O man visai nieko buvo. Ir ėjau savanoriškai, mol prirašymas kuopos vadui buvo tada po "Ilgųjų peilių nakties". Ir iki šiol sutikęs boicą su kuriuo poroj buvau smagiai prisimenu šią atrakciją 
Klausimas dėl foto: BDMB pratybos, ar tų kietesnių (apranga ir ginklas įneša neaiškumo)?
Viskas daug paprasčiau - ginklas, kaip ir priklauso, G36KA4 - kitų laivynas jau beveik nebenaudoja (AK4, ačiū dievui, ir neturėjome, o mūsų turėtus "neužmušamus" AKMS dabar lygu tais savanoriai drožia).
Pratybos - standartinės - budrumo lygiai, autotransporto ir pašalinių asmenų apklausa, patrulis ir pan. (Vietinės - pagal sausumiečių skaičiavimą - +/- būrio lygio).
Kas dėl aprangos - "kvėpuojantis" ir neperšlampantis amerikietiško PCU lvl5 kopija - pirktas už savus pinigus ir naudojamas su ta sąlyga, kad aš sąlyginis priešas ir kažkuom reikia skirtis nuo likusiųjų, mėlynas LU nešiojančių jūreivių. + su mėlyna ir nuo patrulio miške nelabai pasislėpsi

Aprūpinimas LAUKO pratyboms, kaip ir visur, šlubuoja

O ypač laivyne

Taigi, dauguma į lauko pratybas vaikšto su tuo, ką turi, t.y. seno pavyzdžio amuniciniais diržais (kodinis pavadinimas "pakinktai"), kerzų dabar mums nebepriklauso, žalių uniformų - irgi. Keista, tačiau lauko pratybos vis dėl to priklauso
O kas dėl "tų kietesnių" - būčiau iš kietesnių, o ne kompiuteristas - vargu ar fotkes viešai demonstruočiau

Aš - tiesiog ofiso darbuotojas su uniforma, tsakant, tylus,
mažas žmogelis