Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Vitaminai

<< < (8/27) > >>

Lonsas:

--- Citata iš: Vidma ---ka taip sportuoji kad vitaminus tenka "ryti"?
--- Baigti citatą ---
nu siaip betka sportuojant reikia bent siek tiek vitaminu vartot, nes kitaip tai nekas bus :)

Skeptikas:

--- Baigti citatą ---
Tie patys mylimi kovos menai - isprakaituojame daug. Kartu su prakaitu iseina ir naudingos medziagos is organizmo. Tenka atstatineti... Kitaip - gili duobe. Tiek moraliskai, tiek ir fiziskai

barsa:

--- Citata iš: Skeptikas ---
--- Baigti citatą ---
Tie patys mylimi kovos menai - isprakaituojame daug. Kartu su prakaitu iseina ir naudingos medziagos is organizmo. Tenka atstatineti... Kitaip - gili duobe. Tiek moraliskai, tiek ir fiziskai
--- Baigti citatą ---
na neabejojau kad tai kazkas is kovos menu. gal sioje temoje tai nelabai siejasi, taciau gal galima pasiteirauti ka sportuojat, klausiu del to kad ir pats is Klaipedos esu, o tokiu siame forume nelabai daug esu pastebejes. (plius perskaites visas temas neradau ka pvz. mokytojas su skeptiku sportuoja, o va ir mokiniu turit...)

del vitaminu neabejoju kad jie reikalingi, tiesiog uzstrigo zodis "ryti" na ir kitas mazdaug "ka duoda ta geriu"... reiktu ir paciam mokiniui tuo dometis

Makivara's:
2 Vidma >

Ka mes "sportuojam" tai gali ir pats paziuret jei Klaipedietis esi. Mokytojas, Skeptikas, as ir dar keli sio forumo nariai antradieniais ir ketvitadieniais susitinkam prie Akropolio esancioje salikeje ir pora valandu shamanaujam prie savo reikalu. Is esmes pasakot butu ... nekorektiska, nes tai tiesiog nera standartinis dalykas. Geriau ateik pats pamatysi :]. Jei nuspresi kad nori - pm man parasyk, as tau mob. numeri savo duosiu ir sutarsim kur susitinkam.
O kas liecia "ryjima" - tai vis gi metaforiskas issireiskimas. As matau kokius vitaminus vartoju ir ka geriu. Nesu toks bukas kad man ir betono gabala susert galima butu :D. Taciau yra zmoniu kurie daugiau uz mane ismano apie tai, kokiu vitaminu ir medziagu reikia mano organizmui atliekant vienokia ar kitokia programa. Tai tie zmones, kurie tas programas sustatineja ;-). Va jais (konkreciai juo) as ir pasitikiu.

Pagarbiai,
Makivara's

barsa:
dekui uz issamu atsakyma nors ir gal ne visai sios temos remuose klausimas buvo uzduotas.
del kokio susitikimo visai idomi mintis, manau bus galima ka nors sugalvot, bet cia jau susitarsim asmeniskai, nebeterskim temos.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją