Teps... Mano problema su kovos menais susijusi tiek, kad svarstau, ar nereikėtų panaudoti Mae Geri, nušveičiant kai ką nuo laiptų. Bet vis viena galvoju, gal gerbiama publika galėtų ką patarti iš patirties ar panašiai?
Tai vot, pas mane du mėnesius kažkas periodiškai apie pirmą valandą skambindavo į duris, o mano politika yra tokia - jei aš su niekuo nesusitarusi, tai niekam durų neatidarinėju, dar daugiau - net neklausiu, kas ten, nes ten vis tiek ar tai kokie reklamščikai ar tikėjimo žodis ar dar kas nors. Taigi skambintojai susidarė akivaizdžią nuomonę, kad nieko namie nebūna apie pirmą valandą... Dienos čia. Užvakar vėlgi paskambino į duris, super įžūliai, gal 10 minučių, aš nereagavau niekaip, taigi jie išlaužė man vienų durų šerdelę, o kitų nespėjo, nes aš, pagalvojus, kad kas skambino, nuėjo, užsileidau garsiai muziką ir turbūt nubaidžiau, o gal dar kas nubaidė. Nieko negirdėjau, nes kambarys, kuriame dirbu, nutolęs nuo durų. Sužinojau faktą tik aštuntą vakaro, kai bandžiau išeit iš namų ir pastebėjau, kad viena šerdelė išlaužta, kita pradėta laužti... Pakeitėm aišku spynas, šiandien pirmą vėl skambutis į duris kontrolinis, klausiu, kas ten, tyli. Dar sykį - tyli. Tipo nieko ir nėra už durų. Pažiūrėt pro akutę negaliu neatidarius vienų durų, o atidaryt nejauku, nes gal antras jau irgi išlaužė... Po pusvalandžio vėl skambutis, šįsyk jau užkriokiau, kad policiją iškviesiu, tai sureagavo skambučiu į gretimas duris, kuriose niekas negyvena, nes ten atliekamas remontas, o paskui nuėjo, tipo, mes niekuo nedėti... Nieks nežinot, ar verta atidarinėt duris ir bandyt sučiupt ar galų gale nufotografuot bėgančius ir mentam įduot? Nes įtariu, kad smaginasi kaimynėliai iš pirmo aukšto buto... V smyslė kiek šansų, kad atidariusi duris pati gausiu į galvą, ir viskas bus susitempta ramiai tvarkingai iš trečio aukšto į pirmą, o ne kad jie bėgs?
Nu sorry, ne visai kovos klubas, bet kažkada panašios problemos lyg ir buvo aptarinėjamos...