Pagrindines diskusijos > Karyba

Profesionali kariuomenė Lietuvoje

<< < (32/35) > >>

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO tai kaip čia buvo neatlaikei krūvio ar savu noru pasižeminai laipsni? Įdomu kokios tos papildomos sąlygos? :D ar tik vėl be pažystamu nieko neišeis?

--- Baigti citatą ---

Niekas nieko nežemino - pasiskaityk reforminius nuostatus :) Dabar tai, kas ankčiau vadinosi "seržantas" bus "grandinis". O man algą paliko, o pavadinimą laipsnio pakeitė :D

RR:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisu pirma tai lievai atordo....
O visų antra tai kai trikampiukas iš žiūrinčio į viršų pasdarys žiūrintis į apačia visi kariškiai vyrai taps moterimis... Nes kaip kažkur teko skaityti nuo seno i viršų žiūrintis trikampis yra vyriškum, į apačia moteriškumo simboliai. Aišku čia o.t. nu bet neturi jie kur bapkių kišt ar ką? Jau geriau tegu 10 G-36 nusiperka.  :banging:

--- Baigti citatą ---
Na, musiškiai visados sugeba atrasti iš naujo dviratį :teisejas:

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai tu skundą i ministeriją pavaryk  :banging:  mol taip ir taip esu eilinis o algą gaunu kaip gandrinis , prašau išsiaiškinti kaip reikiant ir nubausti ką papuola...  :nezino:

--- Baigti citatą ---
O jei nereaguos visada galima į Strasbūrą kreiptis  :kikena:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO kur dingo eiliniai? Vadukai nebeturėdami ką auklėt , skundžia viens kitą   :clap:

--- Baigti citatą ---

Ne skundzia, o visiems bando irodyti, kad kiekvienas dirba geriau uz aplinkinius :)

Per daug jaunesniuju karininku Lietuvoje Akademija isleido, oi per daug  :angel:

Is cia ir kursai visokie idomus, ir koncepcijos vis naujos ir t.t. NORS... tenka pripazinti, kad yra ir normaliu ideju. Tiesiog daznai jos bendrame "cirke" pasimeta.

Na, bet manau, kad anksciau ar veliau viskas nusistoves, arba nebuti man puskarininkiu :D

Pooch:
Dar noriu paklausti, Seniau draugas sake, kad galima nuo 16m lyg ir , uzsirasyt i savanorius ar kazka panasaus, per vasara ten tarnauti ir gauti 600lt/men tiksliai nebepamenu. Ar yra dabar tokia galmybe istikruju?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją