Tai nesmūgiuok kumštį iškėlęs iš viršaus..
Smūgiuok kumštį laikydamas arčiau savęs. Tada didžiausia tikimybė, kad liksi sveikas. 
Bet šiaip – nugara yra labai stipri žmogaus vieta. Aš vieną kart gatvėj spyriau negeriečiui mae į pilvą, o kai tas susirietė - pabandžiau padaužyt į nugarą.... Efekto beveik jokio. Tai ir nereikalingas man toks atakos tęsinys.
Tai tu siulai smugiuoti taip, kad, kaip galima butu pasakyt, "rieshas" butu prispaustas prie "bicepso"?.. Ar ash teisingai supratau!?
O del antros zinutes dalies... Tai siulai, jeigu negerietis teigsis priesh mane susilenkt manes paskatintas ar shiaip del savo durnumo, tai po viso to (na kai jis susilenks) man reiks ji paglostiti, maloniai pakalbint, na trumpai tariant palaukti kol jis atsities ar mane pargriaus, ir tik tada kazka daryti, nes spardyti ji keliu irgi nevisada buna patogu...
Ne pas visus, kurie megsta smurta gatvese nugara uzkacialinta ir uzgrudinta, o apie stubura ir ta vieta galvoje, kur baigiasi stuburas, bet dar neprasideda kaukole, tai apskritai nekalbu...
Jei kalbi apie dedes, kurie sveria apie 120 ir daugiau, tai tokie paprastai jau buna savo daugmaz atsimushe ir visgi reciau savo jega demonstruoja... Ash labiau kalbu apie nauja dar tik auganciu 14-16meciu debilu karta, ish kuriu gal tik kokie 25% ateiti nepapildis zonos kontingento... O ant tokiu toks veiksmas, turiu vilties, labiau gali duoti naudos, negu ant shimtakilgraminiu ir daugiau dedziu...
P.S. Shiuo metu ish esmes bazuojuosi Naujojoje Vilnioje, tai tikiusi supranti, apie koki ash kontingenta shneku...