Pagrindines diskusijos > Karyba

Profesionali kariuomenė Lietuvoje

<< < (31/35) > >>

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :-] Dėde čia jūsų laikais prie ruso tokie rangai būdavo  :kikena: Dabar Rusas išėjo pasikeitė šiek tiek  :luztu:

--- Baigti citatą ---
Nu ačių už informacija, o tai mes, dėdės, ir nežinojom kad laikai pasikeitė, manėm kad dar prie ruso gyvenam.

RR:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Pasikelt galima iš gaidžių į duchus   :D   O užsitarnaut reikia ne tik cukraus gabaliuką  :senis:  :D

--- Baigti citatą ---
Iš gaidžių jau niekur nebeprisikelsi čia jau mėtke visam gyvenimui.
O dėl karinių laipsnių šiokia tokia reforma nuo naujų, daugiau čia: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :senis:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKlausimas Skeptikui radau tema kur tu prieš du metus dar tik galvojai eiti tarnauti, dabar matau tarnauji. Tai iki kokio laipsnio sugebėjai pasikelt per tuos daugiau nei du metus? :)

--- Baigti citatą ---

Buvau grandinis. Dabar įteikė naują laipsnį ir vėl esu eilinis :D

Šiaip tai kas 1,5-2 metus laipsnį ir duoda. Jei mano, kad esi vertas, neprisidirbi nieko, fizinio įskaitą išsilaikai, dirbi atitinkamo laipsnio reikalaujančioje vietoje ir t.t. Kaip madinga sakyti reklamoje, "yra papildomų sąlygų" :D

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIš gaidžių jau niekur nebeprisikelsi čia jau mėtke visam gyvenimui.
O dėl karinių laipsnių šiokia tokia reforma nuo naujų, daugiau čia: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :senis:

--- Baigti citatą ---
Visu pirma tai lievai atordo....
O visų antra tai kai trikampiukas iš žiūrinčio į viršų pasdarys žiūrintis į apačia visi kariškiai vyrai taps moterimis... Nes kaip kažkur teko skaityti nuo seno i viršų žiūrintis trikampis yra vyriškum, į apačia moteriškumo simboliai. Aišku čia o.t. nu bet neturi jie kur bapkių kišt ar ką? Jau geriau tegu 10 G-36 nusiperka.  :banging:

Pooch:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBuvau grandinis. Dabar įteikė naują laipsnį ir vėl esu eilinis :D

Šiaip tai kas 1,5-2 metus laipsnį ir duoda. Jei mano, kad esi vertas, neprisidirbi nieko, fizinio įskaitą išsilaikai, dirbi atitinkamo laipsnio reikalaujančioje vietoje ir t.t. Kaip madinga sakyti reklamoje, "yra papildomų sąlygų" :D

--- Baigti citatą ---
O tai kaip čia buvo neatlaikei krūvio ar savu noru pasižeminai laipsni? Įdomu kokios tos papildomos sąlygos? :D ar tik vėl be pažystamu nieko neišeis?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją