Ir sulčių iš pako negerk, nes sako, kad ten švirkštu Aids užkrėsto kraujo pristumia
Nesupratau šiaip, ką, užsimerkęs bėgi, kad švirkšto nepastebėsi? Ir kas, kad užbėgsi? Švirkšte užkrato nelieka, beje, įsidurk kad geras gulinčiu švirkštu, ant jo užlipęs... Lažinuosi, bandytum 10 kartų, ko gero nepavyktų.
Taip ir sakytum, kad švelnius padukus skaudės...
O ant žvyro bėgiot basam - cool. Akupunktūra nemokamai
Vienintelė vieta, kur man nylabai bėgiot basai - pušynas su daug "šyškų". Va ten jau ne akupunktūra, o sado-mazo...
Šiaip yra zapadlistu, kurie adatą panaudoją įkiša į samanas smailiąja dalim į viršų, tam kad kas nors užliptų ar atsisėstų, bet čia ne esminis dalykas.

(Ant kelio yra ne tik švirkštų (čia buvo kaip pvz.) kur kas dažniau randama vinių, stiklų ir kito mėšlo, o bėgant kokius 5 km ir viduryje persipjovus ar persidūrus koją, būtų nelinksma) Aš asmeniškai bėgioju miškų takeliais, kur kelio gerai nesimato per žoles. Ir nekoncentruoju savo viso dėmesio į kelią, kad ten įžvelgti kokį nors kyšantį šūduką.
Nžn kur bėgi tu ir kiek bėgi, bet aš manau, kad jei tu 5 kartus prabėgtum normalų atstumą basa miškais, tu būtinai vieną iš jų persipjautum, persibestum ar kitaip susižalotum pėdą. Ir po to negalėtum normaliai treniruotis mažiausiai savaitę.
P.S. sutinku kad bėgiot basam sveika, tik tam reikia pasirinkti kelią kuris puikiai matytus.. Bet šiaip pagalvojus, basam užtektų ir pavaikščiot nematau prasmės bėgiot, ėjimo pėstute pilnai užteks pėdos masažui.