Pagrindines diskusijos > Karyba

Profesionali kariuomenė Lietuvoje

<< < (30/35) > >>

willow:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO tu gal baik 12 klasiu ir tada galvok ar tik ten nori. O, kad noras atsoktu (arba tik issaugtu) pirma nueik i KASP'a. Manau tai butu logiskiausia.

--- Baigti citatą ---
Čia šiais laikais tik jaunimas galvoja apie kariuomenę kaip alternatyvą? :) Gaila, bet aš jau baigiau mokyklą, dabar 3 kurse ir mąstau ar man norisi likusį gyvenimą bent po 8h per dieną prie stalo sėdėt ar ką nors ir įdomaus galima būtų nuveikt... ;)

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiP.S.: mintis dėl KASP'o - visai nieko. O universitete galima ir į vadų kursus užsirašyti - duos ką nors gero/neduos, tačiau ir bendrą supratimą apie kariuomenę turėsi ir suprasi ar patinka, ir (kas svarbiausia) jei viskas normaliai, atsargos leitenanto laipsnį gausi.

--- Baigti citatą ---
Na su vadų kursais panašu, kad pavėlavau, nes aš jau 3 kurse (liko dar vienas), o jie trunka 3-jus metus. Ir  radau, kad šiuo metu vadų kursai vyksta tik Klaipėdoje.. Tai ši idėja atkrenta, nors būtų išties įdomu.

O apie KASP ar ten galima suderinti tarkim studijas ir tarnybą, ten kas kažkiek laiko vyksta mokymai, ne pastoviai reikia būti? 4 kurse kokiam ir pasibandyčiau iki praktikos arba ateinančią vasarą.

Pooch:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisu pirma jis niekada nesakė kad ten nori...  :luztu:
O antra, tai... ...12... ...klasių?  :luztu: :luztu: :luztu: ...nužudei....  :luztu: :luztu: :luztu:

--- Baigti citatą ---
Kas taip juokingo?  :chmm: Aš žadu po 10 eit :P
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiČia šiais laikais tik jaunimas galvoja apie kariuomenę kaip alternatyvą? :) Gaila, bet aš jau baigiau mokyklą, dabar 3 kurse ir mąstau ar man norisi likusį gyvenimą bent po 8h per dieną prie stalo sėdėt ar ką nors ir įdomaus galima būtų nuveikt... ;)
Na su vadų kursais panašu, kad pavėlavau, nes aš jau 3 kurse (liko dar vienas), o jie trunka 3-jus metus. Ir  radau, kad šiuo metu vadų kursai vyksta tik Klaipėdoje.. Tai ši idėja atkrenta, nors būtų išties įdomu.

--- Baigti citatą ---
Pritariu tau, aš irgi dėl to mastau. :)

Rimvydas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisu pirma jis niekada nesakė kad ten nori...  :luztu:
O antra, tai... ...12... ...klasių?  :luztu: :luztu: :luztu: ...nužudei....  :luztu: :luztu: :luztu:

--- Baigti citatą ---

sumaisiau zmones atrasinedamas, jei butum atidesnis butum suprates kam tas postas buvo skirtas.  :-)

Pooch:
Klausimas Skeptikui radau tema kur tu prieš du metus dar tik galvojai eiti tarnauti, dabar matau tarnauji. Tai iki kokio laipsnio sugebėjai pasikelt per tuos daugiau nei du metus? :)

Pooch:
 :-] Dėde čia jūsų laikais prie ruso tokie rangai būdavo  :kikena: Dabar Rusas išėjo pasikeitė šiek tiek  :luztu:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją