AutoriusTema: Kas jus paskatino uzsiemineti kovos sportu?  (Skaityti 37196 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kas jus paskatino uzsiemineti kovos sportu?
« Atsakyti #105 įjungtas: 2013 Vas 06, 15:05:36 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jau nuo pat vaikystės mėgau mušti negerus berniukus ir peštis su mergaitėmis :D Bet kažkaip tada ar tie kovos menai nebuvo tokie populiarūs, ar tiesiog mamai neatėjo į galvą manęs nuvesti į treniruotes. Tai va ir praleidau savo 16 metų tai plaukime, tai šokiuose, tai stalo tenise, o einant septynioliktiems kažkaip pamaniau, kad reiktų išbandyt kovos menus. Prie to, žinoma prisidėjo ir visokie filmai apie tai. Paieškojau internete ir akys užkliuvo už Kung fu Wing Tsun. Nuėjau į pirmą treniruotę ir užkabino. Dabar daugiau nei 5 mėnesius lankau ir labai tuo džiaugiuosi. Jaučiu kaip stiprėja mano smūgiai, palyginus su pirmomis treniruotėmis, kaip didėja lankstumas. Daug kas mano, kad WT yra neefktyvu apsiginant ir pan., bet tikrai manau, jog gerai įvaldžius bent kokį kovos meną būsi pranašesnis už tą, kuris turi tik jėgos, bet ne technikos :)

:oho: :oho: :oho: WT girl 2?
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #106 įjungtas: 2013 Vas 06, 15:27:54 pm »

WTgirl patapo NiceGirl :) Kuom pataps WT girl po susidūrimo su kitais kovos menais? :angel:

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #107 įjungtas: 2013 Vas 06, 15:29:39 pm »

Aš irgi vos nepaspringau  :kikena:

WT girl, manau, kad turėsi apie ką pakalbėt su Nice girl, kuri irgi kažkada buvo WT girl  :luztu:

toks jausmas, kad istorija kartojasi, bet gal tai man į gera, kaip treneriui  :chmm:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #108 įjungtas: 2013 Vas 06, 16:00:39 pm »
Jo chebra.... karma tokia tubūt forumo  :senis: viskas taip sakant gyvenime ratu eina...
"свято место пусто не бывает"  :amen:
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #109 įjungtas: 2013 Vas 07, 20:39:10 pm »
Jau nuo pat vaikystės mėgau mušti negerus berniukus ir peštis su mergaitėmis :D Bet kažkaip tada ar tie kovos menai nebuvo tokie populiarūs, ar tiesiog mamai neatėjo į galvą manęs nuvesti į treniruotes. Tai va ir praleidau savo 16 metų tai plaukime, tai šokiuose, tai stalo tenise, o einant septynioliktiems kažkaip pamaniau, kad reiktų išbandyt kovos menus. Prie to, žinoma prisidėjo ir visokie filmai apie tai. Paieškojau internete ir akys užkliuvo už Kung fu Wing Tsun. Nuėjau į pirmą treniruotę ir užkabino. Dabar daugiau nei 5 mėnesius lankau ir labai tuo džiaugiuosi. Jaučiu kaip stiprėja mano smūgiai, palyginus su pirmomis treniruotėmis, kaip didėja lankstumas. Daug kas mano, kad WT yra neefktyvu apsiginant ir pan., bet tikrai manau, jog gerai įvaldžius bent kokį kovos meną būsi pranašesnis už tą, kuris turi tik jėgos, bet ne technikos :)
Labas aš taip pat buvau wtgirl :) Ir apie 4 metus ten lankiau. Patariu per daug apie efektyvumą gatvėje neužsisvajoti, nes kovos menas saugioje salėje skiriasi kaip diena ir naktis nuo to ,kas būna gatvėje. Nes nieks į tave nesmūgiuos treniruotės metu netikėtai, visa jėga ir visu greičiu ir tau nepatogiu kampu. Prie to priartinti gali pilno kontakto laisva kova(sparingas) su apsaugom arba be jų... Nelysiu į BWTA politiką, bet tik noriu pasakyti, kad man asmeniškai ten trūko sparingo kaip savęs patikrinimo arba priartėjimo prie realybės. Išlaikiau 12 lygių, bei lankiau instruktorių kursus taip ir neišmokusi kovoti, aišku žinoma kūną kažkiek pralavinau, išmokau daug įdomių judesių. Bet suprask tai nėra kova, kol tu nekovoji. Bet yra dar vienas klausimas ar tau kaip merginai išties reikia išmokti kovoti? Tai sukelia daug streso, traumų ir malonumas tikrai savotiškas... Geriau patarčiau galvoti, kad šiaip užsiiminėji egzotišku sportu/menu savo malonumui, neturint didelių iliuzijų ir viskas bus gerai. Aš dabar pasirinkau sunkųjį kelią, pas  Arimaną (Niat Nam kovos menas) iš tiesų išmokti kovoti. O kas tai yra man "iš tiesų išmokti kovoti"?
Tai visų pirma išsiugdyti ištvermę, kad ištverti kovą ir nepadusti. Kad to pasiekti reikia, perlipti per save, kartais  treniruotis iki tol kol nebeturėsi jėgų paeiti.  WT tokių pratimų ištvermei ir stiprinimui darydavom labai nedaug, nes sakydavo, kad jie kenkia greičiui...Bet kam tas greitis be ištvermės ir visai be jėgų?
 Antra nugalėti baimę, o tai galima pasiekti tik per sparingus. Kadangi wt nebuvo sparingų, tai aš nelabai pažinojau baimės jaučiausi labai kieta ir labai daug mokanti. Atsimenu, kai  vesdavau treniruotes tai ant dvigubai už save didesnių tekdavo technikas demonstruoti, visi buvo apšalę kiek aš kietų judesiukų žinau. Bet po to kai teko pakovoti su tais, kurie turi sparingus ir kurie moka smūgiuoti į veidą ir kurie į smūgį įdeda jėgą patikėk baimė atsirado. Kol tau smūgiuoja į krūtinės apsaugą visai nebaisu ir kartais prasileisti tą smūgį. Bet kai taiko į veidą, pasidaro baisu, nes dėl vieno neteisingo judesio gali gauti į akį.
Trečia svarbu išmokti gintis nuo smūgių visa jėga, su kuriais norima iš tiesų pataikyti. Tie pratimai porose gerai, kad išmokti techniškai gražiai tuos blokus atlikti, kad suprasti principus ir panašiai. Bet išmoksi visiškai teisingai atlikt blokus tik išbandžiusi juos per sparingus.
Ketvirta svarbu išmokti ir smūgiuoti įjungiant visą kūną bei pataikyti į judantį taikinį ( pataikyti į judantį taikinį yra , kur kas sunkiau nei į nejudantį kaip medinis manekenas) . Kokia prasmė visa laiką mokytis tik lengvai tapšnoti aš nežinau. Nes jei niekada nesmūgiuoji stipriai, tai realioje situacijoje kovoje beveik jokių šansų, kad padarysi normalų smūgį. Taip pat kaip juokinga man kai sako, kad wt per daug pavojingos technikos, kad būtų sparingai. Aš manau, kad tai taip pat veiksminga kaip savitaiga, jei nebus sparingo.
Na vat tokia mano nuomonė. Jei kas nors dar įdomu parašyk į PM :)
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #109 įjungtas: 2013 Vas 07, 20:39:10 pm »

WT girl

• Svečias
« Atsakyti #110 įjungtas: 2013 Vas 08, 13:57:48 pm »
Nu va, pasisavinau kažkieno nicką...  :D  O, NiceGirl, viskas, ką parašei apie WT- teisybė. Nėra nei sparingų, nei tikresnių kovų. Nors nieko doro negaliu pasakyti palankius kelis mėnesius :) O Niat Nam skamba tikrai fainai. Panevėžy, man atrodo, nėra tokio daikto, bet kai į Vilnių išvažiuosiu, tai butinai reiks ten nueit, nors jau pabandyt, bet iš aprašymo tavo, tai tikrai tikiu, kad patiks :)  Na, kol kas lankysiu čia, o paskui žiūrėsiu :)

Atsijungęs Buratinas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2012
  • Žinutės: 100

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #111 įjungtas: 2013 Vas 08, 14:54:30 pm »
Nu va, pasisavinau kažkieno nicką...  :D  O, NiceGirl, viskas, ką parašei apie WT- teisybė. Nėra nei sparingų, nei tikresnių kovų. Nors nieko doro negaliu pasakyti palankius kelis mėnesius :) O Niat Nam skamba tikrai fainai. Panevėžy, man atrodo, nėra tokio daikto, bet kai į Vilnių išvažiuosiu, tai butinai reiks ten nueit, nors jau pabandyt, bet iš aprašymo tavo, tai tikrai tikiu, kad patiks :)  Na, kol kas lankysiu čia, o paskui žiūrėsiu :)

Čia panevėžy vyturio mokykloj vyksta tas wt?  :chmm: Ten ir mt būdavo kitom dienom

WT girl

• Svečias
« Atsakyti #112 įjungtas: 2013 Vas 08, 15:02:58 pm »
Čia panevėžy vyturio mokykloj vyksta tas wt?  :chmm: Ten ir mt būdavo kitom dienom

Jo, Vyturio mokykloj. Nezinau, kas ten vyko ar vyksta dar :D Gali but :)

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #113 įjungtas: 2013 Vas 08, 15:34:48 pm »
Parašyk asmeninę žinutę Dainiux, atves Panevėžy į doros kelią
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

WT girl

• Svečias
« Atsakyti #114 įjungtas: 2013 Vas 09, 12:42:02 pm »
Parašyk asmeninę žinutę Dainiux, atves Panevėžy į doros kelią

Gal kaip nors pati :D Siaip nuo temos nukrypom  :P

« Atsakyti #114 įjungtas: 2013 Vas 09, 12:42:02 pm »

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #115 įjungtas: 2013 Vas 11, 05:40:00 am »
Gal kaip nors pati :D Siaip nuo temos nukrypom  :P

Nesuk galvos - kad ir ką belankytum, vistiek reikės draugo pagalbos. Ar į ligoninę nuvežt ar lavoną užkast.. :)
Žiūrėk, kad būtų smagu tame ar kitame klube.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

WT girl

• Svečias
« Atsakyti #116 įjungtas: 2013 Vas 11, 11:03:33 am »
Nesuk galvos - kad ir ką belankytum, vistiek reikės draugo pagalbos. Ar į ligoninę nuvežt ar lavoną užkast.. :)
Žiūrėk, kad būtų smagu tame ar kitame klube.

Tai ziuriu, ziuriu, kad smagu butu, o del lavono, tai parasysiu Tau, kai uzkast reikes  :kikena:

Atsijungęs AVD

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2014
  • Žinutės: 7
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #117 įjungtas: 2014 Bal 28, 15:54:42 pm »
Mano širdyje kovos menai atsirado nuo 11metų. Kaip kažkas rašė, kad sniege išvoliojo, tai mane irgi turbūt panašiai būtų išvolioję, bet buvo vasara, o aš stebuklingu būdu prasileidusi smūgį iš kojos į šonkaulius sugebėjau pabėgti:D Po šio įvykio mama mane nuvedė į kovinės savigynos treniruotes, kurios labai patiko.  Lankiau apie pusmetį, bet kai atsidūriau su smegenų sutrenkimu ligoninėje, visi kovos menai man buvo uždrausti iki kol sueis pilnametystė ir galėsiu pati spręsti. Tada kibau į mokslus, sportą numečiau visai, nes nepatiko kitos šakos. Ir tik būdama 21m. studijų mieste pradėjau lankyti wingt chun, tačiau tragiškos treniruotės nuvylė, kaip vėliau teko kalbėtis su kitame meiste sportuojančiu draugu, man teko netikęs treneris.. kiek tame tiesos nežinau, bet supratau, kad wingt chun ne man, nes jame man trūksta veiksmo :D Dabar sportuoju salėje, tvirtėju, ir ruošiuosi pradėti lankyti savo svajonę muay thai.. Žinoma minčių galvoje sukasi įvairių, kažkiek prisibijau traumų, kažkiek nedrąsu ateiti vėl tokiai žaliukei, bet jau nevisai jauniklei 23m., bet jaučiu, kad kovotojo dvasia mane atvys ten nespėjus net mirktelėti:D

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #118 įjungtas: 2014 Bal 28, 20:11:34 pm »
Mano širdyje kovos menai atsirado nuo 11metų. Kaip kažkas rašė, kad sniege išvoliojo, tai mane irgi turbūt panašiai būtų išvolioję, bet buvo vasara, o aš stebuklingu būdu prasileidusi smūgį iš kojos į šonkaulius sugebėjau pabėgti:D Po šio įvykio mama mane nuvedė į kovinės savigynos treniruotes, kurios labai patiko.  Lankiau apie pusmetį, bet kai atsidūriau su smegenų sutrenkimu ligoninėje, visi kovos menai man buvo uždrausti iki kol sueis pilnametystė ir galėsiu pati spręsti. Tada kibau į mokslus, sportą numečiau visai, nes nepatiko kitos šakos. Ir tik būdama 21m. studijų mieste pradėjau lankyti wingt chun, tačiau tragiškos treniruotės nuvylė, kaip vėliau teko kalbėtis su kitame meiste sportuojančiu draugu, man teko netikęs treneris.. kiek tame tiesos nežinau, bet supratau, kad wingt chun ne man, nes jame man trūksta veiksmo :D Dabar sportuoju salėje, tvirtėju, ir ruošiuosi pradėti lankyti savo svajonę muay thai.. Žinoma minčių galvoje sukasi įvairių, kažkiek prisibijau traumų, kažkiek nedrąsu ateiti vėl tokiai žaliukei, bet jau nevisai jauniklei 23m., bet jaučiu, kad kovotojo dvasia mane atvys ten nespėjus net mirktelėti:D
Mažiau galvok ir eik. Tai nueisi. O jei galvosi, toliau šio forumo nelabai kur ir nueisi...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #119 įjungtas: 2014 Bal 30, 00:42:09 am »
Pirmadienį 18,30 laukiam Vendettoj
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

« Atsakyti #119 įjungtas: 2014 Bal 30, 00:42:09 am »