![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
[Ji niekaip negalėjo prisiminti, apie ką ją prašė pamiršti...]
-------------
... O štai, atmetus visokias meditacijas-kontempliacijas. Man psichiką labai teigiamai veikia ir sustiprina ilgi pėsti žygiai po miškus (pelke, nepradėk apie gėrimą).
Kensen, aš atsiprašau, tikiuosi, žinai, kad puikiai žinau, kas tas neuro ir kas tas NLP, ir mes tik žaidžiam (blyn, po to įvykio auksinėse mintyse su Pelke jau suvokiu, kad kartais gal per rimtu snukiu visokias nesąmones aiškinu).
Grįžtant prie psichikos - man ją puikiai sustiprina ilgi pėsti žygiai po Vilniaus miestą beigi kapstymasis plikom rankom po savo sodybos žemę.
Ir pereinant prie Pelkės straipsnio - ačiū
P. S. Pradeda atrodyt, kad nė velnio nepavyks man gyvent buitiškai ir nesigilint į nieką, tik į ėdimą ir malonumus... Tik pabandau, ir atsiveja iš kur nors kas nors - šiuo atveju kas galėjo pagalvot, kad kovos klube pradėsim apie tokius dalykus kalbėt. Nors iš kitos pusės - o kur gi tai dar labiau ir dar geriau tiktų?
Sorry, daugiau neteršiu temos - labai jau į lankas nuklydau. Lonso reiktų, jis vis atsiranda ir labai laiku ir vietoj mane sudrausmina. Lonsai, a, pasireikštum? Jau šitą tipo reik...