Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Atsispaudimai

<< < (2/28) > >>

Lonsas:
o kaip pratimas, kojos peciu ploty pameus du svorius i rankas ir juos "metyt" i prieki priesais save?

o grystamas judesis tada atvirksiciai, atitraukinet i save kuo greiciau?

Sei-i:
Priklauso nuo to, kuriuos raumenis-antagonistus nori treniruoti labiau. Metimuose gal net labiau aktualesnis tavo antrasis variantas...  :rolleyes:  Net reiktų pamąstyti ir papraktikuoti... ;)

Lonsas:
na neturiu tokio issilavinimo, kad zinociau kuriuos raumenis smugiui reuik treniruot, tad situose reikaluose nelabai gaudausi. noreciau butent smugi treniruot.
o del antro varianto tai nzn, mano mintis buvo apie tai ka asia pavadino gristamuoju judesiu, nzn ar antras variantas tam tinkamas?

Sei-i:
Ranka ta pati pas tave, kaip ir visus: tiesiamieji tie, kurie ranka tiesia, lenkiamieji tie - kurie lenkia...  :-)  Jei judesyje treniruoji rankos ištiesimą kaip rekomendavo Asia, tai treniruoji tiesiamuosius, dalyvaujančius smūgyje, ir atvirkščiai...

“Bent aš taip manau“ - pasakė Labai Mažo Protelio Meškiukas Mikė Pūkuotukas... Ir aš jam pritariu.  :D

vartotojas:
Jei jauti, kad  paprasti atsispaudimai nebeduoda norimo efekto, pabandyk atsispaudinėti viena ranka. Pratimo variacijų daug, pasiskaityk literatūrą.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją