AutoriusTema: Apsauga nuo įžūlių vagių  (Skaityti 8147 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Apsauga nuo įžūlių vagių
« įjungtas: 2007 Bal 27, 12:56:28 pm »
Teps... Mano problema su kovos menais susijusi tiek, kad svarstau, ar nereikėtų panaudoti Mae Geri, nušveičiant kai ką nuo laiptų. Bet vis viena galvoju, gal gerbiama publika galėtų ką patarti iš patirties ar panašiai?
Tai vot, pas mane du mėnesius kažkas periodiškai apie pirmą valandą skambindavo į duris, o mano politika yra tokia - jei aš su niekuo nesusitarusi, tai niekam durų neatidarinėju, dar daugiau - net neklausiu, kas ten, nes ten vis tiek ar tai kokie reklamščikai ar tikėjimo žodis ar dar kas nors. Taigi skambintojai susidarė akivaizdžią nuomonę, kad nieko namie nebūna apie pirmą valandą... Dienos čia. Užvakar vėlgi paskambino į duris, super įžūliai, gal 10 minučių, aš nereagavau niekaip, taigi jie išlaužė man vienų durų šerdelę, o kitų nespėjo, nes aš, pagalvojus, kad kas skambino, nuėjo, užsileidau garsiai muziką ir turbūt nubaidžiau, o gal dar kas nubaidė. Nieko negirdėjau, nes kambarys, kuriame dirbu, nutolęs nuo durų. Sužinojau faktą tik aštuntą vakaro, kai bandžiau išeit iš namų ir pastebėjau, kad viena šerdelė išlaužta, kita pradėta laužti... Pakeitėm aišku spynas, šiandien pirmą vėl skambutis į duris kontrolinis, klausiu, kas ten, tyli. Dar sykį - tyli. Tipo nieko ir nėra už durų. Pažiūrėt pro akutę negaliu neatidarius vienų durų, o atidaryt nejauku, nes gal antras jau irgi išlaužė... Po pusvalandžio vėl skambutis, šįsyk jau užkriokiau, kad policiją iškviesiu, tai sureagavo skambučiu į gretimas duris, kuriose niekas negyvena, nes ten atliekamas remontas, o paskui nuėjo, tipo, mes niekuo nedėti... Nieks nežinot, ar verta atidarinėt duris ir bandyt sučiupt ar galų gale nufotografuot bėgančius ir mentam įduot? Nes įtariu, kad smaginasi kaimynėliai iš pirmo aukšto buto... V smyslė kiek šansų, kad atidariusi duris pati gausiu į galvą, ir viskas bus susitempta ramiai tvarkingai iš trečio aukšto į pirmą, o ne kad jie bėgs?
Nu sorry, ne visai kovos klubas, bet kažkada panašios problemos lyg ir buvo aptarinėjamos...
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 28, 09:09:48 am nuo Saxum »
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #1 įjungtas: 2007 Bal 27, 13:08:02 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Teps... Mano problema su kovos menais susijusi tiek, kad svarstau, ar nereikėtų panaudoti Mae Geri, nušveičiant kai ką nuo laiptų. Bet vis viena galvoju, gal gerbiama publika galėtų ką patarti iš patirties ar panašiai?
Tai vot, pas mane du mėnesius kažkas periodiškai apie pirmą valandą skambindavo į duris, o mano politika yra tokia - jei aš su niekuo nesusitarusi, tai niekam durų neatidarinėju, dar daugiau - net neklausiu, kas ten, nes ten vis tiek ar tai kokie reklamščikai ar tikėjimo žodis ar dar kas nors. Taigi skambintojai susidarė akivaizdžią nuomonę, kad nieko namie nebūna apie pirmą valandą... Dienos čia. Užvakar vėlgi paskambino į duris, super įžūliai, gal 10 minučių, aš nereagavau niekaip, taigi jie išlaužė man vienų durų šerdelę, o kitų nespėjo, nes aš, pagalvojus, kad kas skambino, nuėjo, užsileidau garsiai muziką ir turbūt nubaidžiau, o gal dar kas nubaidė. Nieko negirdėjau, nes kambarys, kuriame dirbu, nutolęs nuo durų. Sužinojau faktą tik aštuntą vakaro, kai bandžiau išeit iš namų ir pastebėjau, kad viena šerdelė išlaužta, kita pradėta laužti... Pakeitėm aišku spynas, šiandien pirmą vėl skambutis į duris kontrolinis, klausiu, kas ten, tyli. Dar sykį - tyli. Tipo nieko ir nėra už durų. Pažiūrėt pro akutę negaliu neatidarius vienų durų, o atidaryt nejauku, nes gal antras jau irgi išlaužė... Po pusvalandžio vėl skambutis, šįsyk jau užkriokiau, kad policiją iškviesiu, tai sureagavo skambučiu į gretimas duris, kuriose niekas negyvena, nes ten atliekamas remontas, o paskui nuėjo, tipo, mes niekuo nedėti... Nieks nežinot, ar verta atidarinėt duris ir bandyt sučiupt ar galų gale nufotografuot bėgančius ir mentam įduot? Nes įtariu, kad smaginasi kaimynėliai iš pirmo aukšto buto... V smyslė kiek šansų, kad atidariusi duris pati gausiu į galvą, ir viskas bus susitempta ramiai tvarkingai iš trečio aukšto į pirmą, o ne kad jie bėgs?
Nu sorry, ne visai kovos klubas, bet kažkada panašios problemos lyg ir buvo aptarinėjamos...

Blyn, tokiais atvejais geriausia vietoj akutės vaizdo kamera įstatyta. Plius, didelė tikimybė, kad akutę užlipdys pleistru...  Kad va kokią sunkiai pastebimą staktoje įtaisyt  :bandit: Tik tas malonumas kiek kainuoja, bet kartais kai pagalvoji, geriau vieną kartą išleisti kelis šimtus, kad sutaupyti kelis tūkstančius. Kita vertus, kameros irgi ne visuomet padeda.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2007 Bal 27, 13:14:54 pm »
Blyn, tokiais atvejais geriausia šarvinės durys, tik kad butas nuomojamas, ir nežinau, ar šeimininkė sutiks padengt kainą, o šiaip biški gaila pinigų... O šiaip kas iš tos akutės - nebus manęs namie, tai ir įsilauš pa polnoj programe... Tai sakai, neverta durų atidarinėt, yra šansas užuot pričiupus pačiai į galvą gaut?
Vat galvoju, jei skambint mentam ir nurodyt situaciją, kad kažkada nereaguojant, kai jie galvojo, jog nieko nėra namie ir laužėsi, ir dabar atseit vėl apsimečiau, kad nėra namie ir yra šansų, kad laušis, gal jūs atvažiuotumėt, jie atvažiuotų ar pasiųstų mane ant trijų raidžių?  :chmm:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2007 Bal 27, 14:33:42 pm »
Siaip siulau issinuomuoti is names papigiai suni, bus ramu ir saugu. O jeigu ir isilauz tai pagules reanimacijoj del plestiniu zaizdu :D Joke zinoma.

O negalvojai paprasius draugu pagalbos juos patykot ne bute, o kur kitur. Na pvz susitarus su kaimynu jeigu kaimyno durys sone, kad matytu kas ir kaip. Kaimynu duru nerakinti ir kaip jau ka darys imt ir prigaut. Manau nepabegtu (jeigu ka draugai lauktu apacioj, lauke ar dar kur) :) O siaip kas kiek laiko tai kartojasi ?

Pamirsau pamineti, kad jeigu jau lauziasi tokie tai manau turi ir uznugari lauke, kad perspetu ar atvaziuoja mentai ar ne...
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 27, 14:36:16 pm nuo Kenkejas »
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Bal 27, 14:43:53 pm »
Vienas kaimynų butas tuščias, kituose dviejuose - dvi pensininkės gerbtino amžiaus, maždaug taip apie 90 metų... Manau, ir šucherius jie turi ir ko tik neturi. Ir dar turi naglumo... Ne, gal tikrai su bita nueit į tą butą ir visiem dantis išmalt? Jei ką, bent gandas pasklis, kad kažkokie bepročiai 11-am gyvena, ir geriau nelįsti...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Bal 27, 14:43:53 pm »

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2007 Bal 27, 14:48:42 pm »
Citata
Vienas kaimynų butas tuščias, kituose dviejuose - dvi pensininkės gerbtino amžiaus, maždaug taip apie 90 metų... Manau, ir šucherius jie turi ir ko tik neturi. Ir dar turi naglumo... Ne, gal tikrai su bita nueit į tą butą ir visiem dantis išmalt? Jei ką, bent gandas pasklis, kad kažkokie bepročiai 11-am gyvena, ir geriau nelįsti...

A tai tie, kurie negraziai taip daro gyvena 1 aukste ? Siaip ir as neatsikratydavau sektantu. Vis eidavo tie patys ir tiek patys. Ir pasiusdavau *** ir t.t., bet jiems *** buvo. Kol viena diena nepagrasinau susidorojimu. Pasakiau dar karta ateisit padursiu. Nuo to karto ateidavo pas kaimynus, bet pas mane neuzsukdavo... O siaip tai ko negali nueit pakalbet su jais ? na jeigu viena bijai tai su draugais nueik, bus drasiau... Nors policija nieko nedarys kol neapvoks :rolleyes:
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2007 Bal 27, 15:06:22 pm »
Pavargau as nuo sitos temos.... Gal jau rakinam?  :rolleyes:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #7 įjungtas: 2007 Bal 27, 15:09:36 pm »
Čia - pats geriausias sargas - plieninė užkabinama grandinėlė...
Ir kuo greičiau tai įsigysi, tuo geriau.
Gali drąsiai atidarinėt duris, užsęgusi duris - jei nieko nematai per akutę.
Tuom ir kaimynam padėsi, jei ką...

Nu blyn - elementarščina... kuom tavo vyras galvoja po tokių bajerių..
sorry už asmeniškumus.. :(
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2007 Bal 27, 15:23:02 pm »
Prašom už asmeniškumus - mano vyras iš karto tą grandinėlę nupirko ir įstatė...
Beje - pas mane ant durų dabar kabo toks įdomus raštas:
"Gerbiami vagys, jei jūs skambindami į duris tikėjotės, kad nieko namie nėra, tai žinokite, kad visada būdavo, tiesiog mano politika neatidarinėti durų, jei nesu su niekuo susitaręs, ir klausinėti neklausinėju, nes mūsų moksliniame tiriamajame darbe būtina nesiblaškyti. Tiesa, kadangi asmens sargybiniai atsitraukti nuo darbo neturi teisės, nuo šiol pasamdžiau sekretorę, kuri klausinės, taip kad būsite informuoti, jog iš tiesų aš esu. Taip kad iš esmės galite savo spynų laužymo darbus atidėti geresniem laikam, nors vargu ar jie ateis, nes mes dirbame namuose... Ir vieną kartą netikėtai ruošiamės liepti apsauginiams atidaryti duris, tada jūsų laukia malonus siurprizas..." 
Jei jau humoro vakaras, tai vakaras...

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Bal 27, 15:25:03 pm »
Čia - pats geriausias sargas - plieninė užkabinama grandinėlė...
Ir kuo greičiau tai įsigysi, tuo geriau.
Gali drąsiai atidarinėt duris, užsęgusi duris - jei nieko nematai per akutę.
Tuom ir kaimynam padėsi, jei ką...

Nu blyn - elementarščina... kuom tavo vyras galvoja po tokių bajerių..
sorry už asmeniškumus.. :(

Nu. Ale nukirpti su žirklėm galima, kai tik pradaro duris, vienas įsiremia, kitas kerpa. Mačiau per filmą :-]

« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Bal 27, 15:25:03 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #10 įjungtas: 2007 Bal 27, 15:32:45 pm »
Ir išvis nematau prasmės atidarinėti. Jei jau ką. Atidaryt - tai jau su peiliu pult ar su stiklainiu kakton vožt, o pro grandinėlę nei tas nei anas nepralįs... Net ir fotikas nepralįs rožom nufotkinti.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2007 Bal 27, 19:39:57 pm »
o tu gera elektrika nusisamdyk  :rolleyes:
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 27, 19:40:52 pm nuo Raimis »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2007 Bal 27, 20:10:53 pm »
Jūs geriau man, gerbiami kolegos, pasakykit, ant kiek kvaila būtų, kai vagys taip įžūliai veržiasi, išsigrūsti rytoj visai dienai į Trakus, į Shotokan čempionatą? Nes baisiai norisi, bet atrodo, kad protingiau būtų tupėt namie, o iš kitos pusės, tai ką, dabar įsikalint?

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #13 įjungtas: 2007 Bal 27, 20:16:58 pm »
Skeptikai, Pelke nuvaziokit ishsiaishkinkit  :E manau jusu dveju uzhteks, vienas ish virshaus kitas ish apacios :)  :A
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #14 įjungtas: 2007 Bal 27, 20:57:42 pm »
Jūs geriau man, gerbiami kolegos, pasakykit, ant kiek kvaila būtų, kai vagys taip įžūliai veržiasi, išsigrūsti rytoj visai dienai į Trakus, į Shotokan čempionatą? Nes baisiai norisi, bet atrodo, kad protingiau būtų tupėt namie, o iš kitos pusės, tai ką, dabar įsikalint?

Mano patarimas - įsivesk signalizaciją. Ramiau gyvensi :)

« Atsakyti #14 įjungtas: 2007 Bal 27, 20:57:42 pm »