Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Vitaminai

<< < (7/27) > >>

sinoku:

--- Citata iš: Danny ---
--- Citata iš: Lonsas ---
--- Citata iš: yoshida ---Animal Pak dabar :)
--- Baigti citatą ---
kad cia nevisai vitaminai. man ir idomu kaip sekas su jais?
--- Baigti citatą ---
čia vitaminai, tik dozės žiauriai užkeltos ir gal aminkių pėdsakai
--- Baigti citatą ---
nu jo, jei giliau tuose 'vitaminuose' pasikapstyt, tai
gal ir vitaminu nelabai rasi:)

Saxum:
Dėl Animal Pack... Sudėtyje yra vitaminai, mineralai ir dar krūvelė įvairių komponentų. Tai kiek daugiau nei vitaminai, tačiau tai tikrai nėra jokie anabolikai ar dar kokia "chemija", kenkianti organizmui. Nebent jie kažko nerašo... :-) Visko gali būt...

Lonsas:
nu va va :) man tokie preparatai nevisai patikimi atrodo, todel as isgeriu tabletyte Magnio, tabletyte kalcio, ir kalio dar nusipirkt reiktu. padeda nepadeda nzn, bet koju pirstu nebetraukia :) nors cia tikriausiai mano zajobke, gal reiks kada ir man kazka rimciau pamegint :)

Makivara's:
Na as tai kalna vitaminu ryju, nors kokiu tiksliai gali tik Mokytojas pasakyt. ;). Ten Magneziumas, KalioMagnio preparatai, visu imanomu grupiu b, c ir kitokie vitaminai. Galiu tik pasakyt viena - tonusas nuolat pakyletas (nebent nu jau Ziauriai Nereali Darbo Diena). I pajudejima net po labai dideles pertraukos atejes galutinai "nusivyniojau" po pusantros valandos. O per sekancia jau pilnas jegu buvau, tobish organizmas net per dem nenusilpo.
Bet manau kaip ir su bet kokiu preparatu, taip ir su vitaminais - svarbiausia jausti saika ir visks bus normalee ;)

Pagarbiai,
Makivara's

barsa:
ka taip sportuoji kad vitaminus tenka "ryti"?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją