilieps. Paziuresim, ka kalbesi po penkiolikos metu treniruociu... :respect:
stripulis:
Registruotis arba Prisijungti T'skant, senatvej viskas atsilieps. Paziuresim, ka kalbesi po penkiolikos metu treniruociu... :respect:
--- Baigti citatą ---
Man giliai *** kas kur man atsilieps senatvėj. Kol kas yra 9 su viršum metai treniruočių, nematau jokio ryšio, kad kažkas turėtų pasikeist dar po 6 metų treniruočių...
Niekas neatsiliepia pakol kas blogąja prasme. Gerąja dar ir kaip atsiliepė - didžiuliai krūviai iš amžiais sergančios silpnos mimozėlės padarė sakyč tvirtą palyginti žmogų. Taip kad karate suėjo sveikatos stiprinimui, ir ne tik sveikatos, bet ir psichikos. Nes kai turi skausminio pobūdžio sveikatos problemų, per jas perlipi ir vis tiek darai, kas patinka, užsigrūdini :P
O numirti sveikai būtų baisiausias ablomas, geriau jau nuo ko nors :ruko:
Todai:
Matai, tu eini kraštutinumais- arba viskas bus gerai, arba bus šakutės.Kad ir kaip bebūtų su širdimi juokaut nelabai reikėtų, bet jeigu tau iš tiesų viskas išeina tik į gerą, tada tikriausiai taip reikia.Kaip Saxum sakė, kiekvienam savo.
laiteriz:
Turbūt yra trys variantai
Vienas - nekreipti dėmesio į sveikatą ir ... geriau nereikia
Antras - susirasti žmogų, kurio kompetencija ir patarimais medicinos srityje treniruočių atžvilgiu galima būtų pasitikėti, ir jo klausyti
Trečias - pažinti savo kūną ir išmokti jausti, ko jam reikia, kada ir kas ne taip
Mano nuomone pats universaliausias ir, turbūt, teisingiausias kelias yra trečias. Tik yra vienas mažytis niuansas: tam, kad juo eiti, kartais reikia tiek truputį peržengti ribas (pirmas), kad žinotum savo galimybes, tiek pasikonsultuoti dėl to, ko neišmanai (antras), kad vėliau nereikėtų "sumokėti" už bereikalingas klaidas...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją